Ανδρέας Βύρας για Λιμάνι Μαρίνα: «Θα συνεχίσουμε ενωμένοι, διεκδικητικά, υπεύθυνα και με συγκεκριμένες πράξεις την προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων και απρόσκοπτη συνέχιση της υλοποίησης του έργου»

Η προσπάθεια για στήριξη της υλοποίησης του έργου «Λιμάνι- Μαρίνα Λάρνακας» μας βρίσκει όλους ενωμένους.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, τα οργανωμένα σύνολα μαζί με τους φορείς της πόλης αλλά και όλες και όλους τους δημότες της Λάρνακας. Ενός έργου ιδιαίτερα σημαντικού για την πόλη μας αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο και την οικονομία του τόπου.

Η ομόφωνη απόφαση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο να καλέσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εμπλακεί για την επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν βρήκε αμέσως ανταπόκριση, κάτι που μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως.

Παράλληλα, στις 19 Απριλίου θα συνέλθει η Επιτροπή Ανάπτυξης της Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφειάδη για να μας ενημερώσει σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν σε σχέση με την υλοποίηση του έργου.

Θα συνεχίσουμε ενωμένοι, διεκδικητικά, υπεύθυνα και με συγκεκριμένες πράξεις την προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων και απρόσκοπτη συνέχιση της υλοποίησης του έργου όπως άλλωστε κάνουμε από την αρχή αυτής της προσπάθειας για το καλό της Λάρνακας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!