Απόψε στον ΑΝΤ1 το πρώτο Debate των τριών υποψήφιων Δημάρχων Λάρνακας

Απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή “Εκλογές 2024” το πρώτο Debate των τριών υποψηφίων δημάρχων Λάρνακας.

Το debate θα είναι μεταξύ του νυν Δημάρχου Ανδρέα Βύρα ο οποίος επαναδιεκδικεί τη θέση του, του υποψηφίου του ΔΗΣΥ Μιχάλη Ππεκρή και του υποψηφίου του ΕΛΑΜ Σωτήρη Ιωάννου.

Δύο μήνες πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου οι τρεις υποψήφιοι είναι έτοιμοι να μοιραστούν με το κόσμο τις ιδέες και όραμα τους.
Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ένας από αυτούς έχει να επιδείξει και έργο 7 χρόνων, αλλά και σχέδια που ήδη έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται στην τελική ευθεία για υλοποίηση όπως είναι το νέο δημοτικο μέγαρο και πολλά άλλα.

Το δεύτερο τηλεοπτικό debate των τριών υποψηφίων δημάρχων Λάρνακας θα διεξαχθεί στις 6 του μήνα στο SIGMA στην εκπομπή του κ. Καρεκλά.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε αυτές τις εκλογές για Δήμαρχο της Λάρνακας θα ψηφίσουν και οι κάτοικοι Λιβαδιών και Ορόκλινης αφού πλέον εφαρμόζεται η Μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Λάρνακα, καλή τύχη!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!