Q Gardens στο Ζύγι, ένας επίγειος παράδεισος

Φωτογραφίες, Κείμενο: SkalaTimes

Στην Επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στο Ζύγι, υπάρχει ένα φυτώριο που μοιάζει με επίγειος παράδεισος.
Σε αυτό μπορείτε να βρείτε και μια υπαίθρια καφετέρια και να απολαύσετε το καφέ ή τσάι σας.

Ποιο είναι αυτό το φυτώριο; Το Q GARDENS.

Όπως οι ίδιοι οι άνθρωποι του Q GARDENS συστήνονται: “Η εταιρεία Soteris Shaelos Plants & Flowers Ltd αποτελεί ένα διακεκριμένο φυτώριο στην Κύπρο με σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο. Ιδρύθηκε από τον κ. Χαράλαμπο Σιάηλο, ένα άτομο με πολυετή εμπειρία στη φροντίδα των φυτών, και έχει επεκταθεί ώστε να εξυπηρετεί περισσότερους από 165 προορισμούς διανομής σε όλο το νησί. Η εταιρεία λειτουργεί με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμού που βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας συνεργάζεται με επαγγελματισμό για την εκτέλεση εξειδικευμένων εργασιών.
Επικεντρωνόμαστε στον χονδρικό εμπορίου καλλωπιστικών φυτών εντός της Κύπρου και προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας πάρκων και κήπων. Η επαγγελματική μας ομάδα είναι πάντα διαθέσιμη για τον σχεδιασμό τοπίων σε όλο το νησί, προσαρμόζοντας κάθε έργο στις απαιτήσεις των πελατών μας. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε όχι μόνο αισθητική αξία στην περιοχή, αλλά βελτιώνουμε σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της”.

Με 300 χιλιάδες είδη φυτών, με μια μεγάλη έκταση γης και με όραμα για να προσφέρουν μια όαση ομορφιάς, το Q GARDENS αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση και φυσικά για αγορές κήπου.
Ιδιαίτερα τώρα την Άνοιξη και το καλοκαίρι αν αναζητάτε μια “απόδραση” σε ένα φυσικό, πολύχρωμο και γεμάτο αρώματα τοπίο, το Q GARDENS σας περιμένει. Για να κάνετε τις αγορές σας ή για μια απόδραση σε χρώματα κι αρώματα!

Q GARDENS
Τηλέφωνα:
99 435 305 ή 99 543 790
Διεύθυνση: Σταυροδρόμι Ζύγι-Καλαβασός, 7739 Ζύγι, Λάρνακα, Κύπρος
Email: info@shaelosplants.eu

* Περισσότερα στην ιστοσελίδα τους: https://shaelosplants.eu/el/ ή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Q Gardens.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!