Φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια έκθεσης της Νεφέλης Πτωχοπούλου “Colors and Statues” στη Λάρνακα

Φωτογραφίες Nicholas Mann


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Νεφέλης Πτωχοπούλου, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λάρνακα.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.
Η έκθεση ήταν προγραμματισμένη για να παραμείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου, αλλά μετά από παράκληση του κοινού θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Απριλίου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λούσια Νικολαϊδου για Τσβέτα Χριστοφόρου: “θα την ευγνωμονώ αιώνια που έφερε την όπερα στις ζωές μας”

SkalaTimes Team Με αφορμή τη ψεσινή παράσταση όπερας του Κυπριακού Οργανισμού Όπερας που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, η συνδημότισσα μας Λούσια Νικολαϊδου έχει γράψει

Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου: Συζήτηση με θέμα ” Καλλιτέχνες εν κινήσει: Αλλάζοντας τόπο διαμονής, Επανακαθορίζοντας την τέχνη, Προάγοντας την ιδέα της αλλαγής”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συζήτηση: ” Καλλιτέχνες εν κινήσει: Αλλάζοντας τόπο διαμονής, Επανακαθορίζοντας την τέχνη, Προάγοντας την ιδέα της αλλαγής”. 29 Απριλίου, 3 μ.μ. Θέατρο Παττίχειο, Λεμεσός.

Ολοκληρώνεται σήμερα το Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ο.Α. Λάρνακας αφιερωμένο στη μνήμη Φώτου Φωτιάδη

Ολοκληρώνεται το Σάββατο το Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ο.Α.ΛάρνακαςΑφιερωμένο στη μνήμη Φώτου Φωτιάδη Ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Απριλίου το Εθνικό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται τις τελευταίες δύο

error: Content is protected !!