Tα τεχνάσματα για την υπόθεση του λιμανιού της Λάρνακας καλά κρατούν….

01Με σαλαμοποιήσεις, προκαταρκτικές μελέτες και άλλα τεχνάσματα προσπαθούν οι υποστηρικτές του βιομηχανικού λιμανιού στη Λάρνακα να πείσουν και να χειραγωγήσουν τις μάζες, ότι πρόκειται για κάτι ακίνδυνο!

Σύμφωνα με έγγραφο που έφτασε στα γραφεία του Skala Times σήμερα,το πρωί της Πέμπτης 12 Ιουνίου, επιβεβαιώνεται ότι αύριο  Παρασκευή, 13 Ιουνίου στο Υπουργείο Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος θα συζητηθεί η προκαταρκτική μελέτη για δημιουργία εργοστασίου κατασκευής λάσπης στο λιμάνι της Λάρνακας, το οποίο ως γνωστό βρίσκεται δίπλα από κατοικημένη περιοχή.

Η επιστολή την οποία μπορείτε να δείτε εδω: https://www.dropbox.com/s/fgqj050i93tgtl8/eia%20inv13.06.2014.pdf έχει σταλεί (όπως διαφαίνεται πάνω) και στον Δήμαρχο Λάρνακας.
Θα παρεβρεθεί ο Δήμαρχος;
Ο Δήμαρχος το έχει συζητήσει με το Δημοτικό Συμβούλιο;
Για ένα τόσο μείζων θέμα που αφορά τις ΖΩΕΣ μιας ολόκληρης πόλης, ΜΟΝΟ προκαταρκτική μελέτη θα γίνει, έτσι ώστε να μπορούν να αφήσουν παράθυρα ανοικτά στην ανομία τους;

Η ομάδα “Λάρνακα εν δράσει LarnacACT” διοργανώνει διαμαρτυρία αύριο στις 13 Ιουνίου 2014 έξω από το Τμήμα Περιβάλλοντος (28ης Οκτωβρίου 20-22 Έγκωμη, Λευκωσία) από τις 8.30 ως τις 10.30 το πρωί που θα γίνεται η συνεδρία.

Η Λάρνακα ΑΠΑΙΤΕΙ να τεθεί η ΥΓΕΙΑ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της πόλης ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.
Και δεν θα επιτρέψει με σαλαμοποιήσεις και άλλα τεχνάσματα να ξεγελάσουν τον κόσμο της πόλης ότι αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ είναι ακίνδυνο για την ΥΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

H σελίδα στο facebook για την αυριανή διαμαρτυρία: https://www.facebook.com/events/716149088431930/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!