Επιστροφή στη Φύση! “Αιθέριο”!

 

         

Η επιστροφή στα φυσικά προϊόντα!

 

Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου έχει σπουδάσει ψυχολογία στο εξωτερικό, αλλά ένα πρόβλημα υγείας κάποιου δικού του ανθρώπου τον έκανε να στραφεί στην εναλλακτική ιατρική. Σήμερα διατηρεί το δικό του κατάστημα βιολογικών προϊόντων «Αιθέριο» στη Λάρνακα, κοντά στην πυροσβεστική. Στο κατάστημα του μπορεί να βρει κανείς φρέσκα βιολογικά λαχανικά και φρούτα, γαλακτοκομικά από φυσικό και ζωϊκής προέλευσης, παιδικές τροφές, διάφορα είδη βοτάνων, όλων σχεδόν των ειδών βιολογικές τροφές κι όχι μόνο. Ένας παράδεισος βιολογικών προϊόντων με σκοπό την θωράκιση και την προστασία της υγείας. «Όλα τα προϊόντα που έχω στο κατάστημα μου, τα δοκιμάζω πρώτα εγώ για να δω τις ιδιότητες τους. Να βεβαιωθώ. Στο παρελθόν είχα ένα πρόβλημα με το στομάχι μου και μέσω της βιολογικής σωστής διατροφής το πολέμησα κι έγινα καλά. Πιστεύω πως ζούμε σε μια εποχή όπου ο κόσμος πλέον έχει ξυπνήσει. Βλέπει τι γίνεται. Ακούει. Δοκιμάζει. Γι αυτό όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται πλέον στην εναλλακτική ιατρική και στα φυσικά προϊόντα».

Ο Αλέξανδρος διαβάζει και κάνει έρευνα ακατάπαυτα για να μπορεί να προσφέρει τις γνώσεις του στους πελάτες του.

Ο πελάτης του «Αιθέριου», Μιχάλης Μιχαήλ μας λέει «είχα πάντα πρόβλημα με την γρίπη κάθε χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψα, εδώ στο «Αιθέριο», αυτό το βάμμα από δεκαέξι βότανα, ελιξίριο, το οποίο μπορεί να θεραπεύσει πάρα πολλές ασθένειες και διάφορα προβλήματα (ακοής, καταρράκτη, κτλ) και συνάμα να λειτουργήσει και ως παυσίπονο. Από τότε που το χρησιμοποιώ δεν αντιμετώπισα ξανά το πρόβλημα γρίπης που με ταλαιπωρούσε κάθε χρόνο! Είναι ένα ελιξίριο που ανακαλύφθηκε από τον 15ο αιώνα. Το θεωρώ θαυματουργό και το συστήνω σε όλους. Παρακολούθησα μαθήματα βοτανολογίας στα επιμορφωτικά για δύο χρόνια και σε ένα σεμινάριο που είχαμε πάει είχε μιλήσει ένας καρδιολόγος από την Λάρνακα και είχε πει πως το χρησιμοποιεί κι αυτός και το συστήνει στους καρδιοπαθείς πελάτες του για διάφορα προβλήματα πίεσης, χοληστερίνης κτλ. Δηλαδή, θέλω να πω ότι ακόμα και ορισμένοι γιατροί έχουν παραδεχθεί την δύναμη των φυσικών προϊόντων και βοτάνων».

Ασθενείς καρκινοπαθείς επισκέπτονται το Αιθέριο για εναλλακτικές μεθόδους καταπολέμησης της ασθένειας τους. «Έχω δει σε πελάτες μου καταπληκτικά αποτελέσματα. Αλλά πρέπει κι ο ίδιος ο ασθενής να είναι θετικός και να επιθυμεί να βοηθήσει τον εαυτό του μέσα από αυτές τις εναλλακτικές μεθόδους. Είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος πως οι τροφές μπορούν να γίνουν θαυματουργές αν ξέρουμε τις ιδιότητες τους και τις χρησιμοποιούμε ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε. Πάντα μοιράζομαι τις γνώσεις μου με τους πελάτες μου και προσπαθώ να τους βοηθώ όσο μπορώ. Η επιτυχία για μένα είναι να βλέπω την βελτίωση της υγείας του κάθε πελάτη μου μέσα από τα προϊόντα του «Αιθέριου». Πρέπει ο κόσμος όλος να καταλάβει πως η φύση γιατρεύει! Η φράση του Ιπποκράτη ότι “η τροφή σου πρέπει να γίνει το φάρμακο σου και το φάρμακο σου πρέπει να γίνει η τροφή σου” δεν είναι καθόλου τυχαία. Άλλωστε πως μπορεί να είναι τυχαία όταν την είπε ο μεγάλος σοφός της Ιατρικής; Όταν οι γιατροί ορκίζονται στον όρκο του Ιπποκράτη; Άρα είναι καλό να είμαστε προσεκτικοί με το τι τρώμε, με το τι δίνουμε στον οργανισμό μας. Άλλωστε οι ίδιοι οι γιατροί όταν χειρουργούν ένα καρκινοπαθή με όγκο ξέρουν από τι προήλθε ο καρκίνος. Αν είναι από το κρέας κτλ. Άρα η σωστή καθοδήγηση μετά από μια τέτοια εγχείρηση θα έπρεπε να ήταν για την διατροφή τι πρέπει και τι δεν πρέπει να τρώει το άτομο αυτό που πέρασε ή ακόμα περνά αυτή την τόσο διαδομένη πλέον ασθένεια!»

Ο Αλέξανδρος μας υπενθυμίζει πως στην αρχαιότητα τα παυσίπονα χάπια ήταν φτιαγμένα από σέλινο, καρότο και άλλα φυσικά προϊόντα!

Χωρίς να θέλει να καταργήσει την συμβατική ιατρική, η εναλλακτική ιατρική σήμερα έρχεται να κάνει επανάσταση και να τονίσει στον κόσμο πως τα πιο απλά φυσικά προϊόντα μπορούν να κάνουν θαύματα. Άλλωστε στο εξωτερικό η εναλλακτική ιατρική είναι πολύ διαδομένη. Στο Λονδίνο τεράστια κέντρα εναλλακτικής ιατρικής προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εκατοντάδες κόσμου καθημερινά θεραπεύοντας χρόνιες ασθένειες.

Αν λοιπόν πραγματικά επιθυμείτε να βελτιώσετε την υγεία σας ή ακόμα και την διάθεση σας, μια επίσκεψη από το «Αιθέριο» σίγουρα θα σας βοηθήσει.

 

Αιθέριο, Λάρνακα. Τηλέφωνο: 24665900

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 thoughts on “Επιστροφή στη Φύση! “Αιθέριο”!”

  1. ‎”Αιθεριο” organic store in larnaca!!!!biologiko katsthma sthn larnaka!!!!
    the best store .to kalitero katsthma sthn larnaka

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Πολιτιστική ατζέντα Δήμου Λάρνακας

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024

error: Content is protected !!