Χορεύουμε στην παραλία, δίπλα από τη θάλασσα με τη σχολή χορού On your Feet

H Σχολή Χορού On your Feet βρίσκει τρόπους και ρυθμούς να μας ξεσηκώνει με τον πιο όμορφο τρόπο ακόμη και καλοκαιριάτικα!

Μετά το πολύ πετυχημένο μάθημα Salsa στη θάλασσα, η Φλωρεντία Παντελίδου, χορογράφος, χορεύτρια και ιδιοκτήτρια της σχολής χορού On your Feet στη Λάρνακα, διοργανώνει ακόμη ένα μάθημα χορού, Bachata αυτή τη φορά στη θάλασσα και το κόστος είναι μόνο €5 για μία ώρα. Το μάθημα θα γίνει στις 21 Ιουλίου η ώρα 19:00 και διαρκεί μία ώρα, μέχρι τις 20:00, στην παραλία κοντά στο Island Hotel, περιοχή Μακένζι.

“Το μάθημα γίνεται για να περάσουμε ωραία, να χορέψει ο κόσμος, να δει πόσα κερδίζει κανείς μέσα από τη τέχνη του χορού, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε την μαγεία του να είσαι δίπλα από τη θάλασσα, να θυμηθούμε πόσο ευλογημένοι είμαστε να ζούμε σε μια παραθαλάσσια πόλη, να νιώσουμε πως τα πιο μακρινά ταξίδια είναι αυτά που γίνονται μέσα από τις τέχνες και ο χορός είναι μία από αυτές τις τέχνες που σε ταξιδεύει. Γι αυτό και το κόστος είναι πολύ χαμηλό (όσο κοστίζει ένας καφέ) για να μπορέσουν να λάβουν μέρος όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Θα χαρώ να σας δω όλους και αν δεν έχετε ξαναχορέψει μην ανησυχείτε, αυτό είναι δουλειά δική μου το πως θα μπορέσετε να χορέψετε” δήλωσε η Φλωρεντία στο SkalaTimes.

Τα μαθήματα γίνονται στην παραλία κοντά στο ξενοδοχείο Island περιοχή Μακένζι.

Για δήλωση συμμετοχής ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Φλωρεντία στο τηλέφωνο: 99 155004.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!