Παρουσιάσεις “Propertymarket.com.cy”

Propertymarket.com.cy! Πληθώρα ακινήτων στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Ένα site με σκοπό να βοηθήσει στις αγορές ακινήτων σε όλη την Κύπρο, έχει δημιουργηθεί από την Αγγέλα Μιχαήλ Belk και τους συνεργάτες της. Η Αγγέλα κατάγεται από τα Λειβάδια Λάρνακος και η ίδια έχει σπουδάσει στο Manchester, construction & Property management και λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της (developer) έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα των ακινήτων. Το site propertymarket.com.cy σκοπεύει να βοηθήσει οποιοδήποτε ψάχνει για αγορά ή ενοικίαση ακινήτων.

Αγγέλα πως λέγεται το site σας και πότε δημιουργήθηκε;
Το Web-site ονομάζεται propertymarket.com.cy και είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που αφορά τη δωρεάν αγορά και πώληση ακινήτων. Το Web-site ήταν μια ιδέα που έγινε πράξη το Φεβρουάριο του 2010.

Ποιος είναι ο σκοπός του και ποιες περιοχές καλύπτει;
Η ιδέα αυτή προήλθε λόγω της παγκόσμιας κρίσης και κυρίως της κρίσης που ζούμε εμείς οι Κύπριοι την τελευταία πενταετία. Πιστεύωπως ο κλάδος των ακινήτων ήταν και είναι ο πιο επηρεασμένος από την κρίση. Σκοπός του propertymarket.com.cy είναι να μπορεί ο κάθε πολίτης να διαφημίσει, να προωθήσει αλλά και να αναζητήσει εύκολα και δωρεάν τα ακίνητα που επιθυμεί. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί, ανεξαρτήτως ηλικίας, να διαφημίσει ή να αναζητήσει ακίνητη περιουσία.

Τι μπορεί να βρεις κανείς στο Property Market;
Μπορεί να βρει όλων των ειδών τα ακίνητα: σπίτια, διαμερίσματα, γη, αποθήκες και γενικά όλων των ειδών επενδύσεις ακινήτων. Δεν συνεργαζόμαστε με κάποιο κτηματομεσίτη. Η υπηρεσία αυτή είναι εντελώς δωρεάν και επιτρέπει σε οποιοδήποτε, κτηματομεσίτη ή απλό πολίτη, να διαφημίσει και να προωθήσει το ακίνητό του. Μέχρι στιγμής έχει περίπου 3,000 ακίνητα με στόχο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ώστε ο κόσμος να μπορεί μέσω του propertymarket.com.cy να βρίσκει οποιοδήποτε είδος ακινήτου της Κύπρου.

Γιατί να προτιμήσει κάποιος το site σας αντί να πάει σε ατζέντη ή κάποιο κτηματομεσιτικό γραφείο;
Πιστεύω ότι είναι το μοναδικό στο είδος του που είναι εντελώς δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες. Η εφαρμογή αυτή σχεδιάστηκε με στόχο να επιτυγχάνεται ευκολία χρήσης, αποδοτικής και αποτελεσματικής αναζήτησης αλλά και διαχείρισης των ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλες οι πληροφορίες που ανεβάζει ο ιδικτήτης του ακινήτου στην εφαρμογή ανήκουν εξολοκλήρου σε αυτόν και έχει τον πλήρη έλεγχο των διαπραγματεύσεων του ακινήτου του χωρίς να υπάρχει κάποιος διαμεσολαβητής.

Πως βλέπεις σήμερα την κατάσταση ακινήτων στην Κύπρο;
Δυστυχώς για το κλάδο των ακινήτων, είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα αφού πριν από μια πενταετία διανύσαμε την καλύτερη μας περίοδο στα ακίνητα. Θέλω να πιστεύω ότι η Κύπρος, λόγω του ότι είναι μικρή χώρα, με καλό κλίμα, καλή γεωγραφική θέση αλλά και του φυσικού αερίου που έχει εξευρεθεί πρόσφατα, θα έχει μελλοντικά ευνοϊκές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης. Επίσης πιστεύω πως ο Κύπριος, αλλά και ξένος επενδυτής, δεν θα σταματήσει να ενδιαφέρεται και να ψάχνει για επενδύσεις ακινήτων στην Κύπρο. Οπόταν ελπίζω πολύ σύντομα, δηλαδή τα επόμενα 2 χρόνια από σήμερα, να έρθουν καλύτερες μέρες στον τομέα των ακινήτων της Κύπρου.

Πόσο ευκολύνει τις αγορές σήμερα το διαδίκτιο;
Tο διαδίκτυο έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη τη τελευταία δεκαετία λόγω της εξέλιξης των κινητών εφαρμογών, μηχανών αναζήτησης και υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Το διαδίκτυο είναι ένα μέσο με το οποίο μπορείς να κερδίσεις χρόνο, χρήμα και γενικά μπορεί να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε πολύ εύκολα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 70 00 47 17 ή μέσω email στο info@propertymarket.com.cy

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!