Παρουσιάσεις “Earth Spa”

Ένα διαμάντι στην πόλη του Ζήνωνα!

Από τον Μάιο του 2010, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα Spa της Κύπρου άνοιξε τις πύλες του και μάλιστα στην πόλη μας την Λάρνακα! Μιλάμε βέβαια για το Earth Spa!
Η ιδιοκτήτρια του Earth Spa, Άννα Αχιλλέως, μετά από τις σπουδές της στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη, εργάστηκε ως pilates και gyrotonic instructor σε γνωστό στούντιο της Νέας Υόρκης. Στόχος και όνειρο της ήταν πάντα να ανοίξει ένα δικό της ολοκληρωμένο χώρο spa στην πόλη της την Λάρνακα, όπου θα κοινωνούσε όλα όσα έμαθε στην Νέα Υόρκη και φυσικά θα ασκούσε το επάγγελμα της διδάσκωντας pilates και gyrotonic.
Το όνομα του Spa, “Earth Spa” μαρτυρεί πως ο χώρος έχει ιδιάιτερη σχέση και αγάπη με την γη! Ως εκ τούτου, όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στο χώρο, είναι οργανικά –όχι μόνο τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούνται στις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά ακόμη και οι πετσέτες και τα μπουρνούζια! «Προστατέψτε τη Γη και το περιβάλλον, για να μας προστατέψουν κι αυτά», είναι η φιλοσοφία του Earth Spa.
Σε ό,τι αφορά το fitness, η γυμναστική που προσφέρεται το Earth Spa, και συγκεκριμένα το pilates και το gyrotonic που διδάσκει η ιδιοκτήτρια Άννα Αχιλλέως, δεν είναι μόνο για ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν αισθητικά την εικόνα τους, αλλά και για άτομα που αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα, τα οποία διορθώνονται αισθητά με αυτές τις μεθόδους ήπιας άσκησης.
Jacuzzi, Hammam, Hair Saloon, Beauty Saloon, θεματικά δωμάτια μασάζ, ολοκληρώνουν το προφίλ του Earth Spa ενώ τα πακέτα υπηρεσιών καλύπτουν κάθε ανάγκη περιποίησης και προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για pampering δικό σας ή των αγαπημένων σας: Bride and Groom, Honeymoon, Hen’s and Bachelor’s, Business Parties, Valentine Treats, Mother and Daughter, πάρτι γενεθλίων ή αποφοίτησης, αλλά και μία ευρεία γκάμα από ειδικά μασάζ για εγκύους.
Μία επίσκεψη σε αυτό το “διαμάντι” της πόλης θα σας κάνει φανατικούς του επισκέπτες!
Τα μασάζ από επαγγελματίες, το κομμωτήριο με ταλαντούς κομμωτές, οι μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος με επαγγελματία καταξιωμένη αισθητικό η οποία έχει μεγάλη πείρα στα spa, αλλά και το μαγικό περιβάλλον του Earth Spa σίγουρα θα σας κερδίσουν!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Earth Spa: www.earthspa.com.cy
Earth Spa, Κώστα Μαρκίδη 10, περιοχή Μακένζι, Λάρνακα, τηλ. 24658808

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 thoughts on “Παρουσιάσεις “Earth Spa””

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

error: Content is protected !!