Το Συγκινητικό Γράμμα Αγάπης στον Δρ Ιωαννίδη από μια μητέρα στη Λάρνακα

Το Πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 με τίτλο “Larnaka’s Love Letters” συνεχίζεται.
Το πιο κάτω γράμμα το έχει γράψει μία μητέρα.
Λίγο πριν το ρίξει στο κουτί που βρίσκεται στο Care Act στη Λάρνακας, ζήτησε από την αγαπητή Νάσια του Care Act, αν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε.

Πρόκειται για ένα Γράμμα Αγάπης προς ένα γιατρό, που έσωσε τη ζωή ενός παιδιού. Φυσικά και το δημοσιεύουμε! Για να υπενθυμίσουμε πως υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που μοιάζουν με Αγγέλους, άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας για να φέρουν φως, ελπίδα, ενίοτε και ζωή! Πολλοί από αυτούς τυχαίνει να είναι γιατροί και να σώζουν ή να βελτιώνουν ζωές!

————————————–

Αγαπητέ γιατρέ Ιωαννίδη

Μου δίνεται η ευκαιρία να σας γράψω αυτό το γράμμα για να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ.

Ήταν Αύγουστος…. ζούσαμε αμέριμνοι την ζωή μας και ξαφνικά όλα άλλαξαν!

Ξαφνικά βρεθήκαμε στο νοσοκομείο. Να φοβάσαι, να παγώνεις, να τρέμεις μέχρι να βρουν τη διάγνωση. Φόβος…. Ποια μάνα αποδέχεται ότι το παιδί της είναι πολύ σοβαρά; Σε μία περίοδο που είχαμε τόση ανάγκη από μία σωστή διάγνωση…. και το πιο σημαντικό, σε ποιον να εμπιστευτείς το γιο σου!

Μετά από συμβουλές των γιατρών, μας είπαν «το απόγευμα θα έρθει να σας δει ο καλύτερος εδώ στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, θα είστε σε πολύ καλά χέρια». Και μας κέρδισες από εκείνη τη στιγμή στην πρώτη μας συνάντηση. Σας έβαλα σε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήσασταν πάντα δίπλα του, πρόθυμος να λύσει όλες τις απορίες, να μας συμβουλέψεις.
Μας έλεγες «ακόμη λίγη υπομονή, πίστη και αισιοδοξία».

Εμψύχωνες τον ασθενή σου και σου έλεγε για τα όνειρά του… Τα καταφέραμε, ζούμε χάρις σε εσάς. Ευχαριστούμε το Θεό που σας έφερε στο δρόμο μας. Εμείς δε νιώθουμε τυχεροί, αλλά ευγνώμων γιατί Δρ Γ.Ι μας έδωσες πίσω τη ζωή μας.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Να είστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ κι εσείς και οικογένειά σας. Να είστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ για να είναι πολλοί άνθρωποι ακόμη πολύ καλύτερα. 

Με εκτίμηση,
μία μητέρα

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!