Ακούστε 100 σελίδες από το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη “Η Αλήθεια”

Αγαπημένοι μου Συνοδοιπόροι,
Ήρθε η ώρα έφτασε η στιγμή να “την ακούσετε”. Όχι δεν εννοώ αυτό που νομίζετε. Για την ΑΛΗ8ΕΙΑ μιλάω.

Ακούστε 100 σελίδες από το βιβλίο «Η ΑΛΗ8ΕΙΑ»!

Στο ηχητικό αποσπάσματα θα βρείτε (με τη φωνή μου) ολόκληρη την ομιλία του κεντρικού ήρωα Μαρτίνου Κάραλη στην Παγκόσμια Διάσκεψη Ενότητας (και άλλα αποσπάσματα).

Ο Μαρτίνος κατάφερε να ανακαλύψει την πολυπόθητη Αλήθεια του. Και έψαχνε τρόπο να τη μοιραστεί με τον κόσμο. Τα ερωτήματα όμως είναι πολλά:
Ποια είναι αυτή η Αλήθεια;
Κατάφερε αξιοποιώντας την να αφυπνίσει την ανθρωπότητα;
Άκουσε τελικά την ομιλία του ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός;
Ή μήπως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθνών (ΠΟΕ), που λειτουργούσε ως μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, βρήκε τρόπο να τον σταματήσει;

Είστε έτοιμοι να “την ακούσετε;”. Αν τώρα δεν σας βολεύει το Youtube και προτιμάτε το Spotify ή το Apple podcast, εννοείται θα το βρείτε και εκεί.

Η Αλήθεια, αν διαδοθεί, είναι ικανή να επηρεάσει την ανθρωπότητα με ένα απίθανα καταλυτικό τρόπο. Είναι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες, λύνει κάθε γρίφο, δίνει απάντηση σε κάθε ερώτημα, απελευθερώνει από κάθε φόβο.

Και δεν μπορείτε να φανταστείτε που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν φοβάται άλλο. Όταν δεν φοβάται πια… Αλήθεια, εσείς αντέχετε την Αλήθεια;»

Την αγάπη μου,
Νικόλας

100 σελίδες από το βιβλίο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!