Αστρολογία: Νοέμβριος –Στα χρώματα του Σκορπιού

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ)

Δύσκολη αποστολή έχει αναλάβει ο Νοέμβριος ένα βήμα πριν την εκπνοή του 2023

Ο Οκτώβριος είχε αναλάβει να φέρει στην επιφάνεια τον λογαριασμό καρμικών χρεών, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πώς το όνομα του θα μείνει για άλλη μια φορά στην Ιστορία. Τα εκλειπτικά του Φεγγάρια , έχουν εκλείψει από την Γαία την λογική, έχουν γίνει θρύψαλα τα συναισθήματα, αμαυρώθηκαν χαμόγελα των ψυχών και μας κάλεσε στα μεγαλύτερα μας «Όχι»

Ο Νοέμβριος κάτω από την επήρεια ακόμα των εκλειπτικών Φεγγαριών εκπέμπει σήματα SOS καθώς οι ελλείψεις, οι αδυναμίες, το άγχος και η αβεβαιότητα κυριαρχούν στην σκυτάλη που του έχει παραδοθεί. Ένα βήμα πριν μας αποχαιρετίσει ο Χρόνος, στο μήνα του Σκορπιού, υπενθυμίζει πώς για να επέλθει η αναγέννηση χρειάζεται πρώτα να εκλείψουμε κάθε σαθρότητα από τα μονοπάτια της Ζωής μας.

Όπως η Γη, την περίοδο του Σκορπιού δείχνει να αναπαύετε μα στην ουσία μεταλλάσετε σιωπηλά για να θρέψει τη Ζωή, έτσι και εμείς, τα παιδία της καλούμαστε να καλλιεργήσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο. Να ανακαλύψουμε τα βαθύτερα νοήματα της Ζωής, το σκοπό μας. Να εμπιστευτούμε τις Αρετές που βρίσκονται μέσα μας και να δώσουμε μάχη ξεπερνώντας τους εαυτούς μας για να απαλλαγούμε, να εξαγνίσουμε τα χαμηλά μας ένστικτα και να μεταμορφώσουμε τα πεδία συνειδητότητας μας. Καθώς αφήνουμε πίσω κάθε τι σάπιο, κάθε τι αναληθές, κάθε εμμονή ή προσκόλληση η ίδια η Ύπαρξη μας αναδύετε με υπερδυνάμεις συνδεόμενη με τον απώτερο σκοπό της.

Χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα το Ουράνιο πεδίο με τον Έρμη,τον Άρη και την Δήμητρα να κινούνται παράλληλα με τον Ήλιο στα βαθιά σκοτάδια του Σκορπιού, πυροδοτώντας σωρεία γεγονότων καθώς έρχονται αντιμέτωποι με τον Ανάδρομο Δία και Έκρυθμο Ουρανό από το ζώδιο των Ταύρων. Και οι δύο παρατάξεις έντονες, έκρυθμες. Εντάσεις, λόγια σκληρά, βιαιοπραγίες, εμμονές, υπόγειες κινήσεις, εξεγέρσεις, αντιδραστικότητα -επαναστατικότητα. Όλα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Έντονα θα μας προβληματίσουν θέματα Υγείας, Εργασίας, Υλικών και άυλων ασφαλειών και κοινωνικής μέριμνας με πολλές αντιδράσεις.

Επαγρύπνηση χρειάζεται ο εναέριος μας χώρος και τα σύνορα, σε γεωφυσικές δονήσεις. Υπερβολική προσοχή στα μικρά παιδία και ζώα με την Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/11 να κρίνεται ανατρεπτική, απρόβλεπτη και ριζοσπαστική. Φυσικά θα δώσει την ενέργεια σε νέες αρχές με έμφαση την απελευθέρωση και την Σωτήρια δράση. Η κόντρα του Άρη με τον Ουρανό θα ζητήσει αυθεντικότητα στη Δράση και απόλυτη πειθαρχεία καθώς θα μας περάσουν από τεστ νεύρων. Εκρήξεις, κίνδυνοι, ατυχήματα, χωρισμοί και ξαφνικές αποκαλύψεις σοκάρουν.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες γυρίζει ευθύδρομος 4/11. Ζητά τάξη και Όρια. Περιορισμό στην φαντασία και διάκριση μεταξύ ιδεατού και αληθινού. Να δοθεί βαρύτητα μόνο σε ότι είναι ικανό να πραγματωθεί. Στις 9/11 από τον Τοξότη πλέον ο Ερμής θα συγκρουστεί μαζί του. Καλεί σε περιορισμό και σοβαρή σκέψη καθώς ο φανατισμός ειδικά σε θρησκευτικά ιδεώδη, οι δολιότητες και οι τάσεις κερδοσκοπίας είναι έντονα. Η Νέα θέση του Ερμή θα απελευθερώσει εμονικές σκέψεις και θα θελήσει πάρα τα εμπόδια που θα συναντήσει να δώσει λόγο στη χαρά και την διεύρυνση των οριζόντων μας.

Η Κυρία των Τιμών Αφροδίτη από το Ζώδιο της Παρθένου τονίζει την έλλειψη τόσο συναισθημάτων αλλά και αγαθών. Καλεί στο συμμάζεμα των αναγκών μας, να θέσουμε προτεραιότητες, να δούμε πρακτικά τα καθημερινά ζητούμενα και να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά μας ταλέντα. Ζητά να έχουμε καθαρή διάκριση στο που εναποθέτουμε τις ελπίδες μας, τα συναισθήματα και τα χρήματα μας. Μας καλεί την προσοχή σε κερδοσκοπικές κινήσεις, οικονομικά και ερωτικά σκάνδαλα. Πριν να αποχωρήσει για το Ζώδιο των Ζυγών στις 8/10 ο Πλούτωνας θα την αναγκάσει σε Ωρίμανση ώστε να αναλάβει να ισορροπήσει ζητούμενα Σχέσεων και Συνεργασιών. Καθώς η μεγάλη της ανάγκη είναι ο «Ζυγός» και η επιθυμία για ερωτικές δεσμεύσεις ακόμα μεγαλύτερη, θα δώσει προτεραιότητα στη κοινωνική ζωή όμως υπενθυμίζει την δίκαιη ανάληψη ευθυνών ώστε να υπάρχει ουσιαστική αρμονία και ισορροπία σε αυτές. Υπενθυμίζει πώς η διπλωματία είναι αρετή δικαιοσύνης και χάνει τα εύσημα όταν χρησιμοποιείται για αυτοσκοπούς.

Η 18η /11 γίνεται σημαντική καθώς ο Άρης θα βρεθεί στην καρδία του Ηλίου. Μαζί προάγουν την δύναμη της θέλησης για την Ζωή. Την ανάλογη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα για επίτευξη στόχων όπως και χαρίζουν ευκαιρίες σε Νέες ενάρξεις επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Μια Σωτήρια αναγεννησιακή δράση που είτε στέφει Ήρωες, είτε καταστρέφει από Ισχυρογνωμοσύνη. Σχεδόν παράλληλα θα προχωρήσουν στις 24/11 στους Τοξότες δίνοντας την διάθεση σε νέες περιπέτειες, στρέφουν στην αναζήτηση νέων επιλογών και στην ανάγκη για ελευθερία. Αποκτούν ακραίες πεποιθήσεις και δογματική «Ηθική» που αρκετές φορές οδηγούν σε φανατισμό. Κλειδί τους η αναθεώρηση των προκαθορισμένων φιλοσοφιών και η διεύρυνση των οριζόντων. Η επαφή τους με τον Κρόνο φέρουν στερήσεις και περιοριστικές δράσεις. Γίνονται σύμμαχοι σκληρότητας, αναστολών και αδυναμίας. Προσοχή σε θέματα κίνησης και Υγείας.

Ο μήνας θα μας αποχαιρετίσει με την Πανσέληνο στην 04η μοίρα άξονα Διδύμων- Τοξοτών 27/11. ‘Ένα βήμα πριν την μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού και της Αγάπης αυτό το Φεγγάρι κλαίει. Ζωγραφίζει την δολιότητα, το ψέμα, τις ακάλυπτες υποσχέσεις, τον θρησκευτικό φανατισμό όπως και την ανάγκη για ελευθερία προς Νέες διαδρομές. Η δολοπλοκία, η σύγχυση, η μόχλευση του μυαλού, η διαχείριση των Λαών και η διάλυση τόσο κρίσης από ασάφειες, αλλά και ζωτικότητας από λοιμώξεις είναι έντονες.

~ Τα γεγονότα θα ταρακουνήσουν έντονα το Νησί μας.
Καλούμαστε να είμαστε όλοι αφυπνισμένοι και σε ετοιμότητα για αυθεντική ανθρωπιστική αλληλεγγύη.~

ΚΡΙΟΙ
Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα με τον δικό σας Κυβερνήτη Άρη στο Σκορπιό θα έχετε να πατάξετε φόβους ή αμφιβολίες που έχετε για τον εαυτό σας, να απαλλαγείτε από ταμπού , πείσματα και εμμονές και να στρατολογήσετε ένα νέο σύστημα Αξιών που θα σας παρέχει την πηγαία δυναμική της ανάδυσης μέσα από τις στάχτες σας . Πιθανόν να νοιώσετε εκρυθμία και ανασφάλεια το επόμενο διάστημα ή ότι σας θίγουν την «Αξιοπρέπεια» σας. Το κλειδί σας βρίσκετε στην απομάκρυνση από χειριστικές συγκυρίες και στη μεταμόρφωση σας , σε Ήρωες της Ζωής σας. Έχετε έμφυτες ικανότητες που μετατρέπονται σε επιχειρηματική δραστηριότητα , ενώ παράλληλα θα νοιώσετε την λίμπιντο σας να θεριεύει. Τα γεγονότα τονίζει η Νέα Σελήνη 13/11. Καλό θα είναι να προσέξετε από ξαφνικά έξοδα και τις ανικανοποίητες σας τάσεις .Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη έρχεστε σε επαφή με νέα και άτομα από το εξωτερικό, από το πεδίο των σπουδών σας ενώ βρίσκετε ανταπόκριση και στηρίξεις από αυτούς τους τομείς για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Κάποιοι έχετε την ευκαιρία σε νέες περιπέτειες ή και κάποια απόδραση με κάποιο ιδιαίτερο για σας άτομο. Η Αφροδίτη συνεχίζει να φροντίζει πρακτικά για τις καθημερινές σας ανάγκες, το εργασιακό σας πεδίο και την Υγεία σας μέχρι τις 8/11. Με την είσοδο της στο Ζυγό τονίζει την ανάγκη για κοινωνική ζωή , για ισορροπία στις σχέσεις σας , γλυκαίνει και προωθεί τις ερωτικές και συνεργατικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος 27/11 ρίχνει το Φώς της στο πεδίο του μυαλού, της νόησης και της επικοινωνίας σας. Σας ολοκληρώνει μια μορφή μόρφωσης και σας στρέφει στην αναζήτηση νέων πεδίων γνώσης . Σε κάποιους προάγει για να ολοκληρωθούν νομικά ζητούμενα , θέματα εμπορίου ή και θέματα με τα αδέρφια σας. Δώστε προσοχή σε θρησκευτικό φανατισμό, σε προσκολλημένα αφηρημένα ιδεώδη ή κενές φιλοσοφίες που προκαλούν σε ασάφεια και νοητικό θόλο. Να έχετε καθαρό μυαλό και διάκριση.

ΤΑΥΡΟΙ
Έχετε σύμμαχο την Κυβερνήτη σας Αφροδίτη για όλη την διάρκεια του μήνα η οποία βάζει σε πρώτη θέση τα ζητούμενα των προσωπικών και συνεργατικών σας σχέσεων. Από την Νέα της Θέση στο Ζυγό, η καθημερινότητα σας και το εργασιακό σας πεδίο θα ισορροπήσει, θα έχετε ευκαιρία να δείτε με άλλο μέλημα την Υγεία και την ευεξία σας. Με την πλειάδα των πλανητών στον οίκο των σχέσεων σας , το κλίμα γίνετε ιδιαίτερα έντονο. Πιθανόν να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες πιέσεις ή και απαιτήσεις από τον/την σύντροφό σας ή και από κάποιους συνεργάτες σας γεγονός που θα σας προκαλεί σε αντιδράσεις . Να θυμάστε πώς ο Ουρανός στο δικό σας ζώδιο σας καλεί σε αφύπνιση και αντίδραση από «ασφάλειες» που σας κάνουν να νοιώθετε «ανασφαλείς». Επίσης καθώς σας αφήνει ξάγρυπνους σας θέλει πρωτότυπους και αυθεντικούς. Προσέξτε από έντονα λόγια και καυγάδες . Η ριζοσπαστική νέα Σελήνη 13/11όπως και η σύνοδος Άρη-Ήλιου 18/11 θα σας δώσει ενάρξεις σε ερωτικές σχέσεις ή και νέες επιχειρηματικές συνεργασίες που θα σας αναγκάσουν να μετακινηθείτε από τις πεισματικές σας τάσεις. Με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη όπως και στις 23-24/11 Ήλιου και Άρη θα δώσουν έμφαση στα οικονομικά ζητούμενα που λαμβάνετε από τους άλλους , οπόταν καλό θα είναι να προσέξετε από περιττές σπατάλες και απαιτήσεις. Θα σας καλέσουν να δώσετε έμφαση σε τυχών δανειοδοτήσεις που σας στενεύουν , τα νομικά κληρονομικών ζητουμένων και να δραστηριοποιήσετε ένα πιο φιλοσοφημένο σύστημα Αξιών που θα βασίζετε στα έμφυτα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το κυρίως σας θέμα για αυτό το μήνα θα είναι τα θέματα της καθημερινότητας, εργασίας και Υγείας σας. Η πολυαστρία του Σκορπιού σας προκαλεί με υπερβολικό στρες και αμφιθυμίες γεγονός που επιβαρύνει την ψυχοσωματική σας Υγεία. Ο Κρόνος σας καλεί σε δουλεία από τους Ιχθύες όπως και να είστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι ώστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Οπόταν και προσέξτε να μην έρθετε σε ρίξεις ή αντιπαραθέσεις στο εργασιακό σας πεδίο γιατί κατά βάση να επιβαρυνθεί η Υγεία σας. Η αφυπνιστική Νέα Σελήνη στις 13/11, σας προκαλεί να προωθήσετε τα προσωπικά σας ταλέντα βάζοντας τα σε ένα πιο επιχειρηματικό υπόβαθρο, να ξεκινήσετε κάποιο ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ή διατροφής που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας. Η Σύνοδος Ήλιου –Άρη θα σας αναζωογονήσει αφήνοντας πίσω σας συνθήκες υπερεντάσεων και παιχνιδιών εξουσίας που σας φέρουν σε διλήμματα. Καθώς το πλανητικό σκηνικό μετατοπίζεται στον Τοξότη, τα μάτια σας στρέφονται στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες , γεγονός που με την σειρά σας θα χρειαστεί φρόνηση να μην έρθετε σε ρίξεις με το ταίρι σας ή συνεργάτες σας. Θα νοιώσετε υπερβολικές απαιτήσεις από αυτούς όμως καλείστε να έχετε καθαρή διάκριση οι ευθύνες να καταμερίζονται δικαίως. Να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές, σε νέες συνεργασίες απερίσκεπτες αποφάσεις και ακάλυπτες υποσχέσεις, καθώς υπάρχει η τάση «κερδοσκοπίας» , χωρισμών και απωλειών. Με το μέρος σας από τις 8/11 η Αφροδίτη από τον Ζυγό γίνεται φιλική προς εσάς, ενώ μέλημα της θα είναι να εναρμονιστείτε με την χαρά και να δείτε τον έρωτα με άλλο μάτι. Λαμβάνετε προσκλήσεις, κοινωνικοποιήστε ενώ υπάρχει η τάση σε νέες ερωτικές γνωριμίες. Μόνο προσέξτε να μην οικειοποιηθείτε μιας σχέσης από κοινωνικά «πρέπει». Η Πανσέληνος στις 27/11 θα θέλει την προσοχή σας καθώς ολοκληρώνετε στον δικό σας άξονα τονίζοντας το Εσείς σε σχέση με τους άλλους. Κλείνετε κύκλους σε σχέσεις ή και φτάνει στην ολοκλήρωση της κάποια επαγγελματική σας συνεργασία κάτι που πιθανών να σας απογοητεύσει. Κάντε υπομονή γιατί νέες διαδρομές ανοίγονται για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό είναι στην απόλυτη εγρήγορση του. Παρά την ένταση που κυριαρχεί, είστε από αυτούς που έχετε την τιμή όλα να δουλεύουν υπέρ σας. Η πολυαστρία του Σκορπιού έχει βαλθεί να σας χαρίσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και ώθηση να κυνηγήσετε τους μεγαλύτερους σας στόχους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για σας να θέσετε σε εφαρμογή κάθε δημιουργικό σας σχέδιο και να αναπτύξετε τα επιχειρηματικά σας πλάνα. Ο ανάδρομος Δίας με τον Ουρανό σας ζητούν να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας, να είστε ειλικρινείς και αυθεντικοί και να μην φοβηθείτε στις αλλαγές που θα σας φέρουν να τους κάνετε πραγματικότητα . Παράλληλα η λίμπιντο σας ανεβαίνει, έρχεστε σε επαφή με έντονα ερωτικά παιχνίδια, που πιθανόν να σας προκαλέσουν να δείτε εν κατακλείδι πως ο έρωτας είναι πηγαίος. Η Νέα Σελήνη στις 13/11 σας ωθεί σας οφείλει μια μεγάλη αλλαγή της τύχης. Ο Ερμής από τον Τοξότη 10/11 θα σας βάλει στη διαδικασία να ελέγξετε την Υγεία σας , το εργασιακό σας περιβάλλον, τις καθημερινές σας κινήσεις και συμπεριφορές . Το ίδιο θα ζητήσουν ο Ήλιος με τον Άρη καλώντας σας παράλληλα να περιορίσετε τάσεις που κρύβουν φανατισμό και να υιοθετήσετε νέες φιλοσοφίες που θα ενισχύσουν το Ευ’ ζην και την Υγεία σας. Κάποιοι θα χρειαστεί πέραν της Υγείας προσοχή στην ένταση που θα υπάρξει στο εργασιακό σας περιβάλλον να μην βρεθείτε υπόλογοι σε θολές καταστάσεις , ψευδείς δηλώσεις ή και κερδοσκοπικές σκοπιμότητες. Η Αφροδίτη στις 8/11 κτυπά την πόρτα του σπιτιού σας θέλοντας να γεφυρώσει τις σχέσεις σας με τους οικείους σας. Μια νέα ερωτική σχέση πιθανόν να σας απασχολήσει ενώ βρίσκετε υποστηρίξεις και βοήθειες από οικογένεια και φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΟΝΤΕΣ
Κάτω από τις ενέργειες των εκλειπτικών Φεγγαριών και την πολυαστρία στον Σκορπιό το σπίτι, η οικογένεια και ο τομέας της καριέρας σας θα είναι το κυριότερο σας ζητούμενο. Ήλιος, Ερμής, Άρης στο μέγιστο του μήνα θα σας καλέσουν να κάνετε βουτιά στις ριζικές σας καταβολές και να απαλλαγείτε από χειριστικές καταστάσεις που σας κρατούν δέσμιους . Υπερισχύουν οι εντάσεις με τους οικείους σας και οι υπερβολικές απαιτήσεις που θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή να μην σας εξαντλήσουν ή και να σας φέρουν σε οριστικές ρίξεις. Κάποιοι πιθανόν να είστε σε φάση χωροταξικών αλλαγών ή μετακομίσεων όπως και ξαφνικές ανακατατάξεις που θα σας βάλουν στην διαδικασία εσωτερικών προσαρμογών. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/11 τονίζει την ανάγκη Νέων Κατευθύνσεων βάζοντας την προσωπική σας ζωή και καριέρα σε προτεραιότητα. Ο Ερμής θα γίνει φιλικός προς εσάς από τις 10/11, θα μιλήσει για θέματα χαράς, διασκέδασης και νέων ερωτικών περιπετειών, δημιουργίας και παιδιών όμως θα θέλει την προσοχή σας να είστε σοβαροί και μετρημένοι να μην σας «κλέψουν» την χαρά και απογοητευτείτε. Ήλιος και Άρης τονίζουν με τις ερωτικές τους διαθέσεις όπως και θα σας βάλουν να τρέξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Σύμμαχος σας η Αφροδίτη από τον φιλικό Ζυγό θα θελήσει να γεφυρώσει διαφορές με αδέρφια και φιλικά σας πρόσωπα οι οποίοι και σας υποστηρίζουν. Χαρίζει συμπάθειες μέσα από τις καθημερινές σας κινήσεις, ο Λόγος σας γίνεται αρμονικός ενώ εννοείται πως στο μυαλό σας ταλανίζουν σκέψεις συντροφικότητας.
Η Πανσέληνος στις 27/11 θα ρίξει Φώς στα ερωτικά σας πεδία, στα θέματα παιδιών, φιλικών σας ομάδων και των ελπίδων σας. Κάποιος στόχος που είχατε θέσει πιθανόν να είναι έτοιμος να ολοκληρωθεί και να χρειαστείτε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Καθώς η Πανσέληνος είναι θολή δώστε προσοχή στην διάκριση τόσο με τα φιλικά σας πρόσωπα αλλά και στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Η κυρία των τιμών συνεχίζει να σας χαρίζει λάμψη στο δικό σας ζώδιο καλώντας σας να αναδείξετε στην επιφάνεια τον καλύτερο σας εαυτό. Πιθανόν να σας έχει στενέψει ειδικά στις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς σας ήθελε να βάλετε προτεραιότητα τον εαυτό σας χωρίς να εξαρτάστε από άλλους . Χρειάζεται να έχετε καθαρή διάκριση στις προσωπικές σας σχέσεις, να μην εξιδανικεύετε μα ούτε να φτάνετε σε αβάσιμα συμπεράσματα . Δώστε προσοχή στις κινήσεις σας με την «Σύνεση» να γίνεται σοφία όταν φεύγουμε από ασαφείς σχέσεις . Σας υπόσχεστε πριν αποχωρήσει για τον Ζυγό να σας φέρει μια ξαφνική στροφή της τύχης . Καλείστε να έχετε καθαρή διάκριση και να μην γραπωθείτε από ακάλυπτες υποσχέσεις. Από την νεά της θέση θα θελήσει να σας ισορροπήσει τα οικονομικά σας και να γλυκάνει τα συναισθήματα σας. Η πολυαστρία του Σκορπιού , φιλική προς εσάς , σας μοχλεύει τις σκέψεις. Αν και υπάρχει εκρυθμία οι σκέψεις σας γίνονται αυθεντικές και πρωτότυπες που σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Καθώς απαλλάσσεστε από εμμονές και προσκολλημένες απόψεις και εμβαθύνετε τις νοητικές σας ικανότητες , οι Ιδέες που γεννιόνται μπορούν να μεταποιηθούν σε επιχειρηματικά πλάνα κάτι που τονίζει η Νέα Σελήνη 13/11. Δώστε προσοχή στις σχέσεις σας με τα αδέρφια σας, στα μέσα επικοινωνίας σας και σε ξαφνικά νέα που θα σας αναγκάσουν σε κινητοποιήσεις. Καθώς οι πλανήτες μετατοπίζονται στον Τοξότη το κυριότερο μέλημα σας θα είναι το σπίτι σας και οι σχέσεις με την οικογένεια σας . Προσέξτε τις μεταξύ σας εντάσεις και να έχετε διάκριση σε ότι λέτε και ακούτε. Καθώς υπάρχει η τάση εξαπατήσεων, δόλου και κερδοσκοπίας καλά θα είναι να μην υπογράψετε αυτό το διάστημα συμβόλαια και να διπλοκλειδώνετε τις πόρτες σας. Η Πανσέληνος σε άξονα καριέρας –οικογένειας σας προκαλεί να ισορροπήσετε τα ζητούμενα των δυο για να μην έρθετε κόντρα με τους αγαπημένους σας. Αποφύγετε φανατικές στάσεις και ιδεολογίες χωρίς βάσεις ενώ καλείστε να αναπτύξετε την «Σοφία» που έχετε αποκομίσει όλο αυτό το διάστημα.Ο γονικός άξονας και η Υγεία σας θέλουν προσοχή.

ΖΥΓΟΙ
Τα οικονομικά, οι Αξίες ,οι ασφάλειες σας, τόσο υλικές αλλά και συναισθηματικές και οι τρόποι που θα διαχειριστείτε αυτά τα ζητούμενα θα είναι το μεγαλύτερο σας τρέξιμο αυτό το μήνα. Το αξιακό σας σύστημα περνά από κρίση με την πολυαστρία του Σκορπιού ενώ στα σίγουρα σας ζητούν να θυμηθείτε πως υπάρχει ένα σύστημα Αξιών πηγαίο με ικανότητα να μην στερεύει .Από τα ταλέντα σας , την ψυχή σας , από την γέννηση ιδεών και την μορφοποίησης τους . Την έμφυτη πηγή και την προσωπική Αξία που τροφοδοτεί το οικοδόμημα της ζωής σας. Που έχει την ικανότητα να χαρίζει ασφάλεια κάτω από κάθε συνθήκη. Έχει έρθει η στιγμή να κάνετε την ανατροπή και να με το Νέο Φεγγάρι της 13ης/11 να εφαρμόσετε Νέο σύστημα Αξιών, γεμίζοντας με αυτοπεποίθηση, ώστε να μην αναλώνεστε σε συναισθηματικές ανασφάλειες που περνούν από κρίση και το πορτοφόλι σας. Δώστε προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που πιθανόν να προκύψουν. Φυσικά από 10/11 η επικοινωνία σας αυξάνετε, έχοντας ευκαιρίες να γεφυρώσετε τις σχέσεις σας με αδέρφια και φίλους σας από τους οποίους βρίσκετε βοήθειες. Ο τρόπος σκέψης σας αλλάζει, πληροφορίες που λαμβάνετε γίνονται βοηθητικές ενώ έχετε ευκαιρία να βρεθείτε με κόσμο από το εξωτερικό ή και εσείς να πάτε ένα μικρό ταξιδάκι . Με το μέρος σας η κυβερνήτης σας Αφροδίτη καθώς περνά από το δικό σας ζώδιο . Σας κάνει να λάμπετε ,σας αναζωογονεί , η γοητεία σας αυξάνεται ενώ δεν θα λείψουν ούτε για σας τα ερωτόλογα . Γνώσεις , σπουδές και η επέκταση των οριζόντων σας κάτω από το Φώς της Πανσελήνου . Προσοχή στους δρόμους και στα μηχανοκίνητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Αγαπημένοι μου Σκορπιοί Χαρούμενη Ηλιακή επιστροφή !Είναι η στιγμή όπου οι έμφυτες Αναγεννησιακές σας ικανότητες είναι στο απώτερο της σημείο . Ακράδαντα χρειάζεται να αφήσετε πίσω εμμονές , προσκολλήσεις, κάθε τι που σας κρατάει δέσμιους με το παρελθόν, να ανακαλύψετε τον απώτερο σκοπό της Ύπαρξης σας. Να απαλλαγείτε από τα χαμηλά σας ένστικτα και να μεταμορφώσετε την συνειδητότητα σας ώστε να αναδυθείτε μέσα από τις στάχτες σας. Τα πάντα ακολουθούν τις δικές σας ενέργειες έτσι και εσείς καλείστε μέσα από την μεταμορφωτική σας ικανότητα και ανθεκτικότητα σας να δείξετε σε όλους πώς η Ανδρεία και ο Ηρωισμός είναι Υπόθεση προσωπική. Τόσο η αυτοπεποίθηση όσο και η λίμπιντο σας αυξάνονται το επόμενο διάστημα. Θέτετε προσωπικούς στόχους, βάζετε τα όρια σας σε σχέσεις και συνεργασίες όπως και ξεκαθαρίζετε με ποιους θα θελήσετε να συνεχίσετε να έχετε μαζί σας ακόμα και εάν αυτό υπονοεί την απομάκρυνση από κάποια σχέση . Τα ξαφνικά γεγονότα της Νέας Σελήνης 13/11θα σας αναγκάσουν να είστε προσεκτικοί από εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και με την Υγείας σας. Η μετατόπιση των πλανητών στον τομέα των οικονομικών σας , θα σας ζητήσει να ακολουθήσετε μια Νέα φιλοσοφία γύρο από το Αξιακό σας σύστημα ώστε να μην υπάρχουν απερίσκεπτες σπατάλες. Το δεδομένο θα τονίσει η Πανσέληνος, η οποία θα θελήσει να σας εξελίξει θέματα δανειοδοτήσεων, κληρονομιών, εισροής εισοδημάτων από άλλους και θα αναγκάσει στην αλλαγή των θεωριών σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ
Ένα βήμα πριν από τα δικά σας γενέθλια , έχετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τα φώτα της δημοσιότητας για να ανακτήσετε δυνάμεις . Η Υγεία σας είναι θα είναι το πιο σημαντικό για σας αυτό το διάστημα με αυτήν να κρίνετε στην κόψη του μαχαιριού εάν αφήσετε άγχος , στρες και ψυχοσυναισθηματικές μοχλεύσεις να σας καταβάλουν. Η πολυαστρία του Σκορπιού στο πιο παρασκηνιακό σας πεδίο μοχλεύει λάθη, πάθη και εμμονές του παρελθόντος ενώ σας καλούν να απαλλαγείτε από φόβους και προσκολλήσεις που σας κρατάνε δέσμιους. Καλό θα είναι να δώσετε προσοχή στο παρασκήνιο που γίνετε πίσω από το πρόσωπο σας και να θέσετε Όρια τόσο στους εαυτούς σας αλλά και στους άλλους . Για κάποιους αυτή η στρατιά των πλανητών πιθανόν να υποδεικνύει την πάταξη δικών σας αναβολών και τον σχεδιασμό μιας νέας στρατηγικής που θα υποστηρίξει τα προσωπικά σας σχέδια. Όμως θα χρειαστεί πολλή υπομονή και πίστη στις δικές σας ικανότητες καθώς υπάρχει σωρεία παρεμποδίσεων . Προσοχή θα χρειαστεί και σε «παράνομες» κινήσεις είτε αυτές είναι οικονομικού χαρακτήρα είτε ερωτικού .Ο Ερμής σας προετοιμάζει για νέα που πιθανόν να σας στεναχωρήσουν ή και να σας παραπλανήσουν έτσι καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η Ηλιακή σας επιστροφή ξεκινά στις 23/11 με τον Άρη να κοντράρετε με τον Κρόνο που ήδη σας καλεί να αναλάβετε τα οικογενειακά βάρη και ευθύνες κάτι που θα χρειαστεί υπομονή. Θέστε όρια και προτεραιότητες με σημαντικότερη την Υγεία σας όπως και των αγαπημένων σας προσώπων. Σύμμαχος σας η Αφροδίτη από τον φιλικό Ζυγό όπου και θα σας χαρίσει υποστηρίξεις από τον κύκλο γνωριμιών σας και τους φίλους σας. Σχέσεις και συνεργασίες στο Φώς της Πανσελήνου με εσάς να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας και ποιους θα κρατήσετε για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Στόχοι, ελπίδες, το κοινωνικό πλαίσιο, οι δημιουργικές σας ικανότητες οι φιλικές σας ομαδοποιήσεις και τα παιδία σας , είναι ότι θα σας τραβήξει την προσοχή αυτό το μήνα. Παρά την εκρυθμία που κρύβει ο μήνας ενεργοποιείτε η κοινωνική σας ζωή ενώ έχετε την ευκαιρία να ενταχθείτε σε νέες ομάδες, που θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε και να κατανοήσετε τον σκοπό σας και να θέσετε στόχους. Οι πλειάδα των πλανητών σας παρακινούν στο κοινωνικό πλαίσιο ώστε να προωθηθούν τα δημιουργικά επιχειρηματικά σας πλάνα. Η Νέα Σελήνη στις 13/11 θα σας δώσει κίνητρο και ευκαιρία και προοπτική σε μια Νέα συνεργατική επιχειρηματική πρόταση Φυσικά καλείστε να απαλλαγείτε από φόβους και καταστάσεις που δεν προωθούν την εξελικτική σας πορεία και να μην έρχεστε σε κόντρα με την χαρά σας . Ο ανάδρομος Δίας και Ουρανός σας θέλουν να αναθεωρήσετε το δημιουργικό και ερωτικό σας πεδίο , τις σχέσεις σας με τα παιδία σας ενώ ξαφνικές νέες ερωτικές επαφές να σας αλλάξουν τα δεδομένα. Προσέξτε σε ρίξεις με φιλικά σας πρόσωπα και υιοθετήστε πιο ειλικρινείς και αυθεντικές συμπεριφορές με τα παιδία σας . Βοήθειες σας παρέχει η Αφροδίτη στο τομέα τις καριέρας και δημόσιας σας εικόνας . Γοητεύετε τους ανωτέρους σας ενώ με την διπλωματική σας στάση κερδίζετε εντυπώσεις και εισπράττετε τις ανάλογες υποστηρίξεις. Κάθε σας κίνηση θα γίνετε στόχος «σχολιασμού» έτσι προνοήστε να δώσετε τις καλύτερες εντυπώσεις . Σε κάποιους αυτό πιθανόν να χαρίσει κάποια νέα επαγγελματική προσφορά ή και μια Νέα ερωτική σχέση που θα θελήσετε για αρχή να κρατήσετε για σας. Η μετατόπιση των πλανητών στον Τοξότη θα σας καλέσει να απομακρυνθείτε στα ενδότερα σας και να δώσετε έμφαση στην ψυχολογία σας και Υγεία σας. Θα είναι πολύ συνετό να προσέξετε τον οργανισμό σας από υπερκοπώσεις και ιώσεις , μα και να έχετε τα μάτια ανοικτά στο τι γίνετε πίσω από την πλάτη σας με το παρασκήνιο να είναι έντονο Καθώς το Φώς της Πανσελήνου τονίζει τα θέματα της καθημερινότητας, της Υγείας, εργασίας και ευεξίας σας , προσπαθήστε να βρείτε νέες φιλοσοφίες και στάσεις ζωής που θα τονώσουν το Ευ’Ζην σας. Προσέξτε στους δρόμους και τα μηχανοκίνητα σας καθώς υπάρχει η τάση ατυχημάτων. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Κάποιοι πιθανόν να νοιώσετε να πιέζεστε αυτό το διάστημα για την δημόσια εικόνα σας και την καριέρα σας. Θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον εργασιακό σας τομέα να μην έρθετε σε ρίξεις με ανωτέρους σας καθώς υπάρχει σωρεία απαιτήσεων. Από την άλλη είναι η στιγμή να διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση και αυτοπειθαρχία όσα σας αναλογούν ειδικά και με την Νέα Σελήνη 13/11 και να προάγετε μια επιχειρηματική σας δράση. Δώστε φυσικά και τον ανάλογο χρόνο στον εαυτό σας να απαλλάσσεστε από το στρες που σας καταλαμβάνει. Την προσοχή σας παράλληλα θα τραβήξει ο γονικός και οικογενειακός σας άξονας, το σπίτι και τα κληρονομικά σας ζητούμενα όπως και κάποιες χωροταξικές αλλαγές είτε στο χώρο δουλείας είτε οικίας. Τα πράγματα αλλάζουν από τα μέσα του μήνα με αρκετές προσκλήσεις να έρχονται προς εσάς. Θα έχετε ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και υποστήριξης από τα φιλικά σας πρόσωπα ενώ νέες ερωτικές περιπέτειες πιθανόν να σας απασχολήσουν. Κάποιοι ίσως να θελήσετε να πάτε ένα ερωτικό ταξιδάκι με το ταίρι σας ή και να ερωτευτείτε σε ένα ταξίδι σας. Έχετε εύνοιες από το εξωτερικό, από τους μέντορες και δασκάλους σας, όπως και σε νομικές υποθέσεις . Προσέξτε μόνο να μην έρθετε σε κόντρα ή ρίξεις με τους στόχους σας, τα δημιουργικά σας σχέδια , τα φιλικά σας πρόσωπα και τα παιδία σας. Η Πανσέληνος στις 27/11 με το Φώς της θα σας προάγει και θα σας εξελίξει την ερωτική σας Ζωή ,κάποια δημιουργικά σας σχέδια ή και θέματα των παιδιών σας. Επειδή υπάρχει η τάση εξαπατήσεων και μπερδεμάτων καλό θα ήταν να έχετε καθαρή διάκριση στα Νέα άτομα που θα σας περιβάλλουν για να αποφύγετε τόσο συναισθηματική αλλά και υλική απογοήτευση.

ΙΧΘΥΕΣ
Η διεύρυνση των οριζόντων σας και η διερεύνηση του συμπαντικού απείρου είναι ότι σας προσφέρετε απλόχερα αυτή την περίοδο. Έρχεστε σε επαφή με γνώσεις, νέες σπουδές, με το εξωτερικό και με νέες εκ βαθέων φιλοσοφίες που τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας. Κινητήριος δύναμη, τόλμης για να εξελίξετε την προσωπικότητα σας και να επιχειρήσετε να πράξετε ότι βάλατε στόχο. Η Νέα Σελήνη 13/11 μέσα από τις ξαφνικές , εκκεντρικές της τάσεις, σας θέλει να διευρύνετε τους ορίζοντες και σας φέρνει κοντά σε άτομα- Μέντορες καθοριστικά για την εξελικτική σας πορεία. Από τα μέσα του μήνα χρειάζεται να έχετε προσοχή στην Υγεία σας , στον άξονα καριέρας –οικογένειας και να αποφύγετε συμπεριφορές που κρατούν δογματισμό ,κούφιες φιλοσοφίες και κουτοπόνηρες συζητήσεις ώστε να μην έρθετε σε ρίξεις με τους οικείους σας ή τους ανωτέρους σας. Η Αφροδίτη θα θελήσει να σας φέρει κάποιες βοήθειες από οφειλές ,από διατροφές, δανειοδοτήσεις ή και κληρονομικά ζητούμενα που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Τα οικογενειακά ζητούμενα , γονικό άξονα και πεδίο της καριέρας σας τονίζετε στο Φώς της Πανσελήνους , όπου και θα σας καλέσει να βάλετε Όρια και να έχετε καθαρή κρίση ώστε να μην φτάσετε σε οριακές έκρυθμες συγκυρίες και διασπάσεις με αγαπημένα σας άτομα και να εκθέσετε τον εαυτό σας σε ψυχοσυναισθηματική πτώση.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!