Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες επιδιόρθωσης ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 16/5/2024 και την Παρασκευή 17/5/2024, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λάρνακα, από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

2. Εργασίες επιδιόρθωσης ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 15/5/2024, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα, από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Στρατηγού Τιμάγια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται σε παρόδιους δρόμους κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

3. Εργασίες επιδιόρθωσης ασφαλτικού οδοστρώματος στον κυκλικό κόμβο Ζυγίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τρίτη 14/5/2024, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στον κυκλικό κόμβο Ζυγίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο κυκλικός κόμβος στο Ζύγι θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!