Ένα καλάθι Skala Times Πασχαλινές ευχές!

Ένα καλάθι όχι  με χρωματιστά αυγά, όχι με φλαούνες, αλλά με πασχαλινές ευχές. Η ομάδα του Skala Times στέλνει τις ευχές της σε όλους τους αναγνώστες του Skala Times, αλλά και σε όλο τον κόσμο!

 

 

Αντωνία Μιχαήλ:
Με τόσα ψέματα που ντύθηκαν οι λέξεις πώς να σου ευχηθώ καλές γιορτές και να πιστέψεις; (όπως θα έλεγε και ο Αλκίνοος) Σε μια κοινωνία που οι τύποι και οι επίπλαστες συμπεριφορές έχουν καταντήσει να επηρεάζουν και τα όσα λέμε σε βαθμό που άλλα λέμε κι άλλα εννοούμε είναι δύσκολο να ευχόμαστε. Γιατί οι ευχές πρέπει να βγαίνουν από την καρδιά κι όχι να αποτελούν άλλη μια τυπική συνήθεια όπως κατάντησαν τα καθημερινά καλημερίσματα. Έστω και σε τέτοια εποχή, σας εύχομαι καλό Πάσχα….από καρδιάς

David Fowles:
Οι ευχές μου για το Πάσχα είναι να πιστέψει ο κόσμος πραγματικά στον Χριστό και να μελετήσει και να βρει την αλήθεια μέσα στο Ευαγγέλιο (για όσους θέλουν να πιστέψουν). Και επίσης, να παρακαλέσω τον κόσμο να ψάξει να βρει αν υπάρχει συσχέτιση των αυγών και της κουνέλας με το Πάσχα, επειδή σαν να μεν κόλλά! Σε όσους δεν πιστεύουν, εύχομαι καλή χώνεψη!

 

Μιχάλης Σεραφείμ:
Εύχομαι αυτό το Πάσχα να μην χάσει κανείς κάποιο μέλος του σώματος του από κροτίδα.. .Σε όλους τους Χριστιανούς εύχομαι Καλή Ανάσταση. Σε όλους τους υπόλοιπους, καλή ξεκούραση!

 

 

 

Μαρία Thompson:
Εύχομαι αυτή την χρονιά εκτός από το Άγιο Φως που θα έρθει με την Ανάσταση, να βρούμε όλοι μέσα μας και το δικό μας φως, και κατ’επέκταση να εξελιχτούμε, και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!

 

 

Ρία Λοϊζου:
Φέτος αποφάσισα να γράψω για πρώτη φορά γράμμα στον “κ.Κουνέλι” (Πασχαλινός μου Άγιος Βασίλης). Μέχρι τώρα μια χαρά τα κατάφερνα, απλά τώρα νιώθω ότι τον χρειάζομαι. Θέλω να έρθει χοροπηδώντας να με επισκεφθεί  και μέσα στο σοκολατένιο μου αυγό να έχει αγάπη.
Θα μου πεις, τι κουλό είναι πάλι τούτο; Κι εγώ θα σου απαντήσω ότι η αγάπη είναι κάτι που πιάνεται, που αγγίζεται, που εκφράζεται, που ζει-γεννιέται, μεγαλώνει και δεν πεθαίνει. Φυσικά εγώ  δεν έχω παράπονο οι άνθρωποι που με περιβάλλουν με αγαπάνε και το ξέρω. Και το νιώθω.
Αλλά επειδή βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι δίπλα μου που δεν ξέρουν τι θα πει αγάπη, θέλω να μπορώ να τους μοιράσω λίγη, να τους ξυπνήσω, να τους ταρακουνήσω, να τους δείξω πώς είναι ν’ αγαπάς και να σ΄αγαπάνε. Κι επειδή τα δικά μου αποθέματα καμιά φορά τελειώνουν, θα ζητήσω από τον καλό κ.Κουνέλι να μου φέρει όση αγάπη του περισσεύει να την μοιράσω στο φετινό Πάσχα μπας κι αυτός ο κόσμος γίνει λίγο καλύτερος γιατί αλλιώς τη βάψαμε. Οι μόνοι τους θα γίνονται όλο και πιο μόνοι και όσοι αγαπούν θα πληγώνονται ακόμα πιο πολύ.
Υ.Γ  κ.Κουνέλι και ένα σκυλάκι δεν θα ήταν καθόλου άσχημο (extra ευχή που κάποιοι πρέπει να διαβάσουν. Αντρέα μου;)
Καλό Πάσχα αγαπημένοι μου!


Αλέξης Δημητρίου:
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Γιώτα Δημητρίου:
Τι να ευχηθώ σε ένα κόσμο που διαλύεται, βασανίζεται από χιλιάδες προβλήματα και εμείς ζούμε στο νησί της Αφροδίτης στο δικό μας μικρόκοσμο, με την εντύπωση πολλές φορές πως είμαστε το κέντρο  του κόσμου; Καταρχάς εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να δουν τι γίνεται γύρω τους και να συμπονέσουν, να προσπαθήσουν να κάνουν τον κόσμο a better place, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ένα χαμόγελο ή μια καλή κουβέντα σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Εύχομαι η Ανάσταση Του, να αναστήσει καρδιές γεμίζωντας τες αγάπη και να φωτίσει μυαλά προς τα σωστά και τα δίκαια.

Αντρέας Κωνσταντινίδης:
Καλό και χαρούμενο Πάσχα εύχομαι σε όλους, με διασκέδαση και ότι ποθεί ο καθένας.

 

Γιώτα Δημητρίου:
Εύχομαι αυτό το Πάσχα να φέρει ευτυχία, υγεία και καλή ανάρρωση σε όλους τους καρκινοπαθείς και τις  οικογενένειες τους.

 

 

 

Μάρκος Κάσινος:
Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

 

 

 

 

Ξένια Νεοφύτου:
Ας βρούμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας για να πούμε με λόγια αυτά που αισθανόμαστε και αυτά που εννοούμε. Ας είμαστε “εγκρατείς” με το θυμό και τον εγωϊσμό μας. Ας συγχωρούμε όλους όσους μας πλήγωσαν. Ας κοιτάξουμε αυτούς που αγαπάμε στα μάτια με χαμόγελο. Ας γίνουμε και πάλι παιδιά και να γελάσουμε μέχρι σκασμού, ανέμελα. Ας ποτίσουμε τη ψυχή μας με αγάπη και χαρά και να φέρουμε κοντά μας ανθρώπους που κάνουν καλό στην καρδιά μας. Ας βρούμε τη δύναμη να αναστήσουμε όλα όσα μας κάνουνε καλύτερους ανθρώπους. Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη στον Θεό και στον εαυτό μας! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Κλέρια Δεσπότη:
Καλή Ανάσταση σε όλους μας… με πολλή αγάπη και υγεία!

 

 

 



Μαλβίνα Ιωάννου:

Εύχομαι αναστημένες καρδιές, μπόλικη αγάπη, συγχώρεση, φως, χαρά, ευτυχία, πίστη, σοφία. Αγάπη είπαμε; Ναι, μπόλικη αγάπη εύχομαι.

 


Άντρεα Χατζηχαραλάμπους:

Κάθες τέλος είναι και μια αρχή, κάθε σταύρωση και μια Ανάσταση! Καλό Πάσχα!

 

 



 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!