Το βρετανικό συγγραφικό δίδυμο Nicci French στην Ελλάδα!

authorphotoniccifrench-creditmarkreadΤο βρετανικό συγγραφικό δίδυμο Nicci French θα βρεθεί τον Ιούνιο στην Ελλάδα για να συναντήσει το ελληνικό αναγνωστικό κοινό του.

Πίσω από το ψευδώνυμο Nicci French κρύβoνται η Nicci Gerrard και ο Sean French που είναι ζευγάρι στη συγγραφή και στη ζωή.

Οι δύο Βρετανοί συγγραφείς έχουν μεγάλη εμπειρία και επιτυχία στο χώρο του αστυνομικού θρίλερ.
Με περισσότερα από 20 βιβλία στο ενεργητικό τους, που έχουν γίνει best seller σε όλο τον κόσμο.
Το 2011 κυκλοφόρησαν το 
Blue Monday, πυροδοτώντας μια νέα σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνίστρια τη Φρίντα Κλάιν. Η Φρίντα είναι δυναμική και ανεξάρτητη ψυχαναλύτρια που αναλαμβάνει το ρόλο του ντετέκτιβ, βοηθώντας την αστυνομία ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφύγει από μια νέμεση που την καταδιώκει. Το σχέδιο των Nicci French ήταν να γράψουν ένα βιβλίο για κάθε μέρα της εβδομάδας και πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό (το οποίο με τα χρόνια έχει μεγαλώσει) έφτασαν στην Οργισμένη Παρασκευή.
Η σειρά βιβλίων τους κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Οι δύο συγγραφείς θα βρεθούν στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση των εκδόσεων Διόπρα. Στο Δελτίο Τύπου οι 1_nicci-frenchεκδόσεις Διόπτρα τονίζουν:
“Η ευχαρίστηση που μας δίνει ένα μεταφρασμένο βιβλίο δεν περιορίζεται σε μια όμορφη ιστορία ή στη σκιαγράφηση των χαρακτήρων, αλλά και στο ότι μας κάνει να βλέπουμε πιο καθαρά όλα αυτά που μας ενώνουν ως ανθρώπους – ας ζούμε σε διαφορετική χώρα, ας μιλάμε διαφορετική γλώσσα. Όταν, δε, αναφερόμαστε σε αστυνομικά βιβλία, το μυστήριο μπορεί να ξεκινάει από το να βρεις τον δολοφόνο, αλλά συχνά επικεντρώνεται στην ανακάλυψη μιας κοινωνίας που είναι άγνωστη και ταυτόχρονα οικεία. Με αυτά κατά νου σκεφτήκαμε να προσκαλέσουμε στην Ελλάδα δύο Βρετανούς συγγραφείς διάσημους τόσο στη χώρα τους όσο και στη δική μας. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να μας μιλήσουν για το έργο τους, αλλά και για αυτήν την πολύτιμη λογοτεχνική γέφυρα που δημιουργούν με την πένα τους”.

Στις 7 Ιουνίου οι δύο συγγραφείς θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη στα Public Τσιμισκή και στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα στα Public Συντάγματος, για να «συστήσουν» στο κοινό και από κοντά την πολυμήχανη ηρωίδα τους, ψυχαναλύτρια Φρίντα Κλάιν και ένα απρόβλεπτο μα συναρπαστικό κομμάτι της βρετανικής κουλτούρας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!