Best seller βιβλίο σε μία νύχτα με τη βοήθεια του Tik Tok

Ένας πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας έγινε μέσα σε μια νύχτα μπεστ σέλερ στην Amazon, χάρη… στο TikTok.

Ο δημιουργός περιεχομένου με το όνομα Red ανέβασε ένα βίντεο στο Tiktok, που δείχνει τον 58χρονο συγγραφέα Σον Γουόρνερ από το Άρλινγκτον του Τέξας, να κάθεται πίσω από ένα τραπέζι με τα αντίτυπα του βιβλίου του στοιβαγμένα μπροστά του. Αφού παρατήρησε πως δεν υπήρχε κανένας αναγνώστης εκεί για να αγοράσει το βιβλίο του αποφάσισε να βοηθήσει στη δημοσιοποίηση του έργου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεό του έγινε viral, με χιλιάδες να σπεύδουν να αγοράσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου του. Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλο το κύμα υποστήριξης, που το βιβλίο του Σον Γουόρνερ μπήκε στη λίστα των best seller.

Στο βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 17,4 εκατομμύρια φορές, ο Red εξηγεί πώς αρχικά πέρασε μπροστά από τον συγγραφέα, ο οποίος έδειχνε πολύ απογοητευμένος. Αποφάσισε λοιπόν, τότε να επιστρέψει και να βιντεοσκοπήσει την αλληλεπίδραση.

Όπως μπορεί να δει κανείς, ο Σον εξηγεί την πλοκή του πρώτου του μυθιστορήματος με τίτλο «Leigh Howard and the Ghosts of Simmons-Pierce Manor» και αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα «έφηβο κορίτσι που συνεργάζεται με ένα φάντασμα με πολλαπλές προσωπικότητες για να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας των γονιών της».

Ο Red παρεμβαίνει και ρωτάει τι έκανε τον συγγραφέα να θέλει να ασχοληθεί με την συγγραφή αστυνομικών μυθιστορημάτων, με τον Σον να απαντά: «Απλώς πάντα αγαπούσα τα μυστήρια και μεγάλωσα διαβάζοντάς τα». Στη συνέχεια, ζητάει από τον συγγραφέα να υπογράψει ένα αντίτυπο το οποίο, όπως είπε, σκόπευε να χαρίσει σε έναν από τους 24.900 followers του.

Στις λεζάντες που πρόσθεσε στο βίντεό του, ανέφερε: «Δεν ξέρω αυτόν τον τύπο και δεν πρόκειται για χορηγία. Απλά ήθελα να δείξω σε έναν άγνωστο λίγη καλοσύνη. Σκέφτηκα όλες τις φορές που δούλεψα τόσο σκληρά και δεν πήρα ποτέ καμία αναγνώριση».

“God bless Tik Tok” θα είπε ο Τεξανός συγγραφέας!


Δεκάδες άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατέκλυσαν το βίντεο με υποστήριξη και υποσχέθηκαν να αγοράσουν ένα αντίτυπο. 

Τα δεκάδες σχόλια είχαν πολύ μεγάλο αντίκτυπο καθώς το μυθιστόρημα του Σον Γουόρνερ εκτοξεύτηκε γρήγορα στην πρώτη θέση των κορυφαίων πωλήσεων του Amazon.

Αναλογιζόμενος την ξαφνική του επιτυχία, ο Σον δημοσίευσε το δικό του βίντεο: «Η αγάπη και η καλοσύνη συνεχίζει να ρέει. Θα περίμενε κανείς ότι ως συγγραφέας θα είχα λόγια γι’ αυτό, αλλά δεν έχω – απλά σας ευχαριστώ». Και πρόσθεσε: «Όταν ήρθε ο Red και μου μίλησε, ήμουν τόσο πρόθυμος να μιλήσω σε οποιονδήποτε εκείνη τη στιγμή, επειδή υπήρχε μια… νηνεμία στις πωλήσεις μου και συνέβη κάτι πραγματικά εκπληκτικό μετά από αυτό. Όλα οφείλονται σε εσάς για την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας. Σας ευχαριστώ» κατέληξε ο Σον με δάκρυα στα μάτια.

@todayshow

#Author #ShawnWarner was looking a little defeated during a book signing waiting to autograph copies of his novel #LeighHowardAndTheGhostsOfSimmonsPierceManor when @Red walked over to give him some support — and it shot to No. 1 on Amazon’s Best Sellers list! Warner and Red joined #TODAYShow to talk about the #Heartwarming reaction to and success of his debut novel. #BookTok

♬ original sound – TODAY Show

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!