Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό η κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον της ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας της Λάρνακας

Στο Προεδρικό βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για να συζητήσει μαζί με τον ΠτΔ Νίκο Χριστοδουλίδη και άλλους εμπλεκόμενους το θέμα ΜΑΡΙΝΑ -ΛΙΜΑΝΙ Λάρνακας.

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη μαζί με τον ΠτΔ και τον Δήμαρχο Λάρνακας ήταν εκπρόσωποι της εταιρίας ΚΙΤΙΟΝ, ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, έχει ήδη εκφράσει την ανησυχία του για την έναρξη των εργασιών σε σχέση με την επένδυση, ύψους πέραν του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, ενώ ο Δήμαρχος Λάρνακας, Αντρέας Βύρας έχει τονίσει ότι η πόλη δεν θα δεχθεί νέα αναβολή των εργασιών ή αλλαγές στο σχεδιασμό.

Η Λάρνακα αναμένει τις αποφάσεις που έχουν παρθεί σήμερα και που αφορούν ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης της.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ο Γάτος με τις Μπότες στη Λάρνακα

«Ο Γάτος με τις μπότες» επιστρέφει!Το θέατρο Piccolo, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, επαναφέρει στη σκηνή τη θεατρική παράσταση «Ο Γάτος με τις μπότες»

13ο Φεστιβάλ Φράουλας στην Δερύνεια

Ετοιμάζεται το 13ο Φεστιβάλ Φράουλας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου του 2024, στο Γήπεδο “Αναγέννησης” Δερύνειας, με πολλές εκπλήξεις. Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές

error: Content is protected !!