Το “Λονδονιστάν” του Ανδρέα Ανδριανόπουλου και ο Sadiq Khan

Από τον προσωπικό λογαριασμό του συγγραφέα Στέφανου Λίβου στο Facebook :

Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, (Έλληνας Πολιτικός), αποκαλεί το Λονδίνο “Λονδονιστάν” και γράφει: “Tι στάση κράτησε ο κ. Κάν μετά τις εγκληματικές επιθέσεις στο λεωφορείο και το μετρό του Λονδίνου; Έλαβε μέρος σε κινητοποιήσεις καταδίκης των εγκληματιών η περιορίσθηκε σε κάποια μαζική γενική δήλωση – και σε τίποτα; Η πραγματική στάση κάποιου μουσουλμάνου απέναντι στη τζιχάντ που έχουν κηρύξει οι φανατικοί διακρίνεται και από τον τρόπο δημόσιας αποκήρυξής της.”

andrianopoulos_andreasΠαραδέχεται ότι “δεν γνωρίζει τον Khan”, το νεοεκλεχθέντα Δήμαρχο του Λονδίνου. Δεν ξέρει δηλαδή ότι μεγάλωσε σε εργατικές κατοικίες. Δεν ξέρει ότι πήγε σε δημόσιο σχολείο. Δεν ξέρει ότι είναι δικηγόρος με ειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Δεν ξέρει ότι ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Brown για δύο χρόνια. Δεν ξέρει ότι είχε εκδοθεί fatwa εναντίον του όταν υπερασπιζόταν το γάμο ομοφύλων. Δεν ξέρει ότι η καμπάνια του βασικού του αντιπάλου εξαντλήθηκε στο να τον συνδέσει με την τρομοκρατία. Ούτε προφανώς διάβασε στον διεθνή τύπο ότι η εκλογή Khan είναι μια ελπίδα σε έναν κόσμο που ισχυροποιούνται οι κατά τόπους Trump.

Ξέρει όμως ότι ο Khan είναι μουσουλμάνος και επικεντρώνεται σε αυτό, παρόλο που δεν γνωρίζει “ούτε και την γνώμη του για την θρησκεία αλλά και για την θέση του Ισλάμ γενικά στην κοινωνία”.

Δεν ξέρει τίποτα, ρε παιδί μου, αλλά καταλήγει να πει για τους Λονδρέζους “όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν…”

Ευτυχώς που οι απόψεις του Ανδριανόπουλου βρήκαν απήχηση σε 1.600 βαλκανοφιλελεύθερους/δεξιούς/χριστιανοδημοκράτες και στον νεοναζιστικό Στόχο που γράφει «Απίστευτος ο Ανδριανόπουλος. Ξεφτιλίζει τους Άγγλους». Ευτυχώς που ο φιλελεύθερος Ανδριανόπουλος ξυπνάει τα εθνικιστικά ένστικτα για να μην επιτρέψουμε να αλλοιωθεί η φυλή μας και η χριστιανική, λευκή Ευρώπη.

Την καλύτερη απάντηση την δίνει ο Khan σε μια συνέντευξη στο Time:Sadiq_Khan_MP_3551269b
“I am the West, I am a Londoner, I’m British, I’m of Islamic faith, Asian origin, Pakistan heritage, so whether it’s [ISIS] or these others who want to destroy our way of life and talk about the West, they’re talking about me. What better antidote to the hatred they spew than someone like me being in this position?”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για Kition: «Απαράδεκτο και προκλητικό, παίζουν με τη νοημοσύνη μας, το Υπουργείο πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα»

Την οργή του δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, προκάλεσε η πρόθεση της Kition Ocean Marina  να επιβάλει νέα τέλη στους ακτοπλόους που δραστηριοποιούνται στη διατηρητέα αποβάθρα της Μαρίνας

error: Content is protected !!