Αναβολή ψήφισης νομοσχεδίου περιβαλλοντικών μελετών

limaniΤο ΑΚΕΛ  αποδέχθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Ολομέλεια αίτημα της κοινοβουλευτικής ομάδας του Συναγερμού για αναβολή ψήφισης του νομοσχεδίου που προνοεί τη διεξαγωγή περιβαλλοντικών μελετών για έργα πάνω από 2000τ.μ., πριν από την έκδοση άδειας οικοδομής.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ  κ. Λουκαϊδης αναφέρθηκε και στο αίτημα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ για αναβολή ψήφισης του νομοσχεδίου που προνοεί τη διεξαγωγή περιβαλλοντικών μελετών για έργα πάνω από 2000τ.μ., πριν από την έκδοση άδειας οικοδομής, κάτι που αποδέχθηκε το ΑΚΕΛ.
Το ΑΚΕΛ, είπε, προειδοποίησε τον ΔΗΣΥ να μην εκμεταλλευτεί την αναβολή για να επιχειρήσει να δημιουργήσει τετελεσμένα σε ό,τι αφορά την εξέταση και παραχώρηση άδειας οικοδομής από το Δήμο Αραδίππου σε σχέση με τις αναπτύξεις των Halliburton και Shlumberger, “των οποίων οι εργασίες περιλαμβάνουν την αποθήκευση, χρήση και επεξεργασία χημικών, ραδιενεργών και εκρηκτικών υλικών”.
“Παρά τη σαφή προειδοποίηση του ΑΚΕΛ και την αντίδραση των βουλευτών του ΔΗΣΥ ότι καμιά μεθόδευση δεν θα επιχειρηθεί, τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο της Αραδίππου, με τις ψήφους του ΔΗΣΥ και του Δημάρχου Αραδίππου, προχώρησε την περασμένη Τρίτη στην παραχώρηση της άδειας οικοδομής”, πρόσθεσε.
Ο κ. Λουκαϊδης είπε ότι από την όλη εξέλιξη προκύπτει σοβαρό θέμα τάξης για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ, “η οποία αποδείχτηκε πλήρως αναξιόπιστη”.
“Περαιτέρω, κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η υπό αναφορά πάγια πρακτική της Βουλής, για αναβολή συζήτησης θέματος, τίθεται σε αμφιβολία, ως αποτέλεσμα της κάκιστης πρακτικής και των μεθοδεύσεων του ΔΗΣΥ”, κατέληξε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!