Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας πρωταγωνιστεί στο απόλυτο φετινό καλοκαιρινό χιτ

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου θα είναι σίγουρα το σουξέ του φετινού καλοκαιριού, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να είναι είδηση, αφού η ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει με επιτυχίες και τραγούδια που τα αγαπά το κοινό από τη πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους.

Η είδηση είναι πως στο Video Clip για το νέο της τραγούδι δεν πρωταγωνιστεί κανένας άντρας μοντέλο, αλλά ένας δημοσιογράφος τον οποίο εκτιμάμε και αγαπάμε ιδιαίτερα εδώ στο SkalaTimes.
Πρωταγωνιστεί ένας δημοσιογράφος της Ελληνικής TV και μας έχει εκπλήξει όλους.

Στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο “Χάρτη” πρωταγωνιστεί και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας προ λίγων ημερών μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής του «Το Πρωινό», είπε -με το μοναδικό του χιούμορ- πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να «πείσει» τη γνωστή τραγουδίστρια να του παραχωρήσει συνέντευξη.

«Αλλάζω καριέρα, δεν κάνουμε και νούμερα τις τελευταίες μέρες, θα γίνω μοντέλο να τελειώνουμε», είπε γελώντας ο Λιάγκας.
«Εμείς δε μιλάγαμε με τη Νατάσα, παρότι μένουμε μεσοτοιχία. Το ξέρετε. Χωρίς να έχει πει ποτέ τίποτα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε βρεθεί σε κάποιες αμήχανες στιγμές, όπως στο φαρμακείο της γειτονιάς και στο πάρκινγκ και δε μιλάγαμε. Το τελευταίο διάστημα έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά και κάνουμε πολύ παρέα και με τον Πάνο Κατσαρίδη. Τρώμε πολλές φορές μαζί τη βδομάδα ή βγαίνουμε για ποτό. Μου λένε “άκουσε ένα τραγούδι”. Το άκουσα και είπα “είναι το hit του καλοκαιριού”. Και μου λέει “πώς θα σου φαινόταν να το κάνετε μαζί;”. Εγώ ντράπηκα και είπα “ναι”, αλλά μέσα μου δεν ήθελα να το κάνω», συνέχισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στο video clip η Νατάσα Θεοδωρίδου πολιορκεί τον γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο, αλλά εκείνος την γράφει! “Πιο πολύ να σε γράψω δεν γίνεται” λέει ο Λιάγκας στα backstage, στο τέλος του video clip.

Το συμπέρασμα είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας εκτός από ταλαντούχος και πάρα πολύ καλός δημοσιογράφος, είναι και καλός ηθοποιός-μοντέλο!

To Video Clip:

.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!