Γκρίζλις:O Ντίλον Μπρουκς έσπρωξε καμεραμάν και θα πληρώσει 35.000 δολάρια

Οι Γκρίζλις βρέθηκαν στο Μαϊάμι για την αναμέτρηση με τους Χιτ, στην οποία και ηττήθηκαν με 138-119 ενώ ταυτόχρονα… ενεργοποιήθηκε και η περαιτέρω «εξέταση» από το ΝΒΑ για ένα περιστατικό με τον Ντίλον Μπρούκς.

Ο παίκτης του Μέμφις τιμωρήθηκε από τους ιθύνοντες με πρόστιμο 35.000 δολαρίων και καλείται να καλύψει το επόμενο διάστημα αυτό το ποσό για σπρώξιμο σε camera man.

Το συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια του δευτέρου δωδεκαλέπτου όταν ο Μπρουκς κυνήγησε την μπάλα σε χαμένη φάση. Μπορεί να κατάφερε να την επαναφέρει στο παρκέ, ωστόσο η κίνησή του στον camera man που στεκόταν στο σημείο οδήγησε τη Λίγκα να του επιβάλλει πρόστιμο για «αντιαθλητική συμπεριφορά».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!