Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών : Global Money Week 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Χρήματος (GMW) στοχεύει στην βελτίωση της οικονομικής παιδείας των νέων σε ολόκληρο τον κόσμο. Με στόχο την παροχή πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας οικονομική εκπαίδευση για όλα τα παιδιά και τους νέους, η GMW προσπαθεί να τους εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να λαμβάνουν σοφές οικονομικές αποφάσεις, ενισχύοντας έτσι την οικονομική τους ανθεκτικότητα και ευημερία για το μέλλον. Aπό το 2012, η GMW έχει φτάσει σε εντυπωσιακούς αριθμούς νέων σε 176 χώρες, συνολικά 60 εκατομμύρια.

Στην GMW2024, με θέμα “Προστατέψτε τα χρήματά σας, εξασφαλίστε το μέλλον σας”, η εστίαση είναι στην προσεκτική διαχείριση των χρημάτων. Υπογραμμίζεται η κρίσιμη σημασία της προσέγγισης των προσωπικών οικονομικών με υπευθυνότητα και ενημέρωση, ιδίως όσον αφορά τους πιθανούς κινδύνους στο χρηματοοικονομικό πεδίο. Είτε πρόκειται για προστασία από απάτες όπως phishing, money muling, ή online απάτες αγορών, είτε για την εξασφάλιση της προστασίας των δεδομένων για την αποτροπή κλοπής ταυτότητας, η ενημέρωση είναι κλειδί.

Η GMW2024 αποτελεί απόδειξη της διαρκούς δέσμευσης για την εξοπλισμό των νέων με τα εργαλεία που χρειάζονται για να πλοηγηθούν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στο πολύπλοκο κόσμο των οικονομικών. Ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να διασφαλίσουμε ένα πιο λαμπρό και οικονομικά ασφαλές μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας: Πηγή όασης αθλητισμού στη καρδιά της Λάρνακας / Σημαντικό θέμα για τη Λάρνακα η επέκταση των γηπέδων αντισφαίρισης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘέμα: Η δράση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας (ΟΑΛ) και η σημαντικότητα τουζητήματος επέκτασης τόσο των κτηριακών όσο και των γηπεδικών εγκαταστάσεων του. Το πρώτο

error: Content is protected !!