Mainstreet Take Away & Catering στην Αραδίππου

Το φαγητό είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κύρια στοιχεία μιας εκδήλωσης και όσον αφορά στα πάρτυ όλοι θέλουμε οι καλεσμένοι μας να μείνουν ευχαριστημένοι από το φαγητό που θα τους προσφέρουμε.

Στα παιδικά πάρτυ, αλλά και σε όλα τα είδη πάρτυ και εκδηλώσεις, κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις, σε Λάρνακα και Αραδίππου, το Mainstreet Take Away & Catering, το οποίο γίνεται το αγαπημένο Catering για μικρούς και μεγάλους.

Τα φρέσκα υλικά, η ποικιλία στις επιλογές, η άψογη εξυπηρέτηση, το πόσο γρήγορα και εύκολα μετατρέπουν το χώρο σας με το δικό τους εξοπλισμό μπουφέ, (ρεσώ, πιατέλες, λαβίδες σερβιρίσματος, κ.α), αλλά και οι λογικές και προσιτές τιμές τους, έχουν κάνει το Mainstreet βασιλιά του Catering σε Λάρνακα και Αραδίππου.

Αν λοιπόν σκέφτεστε πως θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στο επόμενο σας πάρτυ ή εκδήλωση: Mainstreet Take Away & Catering!

Facebook Page: Mainstreet Take Away & Catering 
Τηλέφωνο: 24 531200

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!