Βασιλιάς Κάρολος: Aνοίγει το κάστρο του Μπαλμόραλ για το κοινό

Τις πύλες του κάστρου του Μπαλμόραλ ανοίγει για το κοινό ο βασιλιάς Κάρολος και έτσι για πρώτη φορά από το καλοκαίρι οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν σε τμήματα του κάστρου που χρησιμοποιούνται από τη βασιλική οικογένεια.

Το κάστρο του Μπαλμόραλ, που βρίσκεται στα σκωτσέζικα Χάιλαντς, πιστεύεται ευρέως ότι ήταν η αγαπημένη κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και εκεί περνούσε τα περισσότερα καλοκαίρια της.

«Θα σας ταξιδέψει σε ένα ιστορικό ταξίδι μέσα από πολλά από τα όμορφα δωμάτια του κάστρου Μπαλμόραλ»

Οι «εσωτερικές ξεναγήσεις του κάστρου», οι οποίες θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε τμήματα του κτιρίου που χρησιμοποιούνται από τη βασιλική οικογένεια, θα είναι πλέον διαθέσιμες μεταξύ 1ης Ιουλίου και 4ης Αυγούστου, με κάθε ομάδα να περιορίζεται σε 10 άτομα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 100 λίρες ή 150 λίρες και περιλαμβάνουν και απογευματινό τσάι. Τα εισιτήρια περιορίζονται σε 40 ανά ημέρα και πωλούνται ήδη με γρήγορους ρυθμούς.

Οι ξεναγήσεις θα ολοκληρωθούν πριν ο βασιλιάς και η βασίλισσα φτάσουν στο Μπαλμόραλ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η ιστοσελίδα του Μπαλμόραλ αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες ξεναγήσεις είναι οι πρώτες του είδους τους από τότε που ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κάστρου το 1855.

Οι προηγούμενες ξεναγήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν, επικεντρώνονταν στους εξωτερικούς χώρους και τους κήπους, ενώ η πρόσβαση στο κάστρο περιοριζόταν στην αίθουσα χορού.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!