Δημοτικές Εκλογές 2024: Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων Δημοτικού Διαμερίσματος Αραδίππου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δημοτικού Διαμερίσματος Αραδίππου στις Λαϊκές Οργανώσεις Αραδίππου. Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Στέφανος Στεφάνου, γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Αραδίππου Ανδρέας Ζωνιάς και η υποψήφια Αντιδήμαρχος Αραδίππου Ευανθία Σάββα. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΑΚΕΛ Αριστερά – Κοινωνική Συμμαχία, και οι υποψήφιοι του συνδυασμού για την Σχολική Εφορεία του νέου δήμου.

Στην ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας επισήμανε τον ρόλο που διαχρονικά διαδραματίζει η Αριστερά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου με το πρωτοποριακό και πολυσύνθετο έργο εκλεγμένων από το ΑΚΕΛ άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στις τοπικές κοινωνίες και συνεχίζει παράγει έργο για τον κάθε δημότη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη να εκλεγούν άτομα που να υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις ανάγκες της Κοινωνίας και όχι ιδιοτελή συμφέροντα. Ο κ. Στεφάνου έκανε αναφορά στους υποψήφιους που στηρίζει το ΑΚΕΛ, εξαίροντας τα θετικά χαρακτηριστικά του κάθε ενός. Για τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Άγγελο Χατζηχαραλάμπου όπου ως τεχνοκράτης – διευθυντής στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας απέδειξε την ικανότητα, την αποτελεσματικότητα και την εντιμότητα του καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα ταλαιπωρημένο οργανισμό σε οργανισμό πρότυπο, σε οργανισμό που υλοποιεί άμεσα έργα και προωθεί άμεσα λύσεις. Για τον Ανδρέα Ζωνιά που στηρίζει το ΑΚΕΛ για την Δημαρχία της Αραδίππου, άτομο που έχει διαχρονικά αγνή έγνοια για το καλό του τόπου, άτομο διεκδικητικό, δυναμικό, δίκαιο με ικανότητες στη διοίκηση για να ηγηθεί στη προσπάθεια ενός δήμου που να αποτελεί στο μέλλον παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.    

Για την Ευανθία Σάββα, υποψήφια Αντιδήμαρχος Αραδίππου όπου η πορεία της μιλά από μόνη της, πολύ γνωστή στην τοπική κοινωνά της Αραδίπου μέσα από το έργο της και την καθημερινή ανθρώπινη επαφής της με τους κατοίκους της Αραδίππου ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Βουλεύτρια.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

error: Content is protected !!