Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024 – 30/4/2024, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Κίτι, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, τμήμα της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου, από τη συμβολή της με την οδό Γρ. Αυξεντίου μέχρι την οδό Άχνας και στις δύο κατευθύνσεις θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Εργασίες κλαδέματος στη Λάρνακα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024 – 14/6/2024, καθημερινά εκτός σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30, στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Κοφίνου και Αεροδρoμίου Λάρνακας – Ριζοελιάς και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος δέντρων στο έρεισμα του δρόμου από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα των αυτοκινητοδρόμων, σε μήκος 300 μέτρων ανά φορά, χωρίς το κλείσιμο λωρίδας κυκλοφορίας. 

Κλειστό τμήμα λεωφόρου λόγω εορταστικής παρέλασης στην Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024, μεταξύ των ωρών 07:00 – 13:00, στις Λεωφόρους Αρχ. Μακαρίου και Γρ. Αυξεντίου στην Αραδίππου, θα πραγματοποιηθεί εορταστική παρέλαση, από τον Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τμήμα της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο  Γρ. Αυξεντίου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο 1ης Απριλίου, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για Kition: «Απαράδεκτο και προκλητικό, παίζουν με τη νοημοσύνη μας, το Υπουργείο πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα»

Την οργή του δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, προκάλεσε η πρόθεση της Kition Ocean Marina  να επιβάλει νέα τέλη στους ακτοπλόους που δραστηριοποιούνται στη διατηρητέα αποβάθρα της Μαρίνας

error: Content is protected !!