Αστρολογία: Οκτώβριος – Το μήλο της Έριδος / Μήνας Εκλειπτικών Φεγγαριών

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ)

  • Στείλτε την απορία ή ερώτηση σας στην Αστρολόγο μέσω ημέηλ (deinascrystalparadise@gmail.com) ή sms (99936627) και διαβάστε την απάντηση στο SkalaTimes.

Οκτώβριος – Το μήλο της Έριδος
Μήνας Εκλειπτικών Φεγγαριών

Μήνας για γερούς λύτες ο φετινός Οκτώβριος . Ένας μήνας που κρατάει «Ωρολογιακή βόμβα»
έτοιμη να εκραγεί και σε κάθε περίπτωση χρειάζεται σύνεση και πειθαρχεία ,ώστε να μην υπάρχει καταστροφή και αυτοκαταστροφή παράλληλα. Μήνας Εκλειπτικών Φεγγαριών που μας καλούν να «Εκλείψουμε » από τα ντουλάπια της ζωής μας ότι πλέον δεν είναι χρήσιμο για την εξελικτική μας πορεία, και παράλληλα να αναγνωρίσουμε την παντοδυναμία και χρησιμότητα της Ύπαρξης μας στο Όλον.

Τα παιχνίδια βίας , χειραγώγησης , εμμονών και προσκολλήσεων κυριαρχούν ενώ το «Μήλο της
Έριδος» , θα προκαλέσει εγωκεντρικές ζήλιες ,διχόνοιες , έντονες συγκρούσεις με το «Διαίρει και
Βασίλευε» να κυριαρχεί . Οι αποκαλύψεις μέσα από τον κύκλο των Διπλωματών και Πολιτικών
Αρχηγών θα προκαλέσουν διπλωματικά επεισόδια , ενώ υπάρχει η τάση των δια παντός
καθαιρέσεως από θέσεις εξουσίας . Οι εξεγέρσεις για βασικά ανθρώπινα δικαιώματα , για τις
ασφάλειες και την εξασφάλιση βασικών αγαθών , όπως και οι εγωιστικές τάσεις θα διχάσουν
απόψεις πυροδοτώντας τάσεις εμφυλίων και ενδοοικογενειακών αναταραχών. Στο επίκεντρο τα
παιδία , οι μεταλλάξεις λοιμώξεων ,τα επαναστατικά βίαια επεισόδια , οι καταστροφικές
γεωφυσικές ανακατατάξεις, και οι πολεμικές εκρήξεις από καταπιεσμένη ενέργεια που θα
καλέσουν σε άμεσες αποφάσεις.

Η αρμονική συνύπαρξη , ισορροπία και κατανόηση στις προσωπικές και συνεργατικές μας σχέσεις είναι σημαντική. Έτσι ,κάτω από την επιρροή των Εκλειπτικών Φεγγαριών ,θα χρειαστεί η αντίληψη πώς ο κάθε ένας από εμάς είναι εξίσου σημαντικός για το συμπαντικά «Εμείς» και η
δίκαιη εξισορρόπηση των ευθυνών γίνονται κλειδί σε όλη την πορεία.

5/10 Ο Ερμής κύριος της επικοινωνίας και της σκέψης μπαίνει στα διπλωματικά πεδία του Ζυγού.
Θα προσπαθήσει μέσα από την ευγλωττία και διπλωματικότητα του , να χαρίσει την ικανότητα της σύγκρισης και της αντικειμενικότητας . Μιλά εξ ίσου για θέματα δικαίου μα και «κολακεύει»
αναλόγως των συμφερόντων του. Θα προσπαθήσει να προκαλέσει αβεβαιότητα ενώ κρατεί μια
δόση λανθασμένης λογικής με τάσεις αμφιταλάντευσης . Ταλέντο του η αντίληψη του Δικαίου μέσα σε πιο νοητικό επίπεδο.

Το βλέμμα τραβά η 8 η /10 (+-2) με τον Άρη να βρίσκεται στην 27 η Ζυγού πυροδοτώντας τον
Πλούτωνα στην 27η Αιγόκερω . Άξονας επέμβασης , σκληρότητας , εξαναγκασμού , πολέμου και
Υπεράνθρωπής δύναμης για την Ζωή , μας επισημάνουν οι 2 πλανήτες στην σύγκρουση τους, ενώ μας καλούν μέσα από κάθε συνθήκη σε αυτοπειθαρχία και Σωτήρια δράση. Τα παρορμητικά Κριοί , Καρκίνοι , Ζυγοί και Αιγόκεροι χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί . Στις 21/10 περνά στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα πυροδοτήσει τα εκλειπτικά Φεγγάρια.

Παράλληλα 9/10 η Ομορφότερη των τιμών Αφροδίτη αποχωρεί από το λαμπερό ζώδιο του Λέοντα για να φιλοξενηθεί στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 8/11. Από Θέση για αυτήν πτωτική, υπενθυμίζει την πρακτική θεώρηση της ζωής, δοκιμάζει συναισθήματα ενώ ζητά η Αγάπη να φαίνετε στις πράξεις. Προάγονται διλήμματα σε αισθηματικά και οικονομικά ζητούμενα μέχρι τις 22/10 ως προς το ζην και την καθημερινή ευεξία , ενώ στη συνάντηση της με τον Δία υποστηρίζονται σχέσεις , οικονομικά ζητούμενα και χαρίζουν επαγγελματικές επιτυχίες . Προσοχή από τάσεις ανικανοποίητου.

Η Ηλιακή έκλειψη της 14 ης /10 στην 21 η μοίρα Ζυγού. Σε μοίρα απόλυτης έξαρσης του Κρόνου ,
εκλείπει για λίγο την λογική από τη Γή και μας καλεί σε αποφάσεις με γνώμονα την ψυχική ηρεμία και ισορροπία . Η αποπληρωμή του κάρματος γίνεται άμεσα , καθώς έχει παραβιαστεί η Πύλη του συμπαντικού Δικαίου ενώ ο χωροχρόνος έχει καταχραστεί.
Ο Ήλιος στο Ζυγό θέλει την αρμονική συνύπαρξη και την δικαιοσύνη .Είναι Ειρηνοποιός . Ο
Διπλωμάτης , ο Δικαστής που κόβει ότι δεν λύνετε βάση των ανάλογων ευθυνών . Ο πολιτικός που παίρνει αποφάσεις για το «Εμείς» . Ο σύμβουλος σχέσεων που χαρίζει ως συμβουλή να
κατανοήσουμε πώς όλοι είμαστε φτιαγμένοι για το δώρο της Αγάπης, της χαράς και της
ευδαιμονίας και ο καθείς μέσα από την μοναδική προσωπικότητα του γίνεται σημαντικός για το
«Εμείς» .
Η Σελήνη του Ζυγού φέρνει στην επιφάνεια την υποσυνείδητη ανάγκη για ισορροπία , αρμονία και ειρήνη . Προάγει στην επιφάνεια κάθε συναισθηματική μόχλευση και τις εξαρτητικές σχέσεις που εγκλωβίζουν με ανασφάλεια και προκαλούν με το αλαζονικό «Εγώ» τους ώστε να εκλείψουν
ανοίγοντας νέες διαδρομές. Σχέσεις και συνεργασίες κρίνονται αυστηρά κάτω από αυτό το
εκλειπτικό Φεγγάρι , φέρνοντας στην επιφάνεια ζητούμενα που θα μας απασχολούν έντονα και την χρονιά του 2024.

Στις 28/10 στην 05 η Μοίρα Ταύρου –Σκορπιού σχηματίζεται η Σεληνιακή Έκλειψη με τον φυσικό
δορυφόρο της Γής να καλύπτεται από το Ηλιακό Φώς. Το συναίσθημα «εκλείπει» για λίγο από την Γή ώστε να αντιληφθούμε πώς οι πραγματικές ασφάλειες και Αξίες βρίσκονται μέσα μας , καθώς ολοκληρώνει καρμικούς κύκλους . Προάγονται , φόβοι ,οικονομικές και αξιακές ανασφάλειες , γεωφυσικές καταστροφές , εκρήξεις , επιπόλαιες αντιδράσεις –εξεγέρσεις . Ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Άρης και η Δήμητρα «πολεμούν» από το Σκορπιό καλώντας μας, να αναγεννηθούμε μέσα από τα σκοτάδια μας αφού πρώτα ανακαλύψουμε το Φώς που κρύβετε μέσα μας. Η Σελήνη , ο Δίας και ο Ουρανός στον Ταύρο , μας υπενθυμίζουν την αξία της Γαίας , όπως και τις έμφυτες Αξίες μας που μας καθιστούν ικανούς στο σύνολο . Η εκλειπτική Πανσέληνος μας ζητά να βρούμε τις ενδόμυχες μας Αρετές και να καθαρίσουμε από τα ντουλάπια της ζωής μας ότι δεν εξυπηρετεί στην εξελικτική μας πορεία.
Ο μήνας χρειάζεται υπομονή και καθαρή διάκριση !

ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΙ
Η ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις είναι ότι θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.
Έχετε αρκετά διλήμματα αν το «δούνε και λαβείν» ισορροπεί δικαίως ανάμεσα σε σας και το ταίρι ή τους συνεργάτες σας όμως καλείστε να βρείτε τις Αξίες μέσα σας , να καταρρίψετε τους φόβους σας και να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας εξέλιξη . Η Ηλιακή έκλειψη 14/10 θα σβήσει για λίγο το Φώς της, στον οίκο των Σχέσεων σας, για να δείτε αν υπάρχει η δίκαιη κατανομή ευθυνών. Οι Δεσμοί της Σελήνης στο δικό σας άξονα σας προκαλούν να εκφράσετε την προσωπικότητα και τα θέλω σας μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις και να δράσετε προς την
προσωπική σας εξέλιξη . Σας θυμίζουν πώς οι σχέσεις που κρύβουν εγωκεντρικές τάσεις ,
ναρκισσισμό και εξάρτηση , έχουν τοξικότητα οπόταν και δεν εξυπηρετούν. Χρειάζεται να
εκλείψουν εγωισμοί , φόβοι , ανασφάλειες και τάσεις αμφιθυμίας που προκαλούν ψυχοσωματικές αναταραχές. Χαρίστε την ευκαιρία στους εαυτούς σας να ενταχθείτε σε νέες ομάδες που θα συσπειρώσουν το ηθικό αυτοπεποίθηση και μην δεχτείτε κάτι λιγότερο από «δίκαιους» όρους σε κάθε περίπτωση . Το «Εγώ» με το «Εμείς» θα γίνει προσωπική σας υπόθεση τα επόμενα χρόνια.
Ερμής απέναντι από εσάς σας φέρνει νέες πληροφορίες που ίσων να είναι καλά να επεξεργαστείτε καθώς σας βάζουν σε αμφιταλαντεύσεις. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σας ευνοεί σε θέματα καθημερινής ευεξίας , υγείας και εργασίας , σας φέρνει απλές καθημερινές βοήθειες και εξυπηρετήσεις , ειδικότερα από τις 20/10 και μετά ενώ ο Άρης απο την Νέα Θέση του στο Σκορπιό θα αναστατώσει τα οικονομικά σας ζητούμενα όπως και την συναισθηματική ισορροπία σας. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 28/10 θα αναταράξει το αξιακό σας σύστημα προάγοντας φόβους προσκολλήσεις και εμμονές-επιμονές που στην τελική χρειάζονται να εκλείψουν . Είστε από μόνοι σας ικανοί , άξιοι και ιδιαίτερα μοναδικοί , ανακτήστε τις Αξίες που βρίσκονται μέσα σας και πάρτε αποφάσεις για την εξελικτική σας πορεία . Ο μήνας θα σας αποχαιρετήσει με ξαφνικές οικονομικές επαγγελματικές υποστηρίξεις κάτι που θα σας εμψυχώσει παράλληλα.

ΤΑΥΡΟΙ
Σύμμαχο για αυτό το μήνα θα έχετε την δίκη σας Κυβερνήτη Αφροδίτη , που αν και από θέση
πτώσης στην Παρθένο θέλει να οργανώσει τα δημιουργικά σας πλάνα και να σας παρακινήσει να δείτε πώς να αξιοποιήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας σε πρακτικό επίπεδο. Μια
επιχειρηματική σας ιδέα ωραιοποιείται και εξελίσσετε ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες
υποστηρίξεις . Σας χαρίζει την ευλογία παράλληλα να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης να
φλερτάρετε και γιατί όχι να ερωτευτείτε. Οι προσωπικές σας κινήσεις πιθανόν να σας φέρουν μια ξαφνική στροφή της τύχης ή να σας εξελίξει κάποιο προσωπικό σας στόχο προς το τέλος του μήνα.
Με τον Ερμή στο Ζυγό η σκέψη σας θα στραφεί στην ισορροπία της Υγεία σας , στην καθημερινή
σας ευεξία , διατροφή και τομέα της εργασίας σας . Κάποιοι θα έχετε να ασχοληθείτε με νομικά
συμβόλαια που αφορούν μια νέα συνεργασία ή και με ερωτικά παιχνίδια μέσα από το εργασιακό
σας περιβάλλον . Την ανάγκη να βρείτε πιο ισορροπημένους τρόπους διαχείρισης της δουλείας σας για την ξεκούραση και την Υγεία σας θα τονίσει ιδιαίτερα η Ηλιακή έκλειψη της 14 ης /10 και σας καλεί να απαλλαγείτε από καθημερινά μοτίβα που σας προκαλούν την ψυχοσωματική σας Υγεία με τάσεις αμφιθυμίας. Για όσους θέλουν να αποβάλουν κιλά είναι μια καλή ευκαιρία . Ο Άρης με το πέρασμα του στον Σκορπιό στρέφει τα μάτια στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες και θέλει προσοχή στις κινήσεις να μην προσκαλεστούν εντάσεις. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να «κυνηγήσετε» μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή μια συνεργασία που σας ενδιαφέρει . Επίσης αν πνίγεστε σε μια κατάσταση έχει φτάσει ο καιρός να πάρετε το θάρρος να εκφράσετε τα «θέλω» σας ή και να αποδεσμευτείτε.
Ο Ουρανός στο δικό σας ζώδιο σας παρακινεί να βρείτε μέσα σας τι αξίζετε και να κάνετε τις
ανάλογες αλλαγές που οδηγούν στην εξέλιξη σας , ακόμα και εάν αυτό σημαίνει να αποχωριστείτε από σχέσεις που απορρέουν εμμονή, προσκόλληση ή χειριστικές τάσεις ή και από δική σας «Στάση» απέναντι σε αυτές χωρίς κανένα φόβο ή ανασφάλεια . Η Σεληνιακή έκλειψη της 28 ης /10 στο δικό σας Ζώδιο θα σας καλέσει να ολοκληρώσετε κύκλους που αφορούν την ίδια την Ζωή σας , να αναλάβετε την ευθύνη της κάθε σας Αλήθειας , του ίδιου του Εαυτού σας και πάρετε τελειωτικές αποφάσεις για την εξελικτική σας πορεία .

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευεργετικός για σας γίνεται ο δικός σας Κυβερνήτης Ερμής από την νέα του θέση τον Ζυγό όπου θα σας μεταφέρει λόγια αγάπης ενώ θα ρίξει την σκέψη σας στα παιδία σας, στην απόκτηση απογόνων όπως και στα δημιουργικά σας σχέδια. Η διπλωματική , ισορροπημένη σας στάση υποστηρίζει την αυτοπροβολή σας προάγοντας τα επιχειρηματικά σας πλάνα . Ο Άρης από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τομέα της καθημερινότητας σας , ενώ θέλει να σας τρέξει για την κατάκτηση των στόχων σας.
Από την άλλη χρειάζεται να είστε διπλωμάτες και ειρηνοποιοί στις εργασιακές σας σχέσεις να μην προκληθούν ρίξεις που θα σας βάλουν σε διλήμματα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σας φέρνει πρακτικές λύσεις και εξυπηρετήσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα βοηθήσει ακόμα και με πολύ οικονομικό τρόπο να ωραιοποιήσετε τον χώρο σας . Έχετε ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια σας και να εισπράξετε κάποια παρασκηνιακή «ευλογία» . Ακόμα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο σας για κάποιο έξτρα εισόδημα .Προσέξτε να είστε
ευγνώμων σε κάθε είδους βοήθειες . Η Ηλιακή Έκλειψη της 14 ης /10 τονίζει τα ζητούμενα του
έρωτα, των παιδιών , της δημιουργίας και επιχειρηματικότητας σας καλώντας σας δείτε τα θέματα αυτά με πιο ισορροπημένους , αρμονικούς τρόπους. Επίσης ερωτικά μοτίβα που θα σας θυμίζουν παρελθόν με καρμικό μαγνητισμό έρχονται στο προσκήνιο για να ξανασκεφτείτε εαν το «Εγώ» εξισορροπεί δικαίως στο «Εμείς» και τι πραγματικά είναι το παιχνίδι του Έρωτα. Η Σεληνιακή ‘Έκλειψη της 28 ης αναστατώνει τον ψυχικό σας κόσμο καθώς θέλει να ολοκληρώσετε κύκλους και να διώξετε από τη καθημερινότητα σας φοβίες ,ανασφάλειες , βάρη του παρελθόντος που σας κρατούν δέσμιους σε τοξικές συμπεριφορές . Θέματα Υγείας χρειάζεται να τα δείτε με προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Νέα σας φέρνει ο Ερμής μέσα από τα οικογενειακά σας πεδία , το σπίτι ή και τα ακίνητα σας. Σε
κάποιους θα κρατήσει στάση Ειρηνοποιού , δικηγόρου ή και συμβολαιογράφου καθώς θα θελήσετε να βρείτε λύσεις ώστε να υπάρχει αρμονικότητα και ηρεμία στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Φυσικά δεν θα λείψουν τα διλήμματα εάν οι καταστάσεις εξυπηρετούν την εξέλιξη σας. Το
δεδομένο θα τονίσει η Σεληνιακή έκλειψη της 14 ης /10 όπου θα φέρει στο επίκεντρο ριζικά
οικογενειακά ζητούμενα , καριέρας ,δημόσιας εικόνας όπως και θέματα με τους γονείς σας. Χρειάζεται να «απαλλαγείτε» από συμπεριφορές και να προχωρήσετε σε καθολικές αλλαγές για να αποκτήσετε την αρμονικότητα που χρειάζεστε .Τα γεγονότα θα σας απασχολούν και την επόμενη χρονιά οπόταν και δώστε ιδιαίτερη προσοχή και είναι η πρώτη φάση των αλλαγών που δεν θα θέλουν παρόρμηση. Προσέξτε τι εύχεστε καθώς οι αλλαγές θα σας κτυπήσουν την πόρτα όμως χωρίς τον τρόπο που εσείς θέλετε. Να θυμάστε πώς τον μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι ο εαυτός μας σε σχέση με τις καταστάσεις . Φιλική θα κινηθεί προς εσάς η Αφροδίτη όπου θα σας δώσει πρακτικές υποστηρίξεις στο επικοινωνιακό σας κομμάτι, σε ότι θέλετε να εμπορευτείτε και να δείτε με λεπτομέρεια τους στόχους σας. Επίσης χαρίζει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά στα αδέρφια σας και να γεφυρώσετε τυχών ρίξεις. Ο Άρης από τον Σκορπιό σας προσθέτει ενέργεια και αυτοπεποίθηση να δραστηριοποιηθείτε με τα δημιουργικά και τα επιχειρηματικά σας πλάνα ,να προάγετε τα προσωπικά σας ταλέντα και να γίνετε «κυνηγοί» στον έρωτα. Η Σεληνιακή έκλειψη τις 28 ης /10 παρά το γεγονός των αλλαγών γίνετε παραγωγική προς εσάς καθώς εκλείπει από τα ντουλάπια της Ζωής σας , φίλους που δεν έχουν άλλη χρησιμότητα προς την εξελικτική σας πορεία ενώ σας αναγκάζει να εγκαταλείψετε στόχους που δεν έχουν υλοποιήσιμη υπόσταση. Φυσικά στόχοι και κοινωνικό πλαίσιο τροποποιούνται καθώς ο έρωτας ή ένας απόγονος μπορεί να σας αλλάξει τα δεδομένα.

ΛΕΩΝ
Η Ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης και η παρατεταμένη παραμονή της στο δικό σας ζώδιο μετά
από 8 έτη τελειώνει στις 9/10. Σας ζητούσε να αναθεωρήσετε όλο σας το είναι και να προβάλετε
προς τα έξω τα αληθινά διαμάντια της Ύπαρξής σας , αφήνοντας πίσω τα μπιζιού για τα κοινωνικά πρέπει. Από εσάς έχει εξαρτηθεί η Αξία που δώσατε στον εαυτό σας, η φήμη ή η δυσφήμηση σας.
Τώρα από την νέα της θέση την Παρθένο, έρχεται να ευνοήσει τα οικονομικά και τις ασφάλειες
σας παρέχοντας σας πρακτικούς τρόπους για την εξυπηρέτηση τους. Πιθανόν να έχετε μια
επαγγελματική πρόταση που να σας αφήσει ικανοποιημένους ή και να δεχτείτε ξαφνικές
υποστηρίξεις και ωφέλειες από τον χώρο της καριέρας σας προς το τέλος του μήνα. Ο Ερμής γίνεται φιλικός προς εσάς ,ανοίγοντας σας το επικοινωνιακό μοτίβο. Σας βάζει μπροστά σε προσκλήσεις , σας κοινωνικοποιεί και σας χαρίζει ευκαιρίες να προωθήσετε με άλλη διάνοια ζητούμενα τις καριέρας σας. Φυσικά μιλάτε για την ισορροπία ανάμεσα στις σχέσεις ή και ακούτε ερωτόλογα που άλλοτε σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση και άλλοτε σας βάζουν σε διλήμματα. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να έχετε να διαπραγματευτείτε νομικά συμβόλαια όπου και θα πρέπει να κρατήσετε διπλωματική στάση και να είστε σίγουροι πως εξυπηρετούν τα συμφέροντα όλων δικαίως. Τα επικοινωνιακά σας ζητούμενα, μέσα μετακίνησης, όπως και τα νομικά σας ζητούμενα τονίζει η Ηλιακή Έκλειψη 14/10 όπου και θα σας καλέσει να εκλείψετε προσκολλημένους τρόπους νόησης και να αναπτύξετε νέο τρόπο σκέψης. Σας ανοίγει νέους δρόμους σε νέους κύκλους γνώσεων, ενώ η γειτονία και τα αδέρφια σας πιθανόν να σας απασχολήσουν παράλληλα .Ο Άρης από το Σκορπιό γίνεται πυροκροτητής εκλειπτικών Φεγγαριών , όπου και φέρνει τελειωτικές ξεκαθαρίσεις στο οικογενειακό ,επαγγελματικό σας πεδίο. Τα θέματα τονίζει η Σεληνιακή έκλειψη της 28 ης /10 ενώ ζητούμενα σπιτιού και ακινήτων δέχονται ριζικές αλλαγές. Να θυμάστε ότι κρατά φόβο ,ανασφάλεια και χειριστική συμπεριφορά σας κρατά δέσμιους από την προσωπική σας εξέλιξη χρειάζεται να εκλείψει. Προσέχετε από κόντρες και έντονους διαξιφισμούς με τους οικείους σας , όπως και την Υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Πόρτες σας ανοίγουν στις 9/10 να υποδεχτείτε την ομορφότερη του ζωδιακού Αφροδίτη , γεγονός που θα σας χαρίζει απλόχερες ευλογίες όπως και επέκταση των οριζόντων σας σε συνδυασμό με τον Δία. Θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση όπως και στις προσωπικές σας συμπεριφορές κάτι που σας χαρίζει αυτοπεποίθηση καθώς τα βλέμματα πέφτουν επάνω σας. Φυσικά σας επιφυλάσσει μια ξαφνική στροφή της τύχης και να βρείτε ξαφνικά οικονομικές ενισχύσεις . Ο Άρης του Ζυγού συνεχίζει να σας φέρνει κάποια απρόοπτα έξοδα μέχρι τις 12/10 όπου και θα περάσει στο Σκορπιό και θα σας δώσει ευκαιρίες να ενεργοποιηθείτε για τους προσωπικούς σας στόχους. Όμως κρατάει λόγια έντονα , κόντρες και αψιμαχίες που πιθανόν να σας φέρουν επικοινωνιακά παρατράγουδα . Φυσικά το θέμα οικονομικών και ασφαλειών όπως και ολόκληρο το Αξιακό σας σύστημα είναι ζητούμενο που θα σας απασχολήσει και την επόμενη χρονιά καθώς η Ηλιακή έκλειψη τις 14 ης /10 σας καλεί να βρείτε πιο ισορροπημένους τρόπους διαχείρισης τους. Ο Ζυγός σας υπενθυμίζει πως τα έσοδα και τα έξοδα χρειάζεται να ισορροπούν δικαίως στην Ζυγαριά. Επίσης σας καλεί να εκλείψετε ότι σας προκαλεί συναισθηματική ανισορροπία. Η Τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς 28/10 σας ολοκληρώνει κύκλους από το είτε που αφορούν κύκλους σπουδών , θέματα εξωτερικού ή και νομικών θεμάτων που σας απασχολούν από το προηγούμενο Φθινόπωρο γεγονός που θα σας ανακουφίσει. Καλά είναι να είστε προσεκτικοί στους δρόμους και στην υπερφόρτωση του μυαλού.

ΖΥΓΟΙ
Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου καθώς μέχρι τις 24/10 ο Ζωοδότης Ήλιος βρίσκετε στο δικό σας ζώδιο. Έχετε γενέθλια και αυτή σας η Ηλιακή επιστροφή σηματοδοτεί και τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στη ζωή σας. Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης μετατοπίζετε για τα επόμενα 2 χρόνια στο δικό σας ζώδιο. Κρατάτε στα χέρια σας την πηγή της ειρήνης ,αρμονίας και ισορροπίας.
Μας υπενθυμίζετε όλους την σημαντικότητα της ισορροπίας στις σχέσεις μας κάτι που είναι
υπερβατικά σημαντικό. Όμως και εσείς με τον Βόρειο Δεσμό απέναντι σας χρειάζεται να θυμηθείτε πώς για να υπάρχει η ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας , πρέπει να δώσετε σημασία και στον Εαυτό σας, χωρίς να προάγονται φόβοι ή ανασφάλεια μην μείνετε μόνοι. Το ζητούμενο αυτό τονίζει ιδιαίτερα η Ηλιακή Έκλειψη της 14 ης /10 , όπου και σας καλεί να μεταμορφωθείτε και να απαλλαγείτε από εμμονές , προσκολλήσεις ή και τάσεις χειρισμού ακόμα και εάν προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο Ερμής μέχρι τις 22/10 σας αποκαλύπτει θέματα που δεν ήταν εις γνώση σας ως τώρα όπως και νέους τρόπους πώς να διαχειριστείτε τα ζητούμενα σας.
Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 12/10 καθώς πυροδοτεί εντάσεις με τους οικείους σας, κάτι που θα σας αναταράξει ψυχοσωματικά αν το αφήσετε. Με το πέρασμα του στο Σκορπιό σας περνά από Αξιακή κρίση και ανασφάλεια ,καθώς προκαλεί ξαφνικά έξοδα ή αγοραπωλησίες που είναι απαραίτητες για την εξέλιξη σας . Η Σεληνιακή Έκλειψη της 28 ης /10 σας καλεί να αφήσετε πίσω τυχών φόβους, αμφιβολίες και αμφιταλαντεύσεις και να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα υποστηρίξουν τα οικονομικά σας ζητούμενα και θα σας εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες ασφάλειες. Η απόδοση από τυχών επενδύσεις , θέματα διατροφών ή δανειοδοτήσεων να διευθετούνται. Η Αφροδίτη σε οίκο παρασκηνιακό και ιδιαίτερο για σας καλεί να πάρε τον χρόνο για την ξεκούραση σας , ενώ φέρνει υποστηρίξεις που θα θελήσετε να αφήσετε για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Ένα το ζητούμενο ο Άρης δικός σας κυβερνήτης μέχρι τις 12/10 βρίσκεται σε παρασκηνιακό για σας χώρο ενώ στη σύγκρουση του με τον Πλούτωνα 8/10 σας καλεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχοσωματική σας Υγεία και να μην προκαλείτε βλάβη στον εαυτό σας από δικές σας κακές διαχειρίσεις, εμμονές , προσκολλήσεις ή ακατάπαυστο στρες. Ακούτε τον εαυτό σας και πάρτε τον χρόνο σας να ξεκουραστείτε ενώ προσέχετε τα νότα σας πάν ενδεχόμενο. Καθώς αποκτά δυνάμεις στο δικό σας ζώδιο σας χαρίζει την ανάλογη ενεργοποίηση να δράσετε για ότι επιθυμείτε ενώ θα προωθεί τα προσωπικά σας πλάνα . Είναι Άρης και θέλει πάντα την προσοχή να μην προκαλέσει εσσωτερικευμένη ένταση άνευ λόγου. Ο Ερμής περνά με την σειρά του στον 12 ο σας οίκο, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα ώστε να υποστηρίξετε την Υγείας σας. Καθώς οι προσκολλήσεις ή εμμονικές σκέψεις σας και το παρελθόν σας προκαλούν με τάσεις αμφιβολιών ο Ερμής σας ωθεί να εναρμονιστείτε με κάθε παρελθούσα εμπειρία σας, να εξαγνίσετε φόβους και ανασφάλειες ,ώστε να βρείτε μέσα σας την γαληνή και ηρεμία. Mην αφήνετε λόγια ή εμμονές άλλων να σας μοχλεύουν. Τονίζει την ανάγκη να αποκοπείτε από βάρη του παρελθόντος η Ηλιακή Έκλειψη της 14 ης /10 όπως και να απαλλαγείτε από μυστικά που σας κρατούν δέσμιους . Καλά θα είναι να είστε προσεκτικοί καθώς οι σωρεία πλανητών πίσω από σας υποδεικνύουν παρασκήνιο είτε από το επαγγελματικό ή εργασιακό σας πεδίο. Η Αφροδίτη με το Πέρασμα της στη Παρθένο , θα σας χαρίσει ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, έρχεστε σε επαφή με φίλους ή και ομαδοποιείστε για την εξέλιξη κάποιου στόχου σας. Πιθανές ξαφνικές υποστηρίξεις να έρθουν μέσα από τους φιλικούς σας κύκλους . Κάνετε νέες γνωριμίες έτσι υπάρχει η τάση σε νέες ερωτικές γνωριμίες ή και κάποια σημαντική νέα συνεργασία που θα προωθήσει τους στόχους σας. Ειδικότερα με το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο από 22/10 μαγνητίζετε τα βλέμματα πάνω σας ενώ προωθείται παράλληλα κάποιος στόχος σας. Η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο σας ολοκληρώνει ζητούμενα από τον περασμένο φθινόπωρο που αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις ή και συνεργασίες ενώ σηματοδοτεί ότι θα βιώσετε αυτή την Ηλιακή σας επιστροφή μια μεγάλη αλλαγή στη προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Σας καλεί να αφήσετε μια για πάντα πίσω καταστάσεις που σας προκαλούν συναισθηματική αστάθεια, τοξικότητα ή δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στην εξελικτική
σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΕΣ
Την μεγαλύτερη περίοδο του μήνα θα έχετε να απασχοληθείτε με ένα μεγάλο κοινωνικό πλαίσιο,
τους φίλους και τους ομοϊδεάτες σας οι οποίοι θα σας εξυπηρετήσουν στην πραγμάτωση των
στόχων σας . Έχετε απεριόριστές ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με φίλους ή και συνεργάτες να
ομαδοποιηθείτε ώστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποιο κοινό σας σχέδιο . Κάποιοι από σας πιθανόν να ασχοληθείτε με τα «κοινά» και εάν το υποστηρίζει το προσωπικό σας ωροσκόπιο με την πολιτική. Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα παίξει μεγάλο ρόλο στη καριέρα και δημόσια σας εικόνα και σας κάνει ορατούς σε κάθε σας κίνηση και ενισχύει τις σχέσεις σας με εργοδότες ή συνεργάτες ενώ στην σύνδεση της με τον Δία και Ουρανό σας επιφυλάσσει νέες επιχειρηματικές
δραστηριοποιήσεις που θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητα σας. Ο Άρης σας δραστηριοποιεί εξίσου για τους στόχους σας μέχρι 12/10 και πιθανόν στην ένταση του με τον Πλούτωνα να σας αποκαλύψει «παιχνίδια εξουσίας» κάποιο φίλο ή συνεργάτη που θα σας βάλει σε αμφιβολίες.
Διατηρήστε την ψυχραιμία και διπλωματική στάση σε κάθε περίπτωση. Η Ηλιακή Έκλειψη της
14 ης /10 σας καλεί να αναδιαμορφώσετε τους στόχους σας και κάτω από τις περιστάσεις να θέσετε νέους κανόνες στις συνεργατικές και φιλικές σας σχέσεις ακόμα και εάν αυτό θα πει να
απαλλαγείτε από άτομα που δεν δρουν δικαία . Με την είσοδο του στο Σκορπιό θα χρειαστεί να
δείτε την ψυχοσύνθεση σας , να πάρετε χρόνο να ξεκουραστείτε και να αλλάξετε ότι χρειάζεται για να υποστηρίξετε την Υγεία σας . Προσέξτε από υπερένταση και άγχος που έρχεται ακόμα και μέσα από δικές σας εμμονές που σας προκαλούν . Να θυμάστε πώς προσκολλημένες φανατικές απόψεις είναι σαν μια κακή συνήθεια και γίνονται αιτία ψυχοσωματικών θεμάτων. Η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη σε άξονα Ταύρου- Σκορπιού σας τονίζει την υπέρμετρη ανάγκη να απαλλαγείτε από πάθη , λάθη , βάρη από το παρελθόν και από κάθε κακή συνήθεια που προκαλεί την Υγεία σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να κάνετε βουτιά στα ενδότερα σημεία της ψυχής σας , να μετουσιώσετε τα λάθη σας και να απαλλαγείτε από ότι σας κρατάει δέσμιο . Βάλτε νέες προτεραιότητες για την καθημερινή σας ευεξία και Υγεία παράλληλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Ο Άρης (ως 12/8) μαζί με τον Ήλιο και τον Ερμή στο Ζυγό , σας απασχολούν με την καριέρα και την δημόσια σας εικόνα το μέγιστο του μήνα , ενώ θα είναι πολύ σημαντική η ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά σας πλάνα με τα οικογενειακά σας ζητούμενα. Πιθανόν να νοιώσετε πίεση λόγο του της επαφής του Άρη με τον Πλούτωνα , που σας καλούν να μεταμορφωθείτε σε πηγή Φωτός και να αποκοπείτε από τον πλακούντα που σας συνδέει με εξουσιαστικά παιχνίδια και εμμονές. Η πειθαρχεία και η αυτογνωσία είναι το κλειδί σας μέχρι ο Πλούτωνας να αποχωρήσει εντελώς από το ζώδιο σας τον Γενάρη του 2024, ενώ έχει φτάσει μια εποχή που θα βιώσετε μεγάλη αλλαγή στη δημόσια σας εικόνα. Τα νέα θα κινηθούν πολύ γρήγορα ενώ οι επαγγελματικές σας επαφές αυξάνονται. Να έχετε το μυαλό σας να μην έρθετε σε ρίξεις με ανωτέρους ή και συνεργάτες και να κρατάτε διπλωματική στάση . Καθώς περνά ο Άρης στο Σκορπιό γίνετε πιο φιλικός προς εσάς και σας βάζει στη διαδικασία να διεκδικήσετε τους στόχους σας. Παράλληλα το κοινωνικό πλαίσιο και οι φιλικές σας ομάδες θα σας απασχολούν παράλληλα καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος από το Σκορπιό από 22/10 θα δώσουν πιο πολύ έμφαση στη κοινωνική σας ζωή , φιλικές και συνεργατικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη από την Παρθένο γίνετε πολύ εξυπηρετική για σας . Θέλει να σας ωραιοποιήσει τις γνώσεις σας , ενώ δέχεστε βοήθειες από τους δασκάλους σας για την προώθηση των πνευματικών σας οριζόντων . Σας ανοίγει δρόμους στο εξωτερικό ή και πιθανόν να σας απασχολήσει μια νέα επαγγελματική πρόταση . Φυσικά υπάρχουν ευκαιρίες σε φλερτ και κάποια ξαφνική ερωτική σχέση . Η Ηλιακή Έκλειψη τις 14 ης /10 θα σας εκλείψει από την δημόσια σας εικόνα ,την επιχειρηματική σας δράση και τον τομέα της καριέρας σας την υπάρχουσα κατάσταση και πιθανόν να σας φέρει άλλες κατευθύνσεις σε αυτούς τους τομείς .Η τελευταία Σεληνίακη έκλειψη τις 28 ης /10 σε άξονα Ταύρου –Σκορπιού σας ολοκληρώνει ένα κύκλο αστάθειας στα ερωτικά σας ζητούμενα ,όπου σας εξελίσσει μια ερωτική σχέση ή και κάποιο επιχειρηματικό σας στόχο , ενώ σας προκαλεί να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να βάλετε Αξίες σε κάθε νέα κατάσταση. Καλά θα ήταν να εκλείψετε από τις σχέσεις σας με τα παιδία και τους φίλους σας , κάθε εμμονική στάση και προσκολλημένα κοινωνικά ταμπού.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Φιλικός προς εσάς ο Ερμής ο οποίος από το Ζυγό έρχεται να ενισχύσει την διανόηση σας και τον
τρόπο σκέψη σας παράλληλα ενώ μαζί με τον Ήλιο από τις 22/10 σας ευνοούν σε νέες σπουδές , σε ταξίδια και σε νομικά ζητούμενα που ίσως σας απασχολούν ενώ παράλληλα θέλουν να σας
ανοίξουν νέους ορίζοντες. Θα θέλετε να ταξιδέψετε , να μάθετε νέα πράγματα και να εξελιχτείτε.
Νέα και υποστηρίξεις έρχονται από το εξωτερικό ή βάζοντας σε εφαρμογή τις γνώσεις σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό γίνεται απαιτητικός προς εσάς καθώς μοχλεύει την δημόσια σας εικόνα και επεμβαίνει σε θέματα καριέρας. Προσέξτε να μην έρθετε σε κόντρες δυνάμεων με ανωτέρους ή πελάτες σας ενώ προχωρήστε με ηρεμία για το στόχο σας. Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα
θελήσει να σας φέρει μια βοήθεια σε οικονομικά ζητούμενα αλλά και να σας φέρει ένα βήμα πιο
κοντά στην απόλαυση του έρωτα. Η Ηλιακή έκλειψη της 14 ης /10 θα θελήσει να εκλείψετε από το μυαλό σας αντιλήψεις που σας προκαλούν ανισορροπία και να σας προκαλέσει σε νέες θεωρήσεις προκαλώντας σας να αφήσετε πίσω ανασφάλειες και αμφιταλαντεύσεις για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Κάποιοι ίσως να θελήσετε να ξεκινήσετε ένα κύκλο σπουδών που θα ενησχήσει τις αντιλήψεις σας ή έχετε βλέψεις για το εξωτερικό. Η Σεληνιακή Έκλειψη της 28 ης /10 κλείνει ένα κύκλο ανασφαλειών σε άξονα οικογένειας και καριέρας θέλοντας σας να απαλλαγείτε από τοξικές και χειριστικές καταστάσεις Πιθανές χωροταξικές αλλαγές, θέματα ακινήτων και γονικού αξονα σας απασχολεί παράλληλα.

ΙΧΘΥΕΣ
Παρά το γεγονός ότι έχετε τον Κρόνο να σας «δικάζει» και να σας προκαλεί σε ωρίμανση, Ο
Οκτώβριος είναι μήνας που σας επιφυλάσσει μια στροφή της τύχης. Ο Άρης του Ζυγού σας
προκαλεί με διλήμματα για τα οικονομικά σας ζητούμενα προάγοντας μια εσσωτερικευμένη
ανησυχία μέχρι τις 8/10 όμως παρά τις ανασφάλειες και ψυχολογικές μοχλεύσεις που προκαλεί
μέχρι τις 22/10 ο Ερμής σας καλεί να απαλλαγείτε από φόβους , ταμπού ή προκαταλήψεις και να
μεταποιήσετε τους φόβους σας σε αναβλύζων πηγή Αρμονίας. Φυσικά με τον Ήλιο παράλληλα και σε πιο πρακτικό επίπεδο πιθανά να έχετε να διαπραγματευτείτε διατροφές, δανειοδοτήσεις , να κάνετε κάποιους οικονομικούς διακανονισμούς ή και να σκεφτείτε κάποια επένδυση που θα σας εξασφαλίσουν νέες πηγές εισόδων. Νομικά ζητούμενα που αφορούν κληροδοτήματα πιθανόν να απασχολήσουν εξίσου . Τον τομέα αυτό θα τονίσει η Ηλιακή Έκλειψη της 14 ης /10 όπου και θα σας καλέσει να απαλλαγείτε από ανασφάλειες και φόβους και με αυτοπεποίθηση να υιοθετήσετε νέους τρόπους διαχείρισης του συστήματος Αξιών σας. Τόσο ο Άρης όσο και ο Ερμής του Σκορπιού γίνονται ευνοϊκοί προς εσάς . Σας βάζουν σε νέα δράση και περιπέτεια ενώ θα θελήσετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις και ορίζοντες σας παράλληλα. Πιθανόν να θελήσετε να ταξιδέψετε ή να έχετε να λαμβάνετε μια επιχειρηματική πρόταση που σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η Σεληνιακή έκλειψη της 28 ης /10 θέλει να σας ολοκληρώσει και να σας απαλλάξει από ανασφάλειες και να περάσει το νοητικό σας πεδίο σε άλλα επίπεδα . Ευνοϊκή προς εσάς αν και βγάζει στην επιφάνεια αψιμαχίες με συγγενείς , άγχος για την ολοκλήρωση ενός πρότζεκτ ,ή νομικά ζητούμενα που σας αναστατώνουν , σας χαρίζει ανεπτυγμένο Νου για την εκ βαθέως αντιμετώπιση των ζητουμένων με οριστικές λύσεις. Απέναντί σας η Αφροδίτη , από την Παρθένο σας εξυπηρετεί ενώ σας φέρνει σε επαφή με νέες γνωριμίες ,ενώ σχέσεις και συνεργασίες σας αποκτούν οικειότητα και παρέχουν πρακτικές λύσεις και οικονομικές υποστηρίξεις. Στην θετική της όψη με Δία και Ουρανό από 22/10 και μετά σας επιφυλάσσει μια στροφή της τύχης είτε μέσα από μια νέα ερωτική σχέση ή και μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία.

  • Διαβάζουμε Ζώδιο και Ωροσκόπο.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!