Ο Αντώνης Αλεξόπουλος Πρόεδρος Round Table 3 Λάρνακα μιλά στο SkalaTimes για την βραδιά 90s στις 12 του Μαή

Το Round Table 3 Λάρνακας μας προσκαλεί όλους σε μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης, με ελληνική μουσική 90’ς, πλούσιο μπουφέ, απεριόριστο κυπριακό ποτό και χορό!
Το Round Table 3 Λάρνακας το οποίο προσπαθεί μέσα από δράσεις να προσφέρει στην κοινωνία της Λάρνακας, αλλά και της Κύπρου, μας προσκαλεί στις 12 Μαίου στο Κτήμα Γεωργιάδη στη Σκαρίνου.
Είσοδος €35 με πλούσιο μπουφέ, απεριόριστο κυπριακό ποτό και ζωντανή μουσική με την μοναδική Στέλλα Γεωργιάδου.
Με αφορμή την 12η Μαϊου, το SkalaTimes κουβέντιασε με τον Αντώνη Αλεξόπουλο, Πρόεδρο του Round Table 3 Λάρνακας.

SkalaTimes

Ακόμη μια εκδήλωση από το δραστήριο Round Table 3 Λάρνακας, πως γεννήθηκε η ιδέα για την retro 90’s βραδιά;
Όλοι έχουμε ανάγκη να θυμηθούμε όμορφες στιγμές των 90’ς, τις οποίες έχουμε συνδέσει με όλα εκείνα τα όμορφα τραγούδια της εποχής. Τί πιο όμορφο, από μια βραδιά κάτω από τα αστέρια με φαγητό, ποτό και την αγαπημένη μας Στέλλα Γεωργιάδου.  

Ο κόσμος έχει ανάγκη την διασκέδαση μετά τα 2-3 χρόνια κορωνοϊου; 
Οπωσδήποτε. Ο κόσμος θέλει να διασκεδάζει και η βραδιά αυτή προσφέρεται ιδανικά για διασκέδαση, μετά από μια κουραστική εβδομάδα. Θυμίζω ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στις 21:00 στο Κτήμα Γεωρργιάδη στην Σκαρίνου. 

Το Round Table βοηθά μέσα από διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες ποια είναι η επόμενη στήριξη που θα δώσετε;
Φέτος έχουμε στηρίξει με τη δράση μας το Ιασόνειο-Χρώματα Ζωής, Κέντρο Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, ενώ προσφέραμε δώρα στα παιδάκια που βρίσκονταν στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας κατά την περίοδο του Πάσχα. Επόμενος μας στόχος είναι να στηρίξουμε τον Σύνδεσμο Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις. Ο βασικός σκοπός του Συνδέσμου είναι να στηρίζει, σε Παγκύπρια βάση, τα παιδιά τα οποία πάσχουν από ηπατικές παθήσεις.

Γιατί επιλέξατε το Κτήμα Γεωργιάδη για αυτή την βραδιά;
Ο χώρος στο Κτήμα Γεωργιάδη, στους Σταθμούς Σκαρίνου (Παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λεμεσού) είναι ομολογουμένως εντυπωσιακός. Μια ανοιξιάτικη βραδιά κάτω από τα αστέρια, σε ένα μεγάλο ανοιχτό χώρο με πλακόστρωτο, στη μέση ενός καταπράσινου πορτοκαλόκηπου, δεν μπορεί παρά να σε μαγέψει. Ενώ η τοποθεσία του είναι ιδανική, αφού είναι στο κέντρο τριών πόλεων.

Το μήνυμα σας στους αναγνώστες μας που ακόμη να κλείσουν τα εισιτήρια τους; 
Αριθμός εισιτηρίων έχει ήδη πωληθεί, επομένως όσοι αναγνώστες επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου στο 96193205. Η αγαπητή Στέλλα, μας έχει υποσχεθεί μια υπέροχη βραδιά και είμαι βέβαιος ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Σας περιμένουμε όλους στις 12 του Μαή στο Κτήμα Γεωργιάδη για μια βραδιά διασκέδασης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Νεόφυτος Φακοντής παρουσιάζει τις θέσεις και το όραμα του για την Ορόκλινη, δίπλα του ο Δήμαρχος Βύρας

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Ορόκλινης μας προσκαλεί στην τελική προεκλογική του συγκέντρωση όπου θα παρουσιάσει τις υέσεις και το όραμα

Η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και επαρχίας Λάρνακας καλεί τον Υπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τη Μαρίνα-Λιμάνι

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την πορεία υλοποίησης του έργου της Ενιαίας Ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας η Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας

error: Content is protected !!