Η αγάπη μαγειρεύεται και ψήνεται στο Stavris Kitchen!

Κατάφερε να γίνει talk of the town από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, το υπέροχο Stavris Kitchen, κάτι που ήταν άλλωστε αναμενόμενο, αφού ο γνωστός συνδημότης μας Chef Σταύρος Γεωργίου (Σταυρής) έχει αποδείξει εδώ και καιρό τις ικανότητες και ασυναγώνιστο ταλέντο του στο κόσμο της γαστρονομίας.

Το Stavris Kitchen συμμετέχει στο πρότζεκτ του ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 με τίτλο “Larnaka’s Love Letters”, μια δράση από τον Οργανισμό που εργάζεται για να γίνει η Λάρνακα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2030.

Ένα λοιπόν από τα 30 κουτιά που έχουν απλωθεί στη πόλη και επαρχία Λάρνακας, για το πρότζεκτ, βρίσκεται σε μια νόστιμη γωνιά της πόλης, στο Stavris Kitchen.
Οι επισκέπτες του Stavris Kitchen μπορούν να ρίξουν το δικό τους γράμμα στο κουτί και στη συνέχεια το γράμμα θα αξιοποιηθεί με διάφορους όμορφους εικαστικούς τρόπους από το ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 και με μια μεγάλη εκδήλωση – γιορτή που θα γίνει το καλοκαιρί.



Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο chef της καρδιάς μας, Σταύρος Γεωργίου (Σταυρής), μαζί με τη ομάδα του, έριξαν το δικό τους γράμμα αγάπης στο κουτί που βρίσκεται στο Stavris Chef.

Δεν ξέρουμε που αποτείνεται το γράμμα του γνωστού Chef, αλλά ευχόμαστε σε όλη την ομάδα του Stavris Kitchen Happy Sweet Valentines!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!