The Finesta  Aesthetic Collection: Από τη Λάρνακα για όλη τη Κύπρο!

Ένα νεαρό και ταλαντούχο κορίτσι από τη Λάρνακα, μόλις 25 ετών, γοητεύει το κοινό με τις δημιουργίες της στο χώρο του κοσμήματος.
Η Έλενα Ι. Βρίσκεται πίσω από το The Finesta  Aesthetic Collection και μαζί με την ομάδα της δημιουργεί εντυπωσιακά κοσμήματα για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.

Ανακαλύψτε τον τέλειο συνδυασμό στυλ, ανθεκτικότητας και κομψότητας με την υπέροχη συλλογή μας με  κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι, που αντέχουν στο νερό!

 Η The Finesta  Aesthetic Collection έχει κοσμήματα που όχι μόνο εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση τους, αλλά και που αντέχουν στο χρόνο. Τα κοσμήματα μας  είναι ταυτόχρονα στιλάτα και ανθεκτικά, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαμβάνετε την ομορφιά τους σε κάθε περίσταση.

Στη συλλογή μας υπάρχουν Custom Writing κομμάτια  και επίσης  όπως δήλωσε στο SkalaTimes η ομάδα The Finesta  Aesthetic Collection “είμαστε πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουμε ότι σύντομα θα προσθέσουμε και χειροποίητα κοσμήματα στη συλλογή μας”.

Ανακαλύψτε τη Μοναδική συλλογή μας και βρείτε  μοναδικά κοσμήματα που αντικατοπτρίζουν τον μοναδικό σας στιλ.!

Από τη Λάρνακα, για όλη τη Κύπρο!
Τα μεταφορικά είναι 4ευρώ, οι αποστολές γίνονται με Acs ή Akis Express.
Οι πληρωμές γίνονται με Revolut, Contact Pay (Ελληνική Τράπεζα) ή Quick Pay.

Κι επειδή οι φωτογραφίες μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, πάρτε μία ιδέα από τον υπέροχο κόσμο του The Finesta  Aesthetic Collection :

Instagram

Facebook

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας: Πηγή όασης αθλητισμού στη καρδιά της Λάρνακας / Σημαντικό θέμα για τη Λάρνακα η επέκταση των γηπέδων αντισφαίρισης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘέμα: Η δράση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας (ΟΑΛ) και η σημαντικότητα τουζητήματος επέκτασης τόσο των κτηριακών όσο και των γηπεδικών εγκαταστάσεων του. Το πρώτο

error: Content is protected !!