Νέα Μικτή χορωδία “Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου” με μαέστρο τον Ανδρέα Γερολέμου

Νέα Μικτή χορωδία “Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου”.
Γίνονται δεκτά μέλη άντρες και γυναίκες από 18 εώς 65 ετών κατόπιν ακρόασης.
Οι πρόβες θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο και θα γίνονται σε αίθουσα στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στον Μαέστρο Ανδρέα Γερολέμου μέχρι τέλος Ιανουαρίου.
Για πληροφορίες και ακροάσεις : 99 634319.
Η χορωδία θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις εντός και εκτός Κύπρου σε διαγωνισμούς, επετειακές εκδηλώσεις και εκκλησιαστικές εδηλώσεις όπως εγκώμια κλπ.

Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes o μουσικός Ανδρέας Γερολέμου, Μαέστρος της νέας Μικτής Χορωδίας, μας είπε: “Η αγάπη και η αφοσίωση μου στο χορωδιακό τραγούδι ήταν η αφορμή να αποδεχτώ την πρόταση για να αναλάβω την χορωδία στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ. Μια τετράφωνη χορωδία που θα δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρει πολιτισμό και όμορφες εκδηλώσεις και συναυλίες. Παράλληλα με το ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, λοιπόν αναλαμβάνω την μεγάλη ευθύνη να είμαι ο καπετάνιος των αυτών χορωδιών. Μεγάλη η πρόκληση για μένα και ταυτόχρονα μεγάλος και ο ενθουσιασμός μου για το νέο αυτό ξεκίνημα στον κόσμο του χορωδιακού τραγουδιού.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Λάζαρο Φιλίππου που πάντα στηρίζει τα πολιτιστικά δρόμενα του τόπου μας και πίστεψε σε αυτή την πρόταση και έβαλε τα  σωστά τα θεμέλια.
Η πρόσκληση για ακροάσεις είναι ανοικτή για όλους και βεβαίως τα οφέλη που κερδίζει κανείς, ως μέλος μιας χορωδίας, είναι πολλά. Σας περιμένουμε λοιπόν για όμορφα μουσικά ταξίδια”.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!