Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate.

Σε αυτές τις εκλογές, το κρυφτό έχει κυριαρχήσει ως τακτική. Από τη μία πλευρά, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πάρτου κρύβεται και κωφεύει σε εκκλήσεις του κ. Ζωνιά για συμμετοχή σε debate, αποφασίζοντας να μην ανταποκριθεί καθόλου. Από την άλλη ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος πρόεδρος του επαρχιακού οργανισμού Λάρνακας κ. Ευαγγελίδης κρύβει τις τεράστιες αποτυχίες του, προβάλλοντας αναληθή επιχειρήματα.

Με έκπληξη παρατηρούμε ότι ο κ. Ευαγγελίδης διαρκώς υποστηρίζει ότι η εμπειρία και η γνώση του είναι εγγυήσεις για τη διαχείριση του Επαρχιακού Οργανισμού Λάρνακας! Αλγεινή εντύπωση μάς προκαλεί ότι επικαλείται τη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου ως επιτυχία και υποστηρίζει ότι η επιβολή φόρων δεν αποτελεί τη φιλοσοφία του.

Δυστυχώς, οι κάτοικοι του Δήμου Αραδίππου γνωρίζουν και βιώνουν καθημερινά πολύ καλά την πραγματικότητα. Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του κ. Ευαγγελίδη, το χρέος του Δήμου προς την Υδατοπρομήθεια ανήλθε στα 14,5 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που ανάγκασε το κράτος να αναλάβει τα 10,5 εκατομμύρια από αυτό το χρέος, επιβαρύνοντας έτσι το σύνολο του Κυπριακού λαού λόγω οικονομικής κακοδιαχείρισης από τον Δήμο.

 Επίσης, να θυμίσουμε ότι η άρνηση του κ. Ευαγγελίδη να εντάξει εγκαίρως τον Δήμο στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας είχε ως αποτέλεσμα τώρα οι δημότες Αραδίππου να αντιμετωπίζουν κατά πολύ πιο αυξημένο κόστος για την υλοποίηση του αποχετευτικού δικτύου. Όσον αφορά τη φιλοσοφία των φόρων, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε για το επιπλέον «χαράτσι» των 500 ευρώ που επέβαλε στους δημότες, επιπρόσθετα του φόρου κοιμητηρίου.

Τέλος, να υπενθυμίζουμε στον κ. Ευαγγελίδη και μία από τις «μεγαλύτερες επιτυχίες του»! Τους 107 εικονικούς γάμους που προέκυψαν ως αποτέλεσμα της διοικητικής του ανικανότητας στο να εφαρμόσει τους κατάλληλους ελέγχους.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!