Οι δρομείς της ΑΕΚ τρέχουν για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου!

Oι δρομείς της ΑΕΚ τρέχουν για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου!

Στις 19.11.2023 στον Radisson Blu Larnaka International Marathon οι δροµείς της ΑΕΚ τρέχουν για καλό σκοπό, για το Ίδρυµα Χριστίνα Α. Αποστόλου! 

Το Ίδρυµα Χριστίνα Α. Αποστόλου είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυµα που κύριο στόχο έχει την οικονοµική βοήθεια παιδιών και νέων µε χρόνιες παθήσεις και την οικονοµική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο µέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες. 

Στήριξε και εσύ την προσπάθεια και το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου και κάνε µια εισφορά εδώ: www.givengain.com/cc/aekrunners

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τους δρομείς της ΑΕΚ όσο και τους διοργανωτές του Μαραθωνίου της Λάρνακας για τη συνεχή και αδιάλειπτη στήριξη τους.

#ΓιαΤαΠαιδιάΜας 

Στηρίζω το Ίδρυµα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!