To SkalaTimes κουβεντιάζει με την τραγουδίστρια που έγραψε ιστορία στην ελληνική ποπ μουσική, τη Στέλλα Γεωργιάδου

Χορτασμένη από τις Αθηναϊκές πίστες και από τις επιτυχίες, συνεχίζει με τον ίδιο ενθουσιασμό και αγάπη να δημιουργεί και να υπηρετεί την τέχνη της, το τραγούδι. Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο της τραγουδι «Έβαλες φωτιά» και όπως η ίδια δηλώνει βρίσκεται “σε πολύ ανεβασμένη και καλοκαιρινή διάθεση”. Η Στέλλα Γεωργιάδου, η τραγουδίστρια που άφησε τη δική της παρακαταθήκη στην ελληνική ποπ μουσική, με το τραγούδι της “Τώρα μου μιλάει”, σήμερα μιλά στο SkalaTimes με αφορμή το νέο της τραγούδι «Έβαλες φωτιά», αλλά και την μοναδική βραδιά 90’s που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαίου, στο Κτήμα Γεωργιάδη.

SkalaTimes

Αγαπητή Στέλλα, νέο τραγούδι, νέα δισκογραφική δουλειά και εμφανίσεις στο Κτήμα Γεωργιάδη που ανεβάζουν την διασκέδαση στα ύψη, είναι το Κτήμα Γεωργιάδη “μια εστία διασκέδασης”; και αλήθεια πως τα προλαβαίνεις όλα; (μουσική, κτήμα, εμφανίσεις)
Όταν αγαπάς κάτι τότε δεν σκέφτεσαι ούτε χρόνο ούτε κούραση. Το τραγούδι δίνει πολλή χαρά και χρώμα στη ζωή μου. Είναι κάτι που κάνω αβίαστα και πάντα ανυπομονώ να ανάψουν τα φώτα, να ξεκινήσει η μουσική και να σταθώ απέναντι από το ακροατήριο μου. Έτσι ανυπομονώ και για το 90s  party στις 12 Μαΐου στο Κτήμα Γεωργιάδη. Τώρα μάλιστα που κυκλοφόρησε και το νέο μου τραγουδι «Έβαλες φωτιά» είμαι σε πολύ ανεβασμένη και καλοκαιρινή διάθεση. Να πούμε ότι είναι σε μουσική και στίχους του Φραγκίσκου Βιδάλη και κυκλοφορεί από την Heaven music. Τη σκηνοθεσία του video clip έχει κάνει ο Σάββας Χρίστου και μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις διαδυκτιακές μουσικές πλατφόρμες. (Spotify, YouTube κλπ)

Υπάρχουν τραγουδιστές που ερμηνεύουν ένα τραγούδι που γράφει ιστορία και είναι πάντα αγαπημένο και hit (όπως πχ ο George Michael με το Last Christmas). Το ίδιο κι εσύ με το “Τώρα που μιλάει”. Είναι ευλογία κάτι τέτοιο; Ή δυσκολεύει εν μέρη την μετέπειτα πορεία του καλλιτέχνη;
Είναι ευλογία δεν το συζητάμε. Είναι το τραγούδι που με καθιέρωσε και το σήμα κατατεθέν μου. Όλοι περιμένουν από μένα να το πω όπου βρεθώ. Δεν λείπει ποτέ από καμιά εμφάνισή μου. Από την άλλη βέβαια το τραγουδι αυτό έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.  Κυκλοφόρησε πριν από 25 ακριβώς χρόνια και ακόμα παίζεται παντού και ο παλμός του κόσμου έχει την ίδια ένταση όπως την πρώτη χρονιά. Δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί αυτό, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. 
Το «Τώρα μου μιλάει» σε μουσική και στίχους του Ανδρέα Μπονάτσου είναι η δική μου παρακαταθήκη στην ελληνική ποπ μουσική. 

Νιώθεις χορτασμένη από τις Αθηναϊκές πίστες ή θα ήθελες κάποια στιγμή να ξαναεπιστρέψεις;
Ανέβηκα στις Αθηναϊκές πίστες όταν η διασκέδαση στην Ελλάδα ήταν στα φόρτε της.  Έχω δουλέψει στα καλύτερα μαγαζιά, με τους καλύτερους μαέστρους, τεράστιες ορχήστρες, πρωτοπόρους τεχνικούς και συνεργάστηκα σε σχήματα με τα μεγαλύτερα ονόματα. Σίγουρα είμαι πολύ χορτασμένη και έχω τις καλύτερες εμπειρίες. Μια πολύ καλή πρόταση θα με δελέαζε να επιστρέψω. 

Μπορούμε να πούμε ότι μια δόση Αθηναικής πίστας παίρνουν κι όσοι επισκέφτονται το Κτήμα Γεωργιάδη και σε ακούνε εκεί;
Το Κτήμα Γεωργιάδη είναι μια όαση στο κέντρο της ελεύθερης Κύπρου, στη Σκαρίνου. Στην υπέροχη αυλή μας έχουμε κάνει απίστευτες μουσικές βραδιές, κάτω από τα αστέρια, με κόσμο από όλη την Κύπρο. Φέτος θα κάνω μόνο μερικές μουσικές βραδιές, λόγω του ότι διοοργανώνω ένα summer tour σε όλη την Ελλάδα, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου μου τραγουδιού. 

Να πούμε λίγα λόγια για την βραδιά 90΄’ς στις 12 Μαίου; Αλήθεια, η ελληνική μουσική των 90’ς  έχει γράψει μια ιδιαίτερη ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο; 
Είναι γεγονός ότι η μουσική των 90s έχει στιγματίσει όλους μας. Όλα ήταν πιο ανάλαφρα και πιο ευοίωνα εκείνη την περίοδο. Έτσι εκείνα τα τραγούδια που λέγαμε τις νύχτες στις διακοπές μας και στους πρώτους έρωτες μας, έχουν γραφτεί στο υποσυνείδητο μας. Τα τραγούδια αυτά ξυπνούν τις ωραιότερες μας αναμνήσεις. Αυτό θα γίνει και στο 90s πάρτυ στις 12 Μαΐου. Με το πρόγραμμα που έχω ετοιμάσει θα περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ, με μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Νεόφυτος Φακοντής παρουσιάζει τις θέσεις και το όραμα του για την Ορόκλινη, δίπλα του ο Δήμαρχος Βύρας

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Ορόκλινης μας προσκαλεί στην τελική προεκλογική του συγκέντρωση όπου θα παρουσιάσει τις υέσεις και το όραμα

Η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και επαρχίας Λάρνακας καλεί τον Υπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τη Μαρίνα-Λιμάνι

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την πορεία υλοποίησης του έργου της Ενιαίας Ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας η Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας

error: Content is protected !!