Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα

Ο δικηγόρος Γαστών Χατζηαναστασίου διορίστηκε νέος πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΙΣΟΚ είναι η εκπαιδευτικός Αθηνά Κυθρεώτου (Σχολή Τυφλών), η Διοικητική Λειτουργός στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών Ευγενία Κωνσταντίνου, ο μουσικός παραγωγός Λοΐζος Μιχαηλίδης, ο ορκωτός λογιστής Χρίστος Πατζηνάκος, η συγγραφέας και διευθύντρια Δημοτικής Εκπαίδευσης Έλενα Περικλέους, η Ανώτερη Λειτουργός του Υφυπουργείου Πολιτισμού Χριστιάνα Ρουσουνίδου, η επιχειρηματίας Μελίνα Τσιγαρίδου και ο δικηγόρος Ολύμπιος Χριστοφή.

Η Υφυπουργός Πολιτισμού Λίνα Κασσιανίδου ευχαρίστησε τους απερχόμενους προέδρους και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου και του Ιδρύματος Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου «για τη συνολική τους προσφορά κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών της θητείας τους».

Παραλληλα, συνεχάρη τα νέα Διοικητικά Συμβούλια για τον διορισμό τους και ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία. «Θα βρίσκομαι πάντοτε στη διάθεσή τους. Είμαι βέβαιη ότι η συνεργασία μας θα είναι εξαίρετη, καθώς στοχεύουμε προς μια κοινή κατεύθυνση, που δεν είναι άλλη από την ανάπτυξη και προώθηση του πολιτισμού μας» ανέφερε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!