Λάρνακα, Ορόκλινη και Τρούλλοι ετοιμάζονται για τη διασκέδαση της Καθαράς Δευτέρας

Ο Δήμος Λάρνακας έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο πρόγραμμα όπως κάθε χρόνο για τους δημότες του. Συγκεκριμένα ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον εκδρομικό χώρο Τεκκέ. Ο Δήμος Λάρνακας θα προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα ενώ η ημέρα θα πλαισιωθεί με παραδοσιακή μουσική, τραγούδια, τσιαττιστά, χορούς, παιγνίδια και δραστηριότητες για παιδιά.

Το δραστήριο και πάντα με ιδέες Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης δεν θα μπορούσε να μην διοργανώσει κάτι υπέροχο για τη Καθαρά Δευτέρα. Σήμερα λοιπόν Ττο Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, καλεί συγχωριανούς και φίλους όπως εκδράμουν στο ΥΨΩΜΑ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ. Στον ήδη διαμορφωμένο εκδρομικό χώρο και παιδότοπο θα υπάρχουν οι ανέσεις όπως πόσιμο νερό, τραπέζια, καρέκλες και χώροι υγιεινής. Και βεβαίως η κατάλληλη μουσική από DJ.


Το Κοινοτικό Συμβούλιο Τρούλλων με προσφορά και υπέροχες εκδηλώσεις για τους κατοίκους του χωριού αλλά και τους επισκέπτες έχει διοργανώσει για σήμερα μια υπέροχη γιορτή για την Καθαρά Δευτέρα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εκδρομικό χώρο Israel Park, στην είσοδο της Κοινότητας. Στους παρευρισκόμενους θα προσφερθεί δωρέαν φαγητό, όπως φασολάδα, φακή, πατάτες, λάχανα, ελιές, χαλβάς, κουλούρια και ζιβανίες, κρασί, νερό και χυμός. Επίπλέον, πέρα από το φαγοπότι, θα υπάρξει διαγωνισμός χαρταετού και θα δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, να παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια. Η εκδήλωση θα αρχίσει η ώρα 11 το πρωί και τελεί υπό την Αιγίδα του Κοινοτικού Συμβουλίου Τρούλλων σε συνεργασία με εθελοντές της Κοινότητας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!