«Αγαπημένη μου Λάρνακα, σε αγαπώ… για 2030 και βάλε λόγους»: Το Δημοτικό Καθαρής έγραψε Γράμματα Αγάπης στα πλαίσια του πρότζεκτ του ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 Larnaka’s Love Letters

Στα πλαίσια του πρότζεκτ Larnaka’s Love Letters, που υλοποιεί το ΛΑΡΝΑΚΑ 2030, έχουν τοποθετήθεί 30 κουτιά συν κουτιά σε σχολεία που δίνουν την δυνατότητα σε παιδιά και μεγάλους να ρίξουν μέσα το δικό τους γράμμα αγάπης με παραλήπτη όπου επιθυμεί ο καθένας.

Στη συνέχεια το ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 μαζί με την curator του πρότζεκτ, τη Δημοσιογράφο και αρχισυντάκτρια του SkalaTimes Γιώτα Δημητρίου, θα πάρουν τα γράμματα και θα τα αξιοποιήσουν με διάφορους εικαστικούς τρόπους και με μία μεγάλη εκδήλωση το καλοκαίρι.

Τα κουτιά έχουν τοποθετηθεί σε διάφορους χώρους της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, όπως χώρους εστίασης, φροντιστήρια, βιβλιοπωλεία, κ.α καθώς και σε Κοινοτικά Συμβούλια και Δήμους.
Με την άδεια της Υπουργού Παιδείας, την οποία το ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 ευχαριστεί ιδιαίτερα, έχουν τοποθετηθεί κουτιά, “γραμματοκιβώτια” και σε πέντε δημόσια σχολεία:
Δημοτικό Καθαρής
Δημοτικό Προδρόμου
Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού
Λύκειο Λιβαδιών
Τεχνική Λάρνακας

Η Λάρνακα στέλνει γράμματα αγάπης καθόλη τη διάρκεια Φεβρουαρίου!
Γιατί η Λάρνακα αγαπά και επίσης, όπως φαίνεται από τις επιστολές των παιδιών, την Λάρνακα την αγαπάμε για 2030 λόγους!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!