To πρώτο Συνέδριο Αλατιού στη Κύπρο, στη Λάρνακα

 Βρεθήκαμε στο δείπνο που παράθεσε ο κύριος Μιχαλάκης Θεοδώρου (της εταιρίας M.P Theodorou) με την ευκαιρία του τριήμερου Conference αλατιού που έγινε για πρώτη φορά στη Κύπρο. Αδράξαμε την ευκαιρία και μιλήσαμε με τον Διευθυντή της εταιρίας, κύριο Πέτρο Αμερικάνο.

Της Ξένιας Νεοφύτου

 

Κύριε Αμερικάνε η εταιρεία Falk Salt διοργάνωσε το πρώτο Conference αλατιού στη Κύπρο, να μιλήσουμε λίγο για την εταιρία;
Η εταιρία Flalksalt συνεργάζεται στην Κύπρο με δυο εταιρίες τις M.P Theodorou και M.G.P Cyprus. Το conference αυτό πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες κυρίως όμως γίνεται στη Σουηδία, φέτος διοργανώθηκε στη Κύπρο για πρώτη φορά. Καλεσμένος μας, ο διάσημος Αμερικανός Chef Kent Rathbun.

Γιατί επιλέξατε τον συγκεκριμένο Chef, από Αμερική;
Επειδή ο κύριος Rathbun, ο οποίος είναι πολύ διάσημος στην Αμερική, χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας και λόγω του ενθουσιασμού του για τα προϊόντα μας, ήρθε εδώ να μας παρουσιάσει κάποιες γαστρονομικές του δημιουργίες και να είναι ο επίσημος chef του δείπνου που έχει παραθέσει απόψε η οικογένεια Θεοδώρου, με την ευκαιρία της λήξης του Τριήμερο Conference.

Με την ευκαιρία του Conference παρουσιάζεται και ένα νέο προϊόν της εταιρίας το οποίο θα κάνει διάσημη την Κύπρο και στο εξωτερικό.
να είστε σίγουρη γι αυτό! Είναι το Foam Salt είναι ένα ειδικό αλάτι πολύ πολύ εύγεστο, αλμυρό μεν, αλλά με όλα τα minerals, όλα τα στοιχεία της θάλασσας. Αυτό το αλάτι παράγεται με παραδοσιακούς τρόπους στους χώρους του εργοστασίου μας.

Είστε οι μοναδικές δυο βιομηχανίες άλατος στη Κύπρο, που παράγεται το Cyprus Salt Flakes και διανέμεται σε όλο τον κόσμο, θα έλεγε κανείς πως κάνετε διάσημη την Κύπρο μας στο εξωτερικό.
Ναι. Εξάγουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου και απόψε, στο δείπνο εδώ βρίσκονται όλοι οι συνέταιροι μας, ανά το κόσμο, τους οποίους θεωρούμε οικογένεια μας, γι αυτό και τους αποκαλούμε Family Partners! Έχουμε απόψε εδώ,  καλεσμένους, από Ισπανία, Γαλλία, Σουηδια, Ιταλία, Αμερική, κτλ.

Τι θέμα είχε το Conference;
Συζητήσαμε αρκετά θέματα, από στρατηγική marketing και promotion μέχρι τρόπους βελτιωσης κτλ

Μια τελευταία ερώτηση, πόσο βοηθάει το νησί μας, την Κύπρο τέτοια είδους conference με καλεσμένους από το εξωτερικό;
Ήδη η χώρα μας γίνεται γνωστή εδώ και δέκα χρόνια, μέσω των εξαγωγών που κάνουν οι εταιρίες μας σε διάφορες μέρη, χώρες, ανά τον κόσμο. Η Κύπρος γίνεται γνωστή από τα προϊόντα μας, αλλά και από την ποιότητα των προϊόντων μας. Θα ήθελα εδώ να αναφέρω πως έχουμε βραβευτεί κι από την Κυπριακή Κυβέρνηση το 2008 με το βραβείο εξαγωγών. Επίσης, τέτοιες εξαγωγές, conference κτλ βοηθούν και στην οικονομία της πατρίδας μας αφού εισρέει ξένο συνάλλαγμα στο τόπο μας, που δυστυχώς, λίγοι είναι αυτοί πλέον που φέρνουν συνάλλαγμα στο τόπο μας, αφού περισσότερο η Κύπρος κάνει εισαγωγές αντί εξαγωγές. Είμαστε μια απο τις βιομηχανίες που βοηθάει την οικονομία του τόπου μας, αφού, επίσης, εργοδοτούμε και πολλά άτομα.

 

 

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας: Πηγή όασης αθλητισμού στη καρδιά της Λάρνακας / Σημαντικό θέμα για τη Λάρνακα η επέκταση των γηπέδων αντισφαίρισης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘέμα: Η δράση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας (ΟΑΛ) και η σημαντικότητα τουζητήματος επέκτασης τόσο των κτηριακών όσο και των γηπεδικών εγκαταστάσεων του. Το πρώτο

error: Content is protected !!