Έναρξη εγγραφών στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας για τη σχολική χρονιά 2024-2025

To Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει τη διενέργεια εγγραφών στα
Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.) για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025. Οι εγγραφές διενεργούνται στα κατά τόπους Κ.Ι.Ε., από 13/05/24μέχρι 14/06/24.

Τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, προσφέρουν σειρά απογευματινών/βραδινών μαθημάτων σε μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων καθώς και σε ενήλικες, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε αγροτικές περιοχές, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες μάθησης και συμβάλλοντας στη διά βίου εκπαίδευση.

Το κοινό μπορεί να αποτείνεται για εγγραφή ή και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχονται στα 46 K.I.E., τα οποία λειτουργούν παγκύπρια και στεγάζονται σε δημόσια σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης. Στοιχεία επικοινωνίας με τα κατά τόπους Κ.Ι.Ε. μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Κ.Ι.Ε.: http://www.moec.gov.cy/kie, στο σημείο κατάλογος σχολείων (http://www.moec.gov.cy/kie/katalogos_scholeion.html).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!