Γράμμα αγάπης από τον Ζήνωνα Ζηντίλη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο γνωστός συνδημότης μας Ζήνωνας Ζηντίλης, που έχει συνδέσει το όνομα του με το ραδιόφωνο, αλλά και με το τραγούδι αφού έχει υπογράψει στίχους για τραγούδια αρκετών γνωστών καλλιτεχνών, έριξε σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το δικό του γράμμα αγάπης για το πρότζεκτ του ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 “Larnaka’s Love Letters”.

Στην σχετική ανάρτηση του έγραψε: “Εξ´αφορμής του Αγίου Βαλεντίνου έγραψα και εγώ ένα γράμμα αγάπης συμμετέχοντας στην πολύ όμορφη ιδέα της φίλης μου Γιώτας Δημητρίου και του SkalaTimes, που υιοθετήθηκε σαν πρότζεκτ του ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 (για να γίνει η Λάρνακα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης) με τίτλο “Larnaka’s Love Letters”.
Σαν θέμα μου διάλεξα την αυταγάπη που θεωρώ μια σπουδαία μορφή αντίστασης σε ό,τι μας συνθλίβει. Ένα γράμμα σε αυτόν που είναι πάντα μαζί μου στα καλύτερα και στα χειρότερα μου, στον εαυτό μου”.

Πιο κάτω ένα τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου, αγαπησιάρικο όπως το έχει η μέρα, σε στίχους Ζήνωνα Ζηντίλη.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!