Δύο χρόνια με Σκαλιώτικα podcast “podandcom” του Γιάννη Διανέλλου

Με μία ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο γνωστός ραδιοφωνικό παραγωγός της Λάρνακας, Γιάννης Διανέλλος, ευχαρίστησε όσους πέρασαν από την εκπομπή του “podandcom” και όσους ακροατές την αγκάλιασαν.

Σε συνέντευξη του στο SkalaTimes, τον Δεκέμβριο του 2021, όταν πρωτοξεκινούσε η εκπομπή, ο Διανέλλος στην ερώτηση “Ποια είναι τα συναισθήματα σου με αυτό το νέο κύκλο που ξεκινάς;” είχε απαντήσει: Έρωτας… απίστευτη χαρά και ευτυχία πραγματικά γιατί είναι η πιο φυσιολογική μου εξέλιξη. Με τα podcast είμαι στο στοιχείο μου..”.
(Η συνέντευξη εδω).

Εμείς ευχόμαστε στον αγαπημένο μας Διανέλλο πολλά χρόνια με επιτυχία πίσω από το μικρόφωνο που τόσο αγαπά. Και να συνεχίσει να φιλοξενεί τον κόσμο της Λάρνακας και όχι μόνο, στο υπέροχο του στούντιο!

Αυτούσια η ανάρτηση του Γιάννη Διανέλλου για τα δύο χρόνια podandcom:

“Και χωρίς να το καταλάβω πέρασαν 2 χρόνια από το επίσημο ξεκίνημα του podandcom.com Είμαι σαφέστατα υποχρεωμένος να πω χίλια ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που αγκάλιασε και συνεχίζει να αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια. Τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ΦΙΛΟΥΣ που πέρασαν από το “ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ” και μοιράστηκαν μαζί μου προσωπικές στιγμές και αναμνήσεις.Στο φίλο Θεόδωρο Μωυσέως, Ανδρέα Μωυσέως, Πάμπο Σάββα και Ανδρέα Φιλίππου που μου κάνουν την τιμή να είναι μαζί μου πυκνά συχνά στο στούντιο. Η Προσπάθεια είναι προσπάθεια αγάπης και μόνο… Αγάπης στα podcasts και πάνω από όλα στο κόσμο που μας ακούει…Χίλια Ευχαριστώ… Καλημερούθκειααα μας”.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!