Σάββας Κάκος Quality Group: Για τη Λάρνακα θα στηρίξω Ανδρέα Βύρα και Νεόφυτο Φακοντή για Ορόκλινη



SkalaTimes

Σε μια δημόσια αποκαλυπτική δήλωση προχώρησε χθες Παρασκευή 5 Απριλίου ο CEO της Quality Group Σάββας Κάκος, μπροστά σε στελέχη του ΔΗΣΥ και άλλους αξιωματούχους.
Στην εγκαίνια της Quality Group Expo 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση ακινητών που γίνεται στη Κύπρο, ο κ. Σάββας Κάκος ειπε πως αν και ακολουθεί και σέβεται τις αποφάσεις του κόμματος του, του Δημοκρατικού Συναγερμού, εντούτοις για το καλό της Λάρνακας σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσει Ανδρέα Βύρα για τη Λάρνακα και Νεόφυτο Φακοντή για την Ορόκλινη.

Η καλή συνεργασία της Quality Group με Βύρα και Φακοντή φαίνεται και μέσα από την ανάπτυξη που έχει γίνει σε Λάρνακα και Ορόκλινη τα τελευταία χρόνια, με έργα της Quality.



Πιο κάτω αυτούσια η δημόσια δήλωση του κ. Σάββα Κάκου, που άφησε πολλούς με το στόμα ανοικτό.

Αν κάτι πρέπει όλοι να παραδεχθούμε είναι πως χρειάζεται τεράστια τόλμη και θάρρος για να μπορέσει κανείς να στηρίξει δημόσια μια τέτοια απόφαση, μπροστά στα στελέχη του κόμματος του. Κάτι που φάνηκε και από την φανερή έκπληξη των παρευρισκομένων.


Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι και ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, χθες, σε δηλώσεις του στο SkalaTimes παραδέχθηκε -προς τιμή του- και τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πρόοδο και εξέλιξη της Λάρνακας, σε αντίθεση με άλλους που για χάρην προεκλογικής περιόδου μειώνουν το έργο που έχει κάνει ο Δήμος Λάρνακας.

Η δήλωση του κ. Σάββα Κάκου:

“Για τη Λάρνακα θα αφήσω το φίλο Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα να σας πει.
Αλλά, πριν τον καλέσω στο βήμα, επειδή υποσχέθηκα στον εαυτό μου κάτι…..γνωρίζετε όλοι ποια πολιτική (παράταξη) εκπροσωπώ, χωρίς καμιά αμφιβολία. Σέβομαι τις αποφάσεις του κόμματος, σέβομαι τις αποφάσεις για το τι πιστεύει, θα ακολουθήσω εν μέρη τις αποφάσεις του κόμματος…. Αλλά επειδή η φιλοσοφία μου είναι πως κάτι επιτυχημένο δεν το αλλάζεις, τουλάχιστον στην περιοχή της Λάρνακας, εγώ προσωπικά θα στηρίξω τον φίλο μου Ανδρέα Βύρα, θα στηρίξω το φίλο μου τον Νεόφυτο Φακοντή (Ορόκλινη), διότι θέλω να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε εδώ και δέκα χρόνια και να το ολοκληρώσουμε.
Έμαθα στη ζωή μου να είμαι ευθής και να μην κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου.
Κι επειδή δέχομαι πολλά σχόλια τις τελευταίες μέρες, έτσι για να ξεκαθαρίσει, να το πούμε και δημόσια για να μην ενοχλείται κανένας”.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!