Το ζώδιο του μήνα, Αφιέρωμα Υδροχόος

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

20/1-19/2

Ζώδιο της Αστρολογίας, του μέλλοντος, των εφευρέσεων, της μεταφυσικής, του εσωτερισμού, των ερευνών και της εξέλιξης. Ζώδιο του ανθρωπισμού, του ιδεαλισμού, του ηλεκτρισμού και κάθε τι παράδοξου …Ζώδιο των φίλων,των ιδανικών, των στόχων, των επιθυμιών και των ελπίδων.
Ζώδιο της ανεξαρτησίας, της Ελευθερίας, της Αλήθειας και της επανάστασης. Ζώδιο Ανθρώπινο, με κυριότερο σκοπό του, την ιδανική, ενωμένη, αδελφοποιημένη, δίκαιη και πολιτισμένη κοινωνία με ίσα δικαιώματα για όλους.

Γεννιέται παιδί ατίθασο, με πνεύμα οξείας αντίληψης και πλήρης αντιλογίας. Γνήσιος εφευρέτης και εξερευνητής είναι ικανός να εφαρμόσει τις πιο παράξενες ιδέες ώστε να ανακαλύψει, να αποδείξει και να επεξηγήσει με λογική την Αλήθεια πίσω από το κάθε τι. Αγαπά τον Άνθρωπό, τις ομάδες, την φιλία και τα ιδεώδη, έτσι είναι πρόθυμος να θυσιάσει μέρος της ζωής του για να βοηθήσει. Ενδιαφέρετε μόνο για ότι αντισυμβατικό, άπιαστο, περίεργο και μεταφυσικό μα κατά βάθος το Ουσιώδες και το Αυθεντικό είναι ότι τον συναρπάζει. Με το εκρηκτικό και ιδιόρρυθμο ταμπεραμέντο του , θα προσπαθήσει να σπάσει κάθε «κατεστημένο» και κανόνα, για να προάγει ότι Νέο , πιο αυθεντικό, πρωτοποριακό και δίκαιο για το συλλογικό όφελος. Θεωρείται ως ο Θεωρητικός αναμορφωτής, αφού θα επεξεργαστεί κάθε ιδέα σε επιστημονική μορφή για να βρει λύσεις σε κάθε ζήτημα και θα παλέψει σθεναρά να υπερασπίσει τις απόψεις του ακόμα και εάν ο ίδιος καταλήξει απομονωμένος ή μόνος. Ο καθείς θα τον χαρακτήριζε «ο τρελός επιστήμονας», η Διάνυα αυτή, που ξεχνά να φάει, να χαιρετήσει, να κοιμηθεί ή να κτενιστεί για να υπερασπιστεί τις ιδεολογίες του, μα στην τελική θα προτείνει κάτι τόσο ξεχωριστό και αυθεντικό που θα προπορευτεί της εποχής του.

Συχνά ο ίδιος νοιώθει πώς το σύμπαν τον προκαλεί να γίνει ο υπερασπιστής της Αλήθειας και αυτός που θα αλλάξει την Ιστορία.

Στις σχέσεις είναι πολύ κοινωνικός με τους φίλους και τις ομαδοποιήσεις να κατέχουν σημαντικό μέρος του εαυτού του, εντούτοις σπάνια θα συνδεθεί ή θα συγχρωτισθεί με άλλους ώστε να μην χάσει την Ελευθερία του. Συχνά φαίνεται ψυχρός απρόσωπος και αποστασιοποιημένος ενώ ακόμα και άθελα του κάνει τους άλλους να τον κοιτάζουν με υπεροψία ή να τον παρεξηγούν όμως ο ίδιος αποζητά την ισότητα. Πάρα τον μεγάλο κύκλο γνωριμιών του , έχει λίγους και πιστούς φίλους καθώς θέλει ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την ιδιαιτερότητα του . Δεν τον ενδιαφέρει το στάτους, μα τον ενδιαφέρει η πίστη , η εμπιστοσύνη και η διαφάνεια των ανθρώπων. Θέλει στο πλάι του ανθρώπους αυθεντικούς, πρωτοπόρους και τόσο καθαρούς που θα του υπενθυμίζουν ότι ο καθείς είναι ξεχωριστός και απέριττος.

Το θέμα γάμος δεν τον αφορά ιδιαίτερα ενώ θα μπει σε αντισυμβατικές σχέσεις που να μην στηρίζονται σε κατεστημένες αξίες και έθιμα. Θα τολμήσει να πειραματιστεί και στο τομέα δεσμεύσεων, ενώ αποζητά σύντροφο που θα κατανοεί τις ιδέες του, να είναι ανοικτός και φιλικός όπως και αυτός και να του εξιτάρει την ανάγκη της εξερεύνησης . Μπορεί να παραμείνει σταθερός και πιστός σε μια σχέση, νοουμένου ότι νοιώσει από τον σύντροφο του ότι είναι ο «φίλος» του, εμπιστοσύνη ,αρκετό χώρο και ελευθερία.

Ζώδιο Αέρα, πολικότητα θετική και με Κυβερνήτη τον Απρόβλεπτο Ουρανό, ένας Υδροχόος έχει εξυπνάδα, πολύ διεισδυτική αντίληψη και ικανότητα να διαπερνά την συνειδητότητα των άλλων.

Με τα κρυστάλλινα του μάτια έχει την ικανότητα να σε «ακτινογραφεί» και στην καλύτερη των διαγνώσεων θα σου αναφέρει « Γνώρισε την αλήθεια και αυτή θα σε απελευθερώσει».

Ο ίδιος δεν έχει τόση αυτοπεποίθηση αφού ο αποδυναμωμένος Ήλιος του Υδροχόου , αναγκάζεται να ασχοληθεί με το Όλον. Έτσι και αυτός με την σειρά του χρειάζεται να θυμάται πώς είναι πολύ ιδιαίτερος και ξεχωριστός για να συγκρίνει τον εαυτό του με άλλους, όπως και να αναδεικνύει την Αυθεντική καταγωγή του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της δικής του Αλήθειας.

Ο ίδιος κρατά στα χέρια του το καθαρότερο κρυστάλλινο νερό. Το νερό της πηγής που θρέφει την Γή με οξυγόνο όσο κοιμάται στην παγωμένη ατμόσφαιρα. Είναι το ίδιο νερό που ο καθείς μπορεί να ξεπλύνει κάθε δικτατορισμό, αδιακρισία, δογματισμό, φανατισμό, ρατσισμό, σνομπαρισμό και αδιακρισία, μέρος των αρνητικών του στοιχείων. Είναι το κρυστάλλινο καθρεφτίζον νερό, όπου ο καθείς μπορεί να αντικρίσει την πραγματική του αλήθεια, την δική του αυθεντία και να ξεχωρίσει μέσα από το σύνολο για την εξελικτική πορεία της κοινωνίας.

Συμβουλή προς ένα Υδροχόο είναι να μην ξεχνά πως η «περηφάνια» δεν περιορίζει μόνο μα οριοθετεί, για να δώσει Φώς στην Ύπαρξη σας.

Κυριότερες όψεις Ήλιου Αυτή την Ηλιακή σας επιστροφή θα έχετε ευκαιρία να επουλώσετε τις ανοικτές πληγές σας και να πάρετε αποφάσεις πολύ σημαντικές για την εξελικτική σας πορεία. Ο Ήλιος σας θα έχει να συναντήσει τον Άρη 29/1- 1 η /2 , όπου και θα δώσει ώθηση και θέληση για την ζωή και επαγγελματικές ευκαιρίες ευεργετώντας εσάς, Διδύμους και Ζυγούς.Το ίδιο διάστημα η επαφή του με τον Χείρωνα χαρίζει ευκαιρίες επούλωσης πληγών και γεφυρώσεις στις σχέσεις.

Στη Πανσέληνο της 5 ης Φεβρουαρίου, με συμμετοχή του Ουρανού , θα υπάρχει έντονη η έλλειψη της προσαρμογής και η υπερβατική επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία. Γεγονός που θα προκαλέσει εντάσεις σε σχέσεις. Το αυθεντικό Φώς σας, υπενθυμίζει πώς μέσα από κοινούς στόχους και ελπίδες γίνεται η ανατροπή και οι μεταρρυθμίσεις. Επίσης υπενθυμίζει πώς η αναγνώριση της αυθεντικής πλευράς μας και η ανάληψη της Ευθύνης της πάσας αλήθειας του Εαυτού είναι σύμμαχος.

13/2 σε όψη παραλληλίας με τον Ποσειδώνα θα προκαλεσθεί μια εσωτερική ανησυχία, αβεβαιότητα και μεταπτώσεις διαθέσεων κάτι που θα χρήζει προσοχής αφού λίγες μέρες αργότερα η επαφή του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει περιορισμούς σε θέληση και ζωτικότητα. Από την άλλη ο Κρόνος θα χαρίσει το αίσθημα της πειθαρχίας, υπομονή , επιμονή και την ανάλογη ικανότητα προσήλωσης. Η ενέργεια θα είναι έντονη μέχρι τις 17/2. Φυσικά παράλληλα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Αφροδίτη στην αγκαλιά του Ποσειδώνα φέρνει ρομαντισμό και ανυψώνει τα ερωτικά σκιρτήματα

Ο Ήλιος αποχωρεί από το ζώδιο του Υδροχόου στις 19/2, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα για να περάσει στο ζώδιο του «Εγώ Ονειρεύομαι», τους Ιχθύες.

Το Φώς σας γίνεται αρωγός στο «Εγώ επαναστατώ, ανακαλύπτω την αλήθεια και γίνομαι αυθεντίας» για όλα τα ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΙ=
Ο Υδροχόος είναι ο φυσικός 11 ος του ζωδιακού .Έτσι ως πρωτοπόρο ζώδιο η αλήθεια είναι μέσα στους φίλους και τις ομαδοποιήσεις σας . Είναι οι στόχοι, οι ελπίδες και ο οίκος της καλής θελήσεως. Ο Ήλιος του Υδροχόου σας είναι φιλικός και θα θελήσει να σας εντάξει σε νέες ομάδες ώστε να προωθούν οι στόχοι σας. Με τον Άρη να έχει πάρει μπρός, θα δραστηριοποιηθείτε για τα θέλω σας και την επεκτατική σας πορεία, ενώ θα επικοινωνήσετε με άτομα που θα σας υποστηρίζουν. Η επαφή του Ήλιου με τον Κρόνο θα σας φέρει σε επαφή με άτομα ωριμότερα- αυθεντικά , ίσως και από το εξωτερικό , όπου θα σας οργανώσουν για την πρόοδο σας, ενώ παράλληλα ανοίγει η επικοινωνία σας στο να εμπορευθείτε τις δημιουργίες ή και γνώσεις σας. Ο Δίας από το δικό σας σπίτι, γίνεται το κλειδί σας θέλοντας να σας ωθήσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και να σας προάγει με επιτυχία τις δραστηριότητες σας. Η εκρηκτική πανσέληνος, θα σας ανακατέψει ζητήματα ασφαλειών και Αξιών, με φίλους, ομαδοποιήσεις, δημιουργίες, φλερτ και τα παιδία σας να είναι στο επίκεντρο της. Η κάθε αλήθεια θα σας βγει σε καλό αφού θα σας στρέψει σε τροποποίηση στόχων που τελικά και θα σας ευνοήσει.
Η νέα θέση της Αφροδίτης από τους Ιχθύες θα σας υποστηρίζει με μυστικά χρηματο-οικονομικά και ερωτικά ωφέλη.

ΤΑΥΡΟΙ=
Σας αρέσει να έχετε ηρεμία και ασφάλεια σε όλους τους τομείς σας μα χωρίς Ουρανό δεν θα μπορούσε να υπάρχει η Γή και οι άνθρωποι σε αυτήν. Ο Υδροχόος καταλαμβάνει τον οίκο της καριέρας σας, του κοινωνικού σας στάτους και παραδοσιακά της μητέρας ως γονικός άξονας. Αυτό είναι και το σημείο που περνάτε τις πίο πολλές αλλαγές και αναταράζεστε μέχρι να αποκτήσετε την αυθεντική σας πορεία. Το Φώς του Ήλιου θέλει να ρίξει φώς σε αυτούς τους τομείς, ενώ παράλληλα και ο Ουρανός σας προκαλούν σε ριζικές αλλαγές για να γίνετε πρωτοπόροι ενώ σε συνδυασμό με τον Κρόνο θα αναγκαστείτε να οργανωθείτε κατάλληλα ή να περιορίσετε κάποιες σας συνεργασίες. Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς σας έδειχνε τον δρόμο να απαλλαγείτε από φόβους και προσκολλημένες ιδέες ώστε να παρουσιαστείτε Ανανεωμένοι και έτοιμοι για αλλαγές. Ο Ερμής υποστηρίζει σε νέες φιλοσοφίες και μετακινήσεις για θέματα καριέρας ενώ στο Φώς της Πανσελήνου σε άξονα οικογένειας –καριέρας, θα θέλει να ελέγξει πόσο γερές και αληθινές είναι οι βάσεις σας. Θέματα οικογένειας έρχονται στην επιφάνεια, για να ξεκαθαρίσουν και να σας απελευθερώσουν, όσο και εάν σοκάρουν με την αφυπνιστική τους διάθεση. Η Νέα θέση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς ιδιαίτερα φιλική σε σας, φέρνει εύνοιες από φιλικά πρόσωπα και νέες ερωτικές γνωριμίες. Οικονομικές εύνοιες σε ελεύθερους επαγγελματίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ =
Πολύ θετικός ο Ήλιος των Υδροχόων για σας αφού σας ανοίγει δρόμους τόσο στο εξωτερικό–διαδίκτυο, μα και στην πνευματικότητα σας. Έρχεστε σε επαφή με νέες φιλοσοφίες και άτομα, τα οποία έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα σχέδια σας. Ο χώρος της θρησκείας και των νομικών σας ζητημάτων φωτίζεται, με σας να βρίσκετε λύσεις σε σημαντικά σας ζητήματα. Οι Νέοι σας κύκλοι έχουν πρωτοποριακό χαρακτήρα, με άτομα πολύ σημαντικά να υποστηρίζουν τα πλάνα σας. Ο Άρης σας έχει ταλαιπωρήσει με την ανάδρομη κίνηση του, ενώ ο Ποσειδώνας προάγει ένα χάος ή και αφάνεια στο κοινωνικό σας στάτους. Αυτό χρειάζεται καθαρή κρίση και πρόγραμμα, ώστε να μην σας ανασύρονται φόβοι και να αναστατώνουν την υγεία σας με αϋπνίες. Ο Ερμής υποστηρίζει βάση νομικών εγγράφων και πλαισίων κάθε κίνηση σας, ενώ οι πρωτοποριακές σας ιδέες ξεκινούν να ακούγονται. Η Πανσέληνος θα αναταράξει τον τρόπο σκέψης σας, θέματα με αδέρφια ώστε να ακουστούν αλήθειες που θα σας βάλουν σε εξελικτικό μονοπάτι. Μην αφήσετε φόβους να σας καταβάλουν παρά μόνο οι εξελίξεις θα είναι από αυτές που θα απογειώσουν. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες φέρνει βοήθειες και υποστηρίξεις από το κοινωνικό πλαίσιο και το οικογενειακό περιβάλλον,θέλοντας να «ομορφύνει» το στάτους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ=
Ο Υδροχόος είναι για σας ένα πολύ περίεργο σημείο. Είναι ο οίκος των φόβων και ανασφαλειών σας, των ταμπού και της κάθε προκατάληψης σας. Είναι το σημείο της ένωσης για την ζωή και οι ασφάλειες –αξίες που έχετε από τις σημαντικές σας σχέσεις. Είναι τα κληροδοτήματα σας, δανειοδοτήσεις και οι οικονομικές εισφορές από άλλους ώστε να νοιώθετε ασφαλείς . Είναι το σημείο όπου και εσείς θα χρειαστεί να είστε αφυπνισμένοι και πρωτοπόροι. Δεν ήταν καθόλου εύκολο με τον Πλούτωνα να θέλει να σας μετουσιώσει τα τελευταία χρόνια, αναγκάζοντας σας να έρθετε σε επαφή με τους βαθύτερους σας φόβους και να αποκολληθείτε από οτιδήποτε αναληθές. Το Φώς του Υδροχόου προπορεύεται και σας καθοδηγεί σε διλήμματα που πιθανόν να σας διακατέχουν. Φυσικά έχετε και υποστηρίξεις μέσα από σημαντικά άτομα που χρηματοδοτούν κάθε σας προσπάθεια και διευρύνουν τα επαγγελματικά σας πλάνα. Ο Ερμής , από τον απέναντι σας οίκο σας εξελίσσει επικοινωνιακά μοτίβα υποστηρίξεων φέρνοντας ξαφνικές λύσεις και νέες συνεργασίες. Κληρονομικά ζητούμενα εξελίσσονται και ολοκληρώνονται στο Φώς της Πανσελήνου, ενώ να είστε πολύ αυθεντικοί αφού νέοι έρωτες εξελίσσονται και για σας εντελώς ξαφνικά. Η Νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθύες είναι για σας πολύ εξυπηρετική , με ευχάριστα υποστηρικτικά νέα και λεφτά να έρχονται να σας αλλάξουν την διάθεση. Οι δικοί σας νέοι έρωτες θα έχουν άγγιγμα ψυχής.

ΛΕΟΝΤΕΣ=
Ο Ήλιος των Υδροχόων φωτίζει τις σημαντικές σας σχέσεις, τον σύντροφο και τις συνεργασίες σας. Είναι αυτό το Φώς που σας καλεί το «Εγώ» σας να λειτουργεί συλλογικά για το «Εμείς». Οι ευθύνες και τα πρέπει που έχετε αναλάβει με τον Κρόνο, αποχωρούν, ενώ παράλληλα θα αποκομίζετε τους καρπούς των κόπων σας. Ο Δίας υπερβατικά υποστηρικτικός σας διευρύνει τους ορίζοντες σας και σας χαρίζει ευκαιρίες να βρείτε υποστηρικτικές λύσεις από τους απέναντι. Η Πανσέληνος είναι σαν να σας καθοδηγεί να απαλλαγείτε από κάθε αβάσιμη, δογματική στάση,να αποκαλύψετε την κάθε σας αλήθεια αναλαμβάνοντας τις πραγματικές σας ευθύνες και να τολμήσετε τις αλλαγές του Ουρανού. Ίσως είστε από τους τυχερούς όπου ακόμα κι αν αποχωριστείτε από ανθρώπους, είναι σαν να κάνετε χώρο για κάτι νέο πολύ πιο αυθεντικό που θα σας καθηλώσει. Προσέξτε γιατί αυτή η Πανσέληνος είναι συνδεδεμένη με γεγονότα του περασμένου Νοεμβρίου μα και του εκλειπτικού Φεγγαριού της 5 ης Μαΐου. Είστε διαθετημένοι να απαλλαγείτε από ευθύνες άλλων και να αναλάβετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε . Οι αλλαγές είναι μπροστά σας! Η ευθύδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερο προωθεί τα εργασιακά σας πλάνα ενώ έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με άτομα κύρους για να σας δοθούν λύσεις που θα υποστηρίξουν την καθημερινότητα και την υγεία σας. Η Νέα θέση της Αφροδίτης σας φέρνει ξαφνικές χρηματοοικονομικές ωφέλειες από τις σχέσεις και συνεργασίες σας, μα και ρομαντικούς έρωτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ=
Καθημερινότητα, υγεία, εργασία, ευεξία είναι τα βασικά ζητούμενα οπού εσείς χρειάζεται να γίνεται πρωτοπόροι και αυθεντίες. Ο Ήλιος των Υδροχόων σας βοηθά να ομαδοποιηθείτε και να προπορευτείτε της εποχής σας ώστε να έχετε την ευεξία που χρειάζεστε. Με κράτημα του τον Δία, σας φέρνει κοντά σε άτομα υποστηρικτικά προς εσάς και με διάθεση να χρηματοδοτήσουν κάθε σας σκέψη ώστε η καθημερινότητα σας και η υγεία σας να καλυτερέψουν. Ο Ουρανός από καιρό σας ζητούσε να αποκολληθείτε από κάθε φανατική προσκολλημένη δεοντολογία, και να αναπτύξετε πιο πνευματικές αληθινές αναζητήσεις, πιστεύοντας στις δυνάμεις σας. Η πανσέληνος που ακολουθεί θα βγάλει στην επιφάνεια λόγια που δεν περιμένατε ή πιθανόν να σας πληγώσουν και να θελήσετε να απομονωθείτε, όμως σας δίνει και την δυνατότητα οικονομικών ανοιγμάτων και αναγνώρισης. Τόσο ο Ερμής από τον Αιγόκερο, πριμοδοτεί με ευχάριστα Νέα μα και η Νέα θέση της Αφροδίτης σας φέρνει κοντά σε νέους προσοδοφόρους έρωτες . Καλό θα είναι να έχετε την κρίση σας καθαρή και να προσέχετε από λόγια που σκαμπανεβάζουν την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΙ=
Ο Ήλιος του Υδροχόου θα πει για σας χαρά , διασκέδαση , φλέρτ , έρωτας , παιδία και δημιουργία. Ακόμα και εάν είναι «παγωμένος» αυτός ο Ήλιος εσάς φροντίζει να σας εξυπηρετεί ευχάριστα και να σας εντάσσει σε ομάδες όπου και παρακινούν τα εναλλακτικά δημιουργικά σας πλάνα. Σε συνδυασμό με τον Δία, θέλει να σας επεκτείνει τους ορίζοντες σας, να σας φέρει σε επαφή με άτομα σημαντικά τα όποια είναι πρόθυμα να βοηθήσουν σε κάθε σας στόχο .Μέσα από αυτά, οι ελεύθεροι του ζωδιακού θα έχετε την ευκαιρία σε μια νέα πολύ σημαντική σχέση που θα σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας . Με αυτό τον Ήλιο έχετε ευκαιρία να βρείτε λύσεις για να μπορέσετε να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας, αλλά και γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδία σας. Η Πανσέληνος θα σας εκπλήξει, μετά το πρώτο σοκ ανασφαλειών ενώ στο επίκεντρο της, οι στόχοι, οι ελπίδες ,οι φιλίες και τα παιδία σας. Ο Ουρανός σας υπενθυμίζει πώς έχετε να πάρετε κάποια κληροδοτήματα άλλα χρειάζεται να υπάρχει καθαρή αλήθεια και η αίσθηση δικαίου για να σας τα πριμοδοτήσει. Επίσης θέλει να σας υποδείξει πώς η πραγματική ασφάλεια κρύβετε στα απλά και γήινα. Ο Ερμής σας φέρνει νέα μέσα από το ίδιο σας το σπίτι και ξαφνικές υποστηρίξεις από δανειοδοτήσεις ή κληρονομικά ζητούμενα , ενώ η Αφροδίτη έρχεται να σας υποστηρίξει την καθημερινότητα και την ευεξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ =
Σπίτι, οικογενειακοί δεσμοί, οικογένεια και ριζικές καταβολές, είναι ότι χαρακτηρίζει τον Υδροχόο για σας. Σε αυτά είναι και τα σημεία που βιώνετε την μεγαλύτερη σας αστάθεια και εκρήξεις, ενώ επαναστατείτε για να δείξετε την αυθεντικότητα σας. Ο Ήλιος αυτός σας βοηθά να απαλλαγείτε από κάθε αστάθεια, από κάθε προπατορική δεοντολογία και να ορίσετε νέες πρωτοποριακές βάσεις που θα σας εξελίσσουν. Σε συνδυασμό με τον Δία σε οίκο καθημερινότητας έρχονται σημαντικές βοήθειες που θα υποστηρίξουν σε νέες δομές, εύνοιες μέσα από τον εργασιακό σας τομέα για την αύξηση των εργασιών σας, μα και για να έχετε καλύτερη καθημερινότητα. Ο Ουρανός σας έχει αλλάξει κάθε ιδέα στο τι είναι σχέσεις και συνεργασίες, ενώ ζητά να αποκαλυφθεί κάθε παράπλευρη αλήθεια για να σας κάνει χώρο για κάτι πιο αυθεντικό και αληθινό. Ο Ουρανός δεν έχει σκοπό να σας τρομάξει μα για να σας απελευθερώσει. Έτσι και στην Πανσέληνο μην φοβηθείτε σε κάθε περίπτωση να αναδείξετε τις δικές σας αλήθειες που σας κρατάνε δέσμιους και να απελευθερωθείτε. Το Φώς της θα πέσει σε γονικό άξονα, επηρεάζοντας θέματα σπιτιού, οικογενειακών δεσμών και καριέρας. Ο Ερμής επίσης πολύ βοηθητικός, φέρνει νέα από αδέρφια,προωθεί το επικοινωνιακό σας κομμάτι και χαρίζει ευκαιρίες για λύσεις ευνοϊκές προς εσάς . Ακόμα πιο θετική και ευχάριστη η Αφροδίτη όπου και θα θελήσει να σας χαρίσει τόσο ερωτικές περιπέτειες, χαρά, διασκέδαση αλλά και εύκολα κέρδη.

ΤΟΞΟΤΕΣ=
Ο Ήλιος του Υδροχόου ρίχνει φώς στις σκέψεις σας, στην νόηση και το επικοινωνιακό σας σημείο. Είναι ο Οίκος για σας των αδερφιών σας, της γειτονιάς και των μετακινήσεων σας. Είστε στο καλύτερο σας σημείο όπου ότι ανορθόδοξο, παράδοξο ή και εκκεντρικό κι αν σκεφτείτε ο Δίας, Δικός σας κυβερνήτης θα θελήσει να σας το χαρίσει. Ότι σκεφτείτε να δημιουργήσετε έχει άμεση επιρροή στην ανάδειξη των ταλέντων σας με την αυτοπεποίθηση σας να θέλει να σας αλλάζει διαθέσεις. Ο Ουρανός θέλει να σας εξελίξει το εργασιακό σας πεδίο μα και να σας προάγει μια πιο αυθεντική καθημερινότητα ή οποία θα σας δίνει την απεριόριστη ελευθερία που σας αναλογεί. Η Πανσέληνος, παρά την ανατρεπτική τάση του Ουρανού , θα σας δώσει ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε νομικά ζητήματα, ή να σας φέρει κοντά σε άτομα που θα ταξιδέψουν την δημιουργία σας σε άλλα επίπεδα. Το Φώς της στο εξωτερικό , στην δική σας δημοφιλία και σε διαπροσωπικές σχέσεις με τα αδέρφια σας. Ο Ερμής σε οίκο οικονομικών υποστηρίζει με γρήγορες λύσεις βάση δικαίου, ενώ ευχάριστα φέρνει και η Αφροδίτη με υποστηρίξεις από το κοντινό σας περιβάλλον και οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ=
Αυθεντίες σε οικονομικά και θέματα Αξιών σας καλεί να γίνεται το ζώδιο του Υδροχόου. Να αναπτύξετε προχωρημένες δεοντολογίες και να δώσετε αξία σε εναλλακτικές διαδρομές για να νοιώθετε ασφαλείς. Είστε παιδία αγαπημένα όπου , δίνετε Αξία στην μεταφυσική, την Αστρολογία, την τεχνολογία, την εναλλακτική δράση, όπως και οτιδήποτε προπορευόμενο της εποχής του, ενώ κατέχετε το αίσθημα των δίκαιων απολαβών. Τα οικονομικά και Αξιακά ζητούμενα είναι ένας τομέας που σας προκαλεί να επαναστατείτε σε κατεστημένα και να ομαδοποιήστε για το συλλογικό όφελος. Με τον Ήλιο να κινείτε στα οικονομικά σας ζητούμενα μέχρι τις 19/2 και σε συνδιασμό με τον Δία ,έχετε ευκαιρία να αναγνωριστεί η Αξία σας από σημαντικά άτομα κα να υποστηριχτείτε οικονομικά από άτομα κύρους. Τα οικονομικά σας είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και ο Άρης παράλληλα σας βάζει σε τρεξίματα για τα εργασιακά σας μα πάλι με το ανάλογο κέρδος. Το Φώς της Πανσελήνου πιθανόν να αναταράξει τα οικονομικά και τις ασφάλειες σας , φέρνοντας ξαφνικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο και ανατροπές στη χαρά σας , όμως μπορεί να αποκαλύψει νέες διαδρομές και λύσεις . Ο Ερμής είναι στα δικά σας χέρια και σας προάγει επιχειρηματικές έξυπνες προτάσεις και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε λόγια που ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη σας.Επίσης σας προετοιμάζει για ερωτικά επικοινωνιακά παιχνίδια και νέους έρωτες που θα σας ταξιδέψουν. Η Αφροδίτη θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα ,δίνοντας σας ευκαιρία να συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τις μετακινήσεις σας. Για κάποιους θα δοθούν ευκαιρίες υποστηρίξεων από αδέρφια και γεφύρωση σχέσεων. Προσέχετε από άπιαστες υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ=
Παίρνετε τα πάνω σας αυτή την εποχή με το Φώς του «Εγώ ανακαλύπτω την Ουσία» να σας ανήκει ολότελα. Ο Κρόνος, παραδοσιακός για σας κυβερνήτης τα τελευταία χρόνια σας έχει φορτώσει με ευθύνες μα σας έχει αναγκάσει επίσης να βάλετε όρια σε ότι δεν σας χαρακτηρίζει . Ο δικός σας Ολογάλανος Ουρανός , σας έχει αναταράξει τις ριζικές δομές σας, για να σας αναγεννήσει νέες πιο αυθεντικές προσωπικότητες. Το ολόγιομο Φώς της Πανσελήνου θα θελήσει να σας φέρει για μια ακόμα φορά σε περιορισμούς και απαιτήσεις , μα στην ουσία θα θέλει από εσάς να αναλάβετε κάθε αλήθεια σας και να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση για τα θέλω σας αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη προσωπικότητα σας. Προσέξτε κάποιες αλήθειες θα δονίσουν σχέσεις μα εν κατακλείδι θα δοθούν σοβαρές λύσεις. Ο Δίας είναι πολύ υποστηρικτικός σε κάθε σας σκέψη, ενώ επεκτείνει τις επικοινωνίες σας για το κάθε σας πλάνο. Επίσης βοηθά σε επαγγελματικά ταξίδια και βοήθειες από αδέρφια , φίλους και περίγυρο. Ο Ερμής προς το παρόν, «κρύβει λόγια» και σας προετοιμάζει για κάποιες ειδήσεις, όμως σας φέρνει αφυπνίσεις παράλληλα. Σύντομα αποκτάτε υπερδυνάμεις με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο και μεταμορφώνεστε ολοκληρωτικά. Η Αφροδίτη με την σειρά της στα οικονομικά σας φέρνει δώρα και εισπράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ=
Ο κρυστάλλινος Ηλιος του Υδροχόου σας αφήνει ξάγρυπνους τα βράδια ενώ πέραν από την διαίσθηση σας αναπτύσσει και την ικανότητα της διόρασης. Είναι ο Ήλιος που αφυπνίζει τα όνειρα σας τα οποία γίνονται μοχλός έλξης του συλλογικού ασυνειδήτου. Ο Ήλιος σε αυτόν τον οίκο θέλει να σας βοηθήσει να κλείσετε κύκλους , φωτίζοντας σας την διαδρομή .Σας χαρίζει φαεινές ιδέες, που σας υποστηρίζουν σε διαμάχες με τους οικείους σας ή ζημίες που επέρχονται στο ίδιο σας το σπίτι. Σε συνδυασμό με τον Δία που θέλει να σας αυξήσει τα οικονομικά σας , σας προετοιμάζει για άτομα που μπαίνουν στην ζωή σας που θα υποστηρίξουν τις επιχειρηματικές σας δράσεις για την αύξηση στων εισοδημάτων σας . Επίσης , σε κάποιους φέρνει άτομο σημαντικό που θα ενησχύσει τόσο την ψυχολογία μα και τον συναισθηματικό κόσμο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη σας έχει στρεσάρει με ρίξεις και κουράσει έτσι καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή στην υγεία σας. Η Πανσέληνος για σας είναι φιλική να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους θεραπειων και υποστήριξης τόσο στην Υγεία μα και την καθημερινότητα σας . Η αφυπνιστική δράση της Πανσελήνου θα διαταράξει την ψυχολογία σας με πιθανές υπερεντάσεις. Ο Ουρανός σας έχει βάλει σε άλλη μορφή σκέψη και διανόηση κάτι που ίσως έφερε αποστάσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και φιλικά άτομα που πιθανόν να μην μπορούν να συνταιριάσουν στην δική σας ιδιοσυγκρασία. Έτσι μέσα από νέα και ξαφνικές αλλαγές που πιθανόν να σας αγχώσουν η Πανσέληνος γίνεται φιλική προς εσάς, με κλειδί της τον αυθεντικό σας τρόπο έκφρασης και την ανιδιοτελή σας φύση. Ούτως ή αλλιώς κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει συναισθήματα όπως εσείς. Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο , σας κάνει πανέμορφους και σας προετοιμάζει νέες εισοδηματικές πηγές και ρομαντικές εκπλήξεις! Το «ευ’ ζην» γίνεται πηγή ομορφιάς και έμπνευσης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!