Νέα Σελήνη Υδροχόου

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

21/1/2023 22:53 ώρα Κύπρου

Το Ουράνιο στερέωμα κρύφτηκε πίσω από τα κατ’ άσπρα σύννεφα, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς. Σε κάθε Νέα Σελήνη τα δύο αρχέγονα Φώτα Ήλιος και Σελήνη, αγκαλιάζονται νοερά για να κλείσουν «κύκλους» και να θέσουν τους νέους κοινούς τους στόχους για την μετέπειτα πορεία. Έτσι και στα γήινα πεδία είναι η στιγμή που κάνουμε προσευχές και εναποθέτουμε τον πρώτο σπόρο για τους νέους στόχους μας.

Μοίρα δυνατή, κρίσιμη, υπέρ επαναστατική, εκκεντρική, μα απέραντα Αυθεντική και αληθινή η 01 η 33’ Υδροχόου, όπου και θα γεννηθεί η Νέα Σελήνη. Κρύβει μέσα της νοήματα και μύθους που σε κάνουν να αναρωτιέσαι. Έχει φύση Άρη –Δία, λάμψη, αυτοπεποίθηση και γοητευτική γενναιότητα. Είναι σκληροτράχηλη, φιλόδοξη και ελεύθερη. Είναι η φωλιά του Αλτάιρ, του λαμπρότερου Αστεριού του Αετού,του «Ιπτάμενου Αετού» του Δία , που με αυτόν απήγαγε τον Γανυμήδη. Ο Μύθος λέει πως ο Δίας μαγεύτηκε από την ομορφιά του νέου ως ο ομορφότερος των θνητών και θέλησε να τον κάνει οινοχόο των Θεών υπο την προστασία του. ‘Άλλοι, κάνουν αναφορές για την διαφθορά των Θεών και την κατάχρηση της εξουσίας τους προς τους νέους, δίνοντας ένα πολύ διεφθαρμένο νόημα στην ιστορία. Μα τι να πεις όταν ακόμα και στην μυθολογία επικρατούσε η πείνα, οι πόλεμοι, η φθορά. Πώς να κρίνεις ή να κατακρίνεις πράξεις, άραγε, δίχως διαφάνεια της αλήθειας.
Του Γανυμήδη του άξιζε να είναι ανάμεσα στους Θεούς. Όχι γιατί ήταν απλά όμορφος, όχι γιατί πάλευε για αυτή την θέση, μα γιατί η ομορφιά του ανάβλυζε από την ψυχή του στην ανώτερη Οκτάβα της. Η απέριττη αλήθεια του Είναι του… Ή απαλλαγή από κάθε κατάχρηση του «εγώ» …μα με αυτό το «Εγώ είμαι αληθινός» που σε κάθε στιγμή γίνεται αρωγός Φωτός …. Αυτό μάγεψε τον Δία και κέρδισε δικαίως μια θέση στο ναό των αθανάτων.

Σημαντική επίσης η βουτιά του Αετού …αυτής της θαυματουργής δύναμης, που τον ‘πιάνει’ από τα κατώτερα επίπεδα και τον αναδύει προς τα ανώτερα πεδία, όπου και αναγνωρίζεται η Αξία του.

Είναι το Θαύμα αυτό, που αναγεννά ελπίδες και εξυψώνετε από ολάκερη την ανθρωπότητα ως το ομορφότερο δώρο Όλων .

Μια τέτοια δυναμική θα φέρει στα προικιά του το Νεογέννητο Φεγγάρι της 21 ης Ιανουαρίου! Ήλιος και Σελήνη αγκαλιά στο ζώδιο της απόλυτης Αλήθειας και Ελευθερίας , θέτουν στόχους για την ανάδυση της ίδιας της ανθρωπότητας αφήνοντας πίσω κάθε συμβατικότητα . Είναι η στιγμή που το κάθε «Εγώ» χρειάζεται να θέσει ως κυριότερο στόχο του την απελευθέρωση από δεσμά καταχρηστικά, κρυσταλλωμένα καθεστώτα και κατεστημένα, άκομψες παρασιτικές συμπεριφορές και δογματικές αντιλήψεις.

Ο Πλούτωνας σε μοίρες αναπνοής στις τελευταίες μοίρες Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη της αποκάλυψης της αλήθειας. Έρχεται και προκαλεί με φόβους, ανασφάλειες, υπερτονισμένες υπερβολικές απαιτήσεις , ακόμα και με εσωτερικές συγκρούσεις… Είναι κοντά με αυτήν την ακαταμάχητη επιθυμία του για αναμόρφωση και τις μυστικές του υπερδυνάμεις όπου αναγκάζει σε εκ βαθέων βουτιές, για την «θανάτωση» κάθε σκοτεινής πλευράς του εαυτού μας και της «Αναγέννησης» ως άτομα αυθεντικά και αληθινά Όμορφα.

Είναι ο Άρχοντας του «Φωτός μέσα από το απόλυτο σκότος» και χαρίζει σε αυτό το Νεογέννητο Φεγγάρι ,την Ανώτερη εσωτερική δύναμη ώστε να μεταμορφωθούμε οι ίδιοι ως ο Ιπτάμενος Αετός που θα βουτήξει στα κατώτερα πεδία του Εαυτού μας και θα αναδυθούμε ως Αστέρια Φωτός στα ανώτερα Θεϊκά Πεδία.

Είναι η στιγμή που ο καθείς μπορεί να χρησιμοποιήσει το κρυστάλλινο νερό του Υδροχόου και να ξεπλυθεί από κάθε αναλήθεια που τον βαραίνει ,ανακαλύπτοντας την απέραντη Αυθεντική του χρησιμότητα . Να θέσει νέους στόχους , νέες προοπτικές και να εργασθεί με γνώμονα τις Νόρμες του Κρόνου , με ομαδοποιήσεις και συσπειρώσεις ανθρώπινων δυνάμεων υπέρ των ίδιων των ανθρώπων. Γνώμονας , αρχέγονος στόχος του Υδροχόου,είναι η ιδανική , αδελφοποιημένη, ενωμένη και πολιτισμένη κοινωνία με ίσα δικαιώματα για όλους, με ανοικτά και προοδευμένα μυαλά. Έτσι και εδώ κάθε συσπείρωση, δράση ή και δημιουργία χρειάζεται Αλήθεια και Αυθεντικές Όμορφες βάσεις. Χρειάζεται το «Εμείς», με το κάθε «Εγώ» να εργάζεται για ένα τον Κοινό σκοπό. Καλοκάγαθος ο Δίας, υποστηρίζει από τον Κριό και είναι έτοιμος να μαγευτεί από αυτόν που είναι τόσο αυθεντικά ολόκληρος όμορφος .Ευκαιρία για ανάκτηση κάθε δημιουργικής δύναμης για την προαγωγή της ζωής, μα και τα χαμένα αισθήματα της ευτυχίας, της χαράς και της συνεργασίας για την επιτυχία.

Από τις μαγικές στιγμές όπου όλοι οι πλανήτες έχουν περάσει στην ευθεία τους πορεία. Κανένας ανάδρομος , με τα γεγονότα να θέλουν να τρέξουν , να εξελίξουν και να προοδεύσουν. Σαν μια ευκαιρία του Θαύματος αναπύρωσης της Ελπίδας . Μα χρειάζεται όλα τα πιο πάνω αφού ο Ουρανός καραδοκεί , αφού η Πανσέληνος της 5 ης Φεβρουαρίου θα είναι ανατρεπτική, με υπερβολική δόση παρόρμησης και επιθυμίας για ελευθερία .Φεγγάρι αλληλένδετο με την εκλειπτική πορεία Μαΐου και το έντονο αίσθημα της ξαφνικής ανατροπής.

Ο Υδροχόος έχει να κάνει με την πολιτική, τους πολιτικούς και τα κοινοβούλια έτσι το νέο Φεγγάρι θα συσχετιστεί με Νέες πολιτικές δυνάμεις, πολιτικές συσπειρώσεις και ομαδοποιήσεις ανθρώπων για κοινούς στόχους ή δικαιώματα. Θα φέρει μαζί αυθεντίες που θα δουλέψουν με γνώμονα το κοινό καλό. Ο Ουρανός είναι ξαφνικός, με αποτελέσματα ανατροπής αφού εν κατακλείδι και σε πάροδο χρόνου θα εξυψώσει μόνο την άριστη Αυθεντία και αυτόν που πραγματικά έχει γνώμονα τον Άνθρωπο. Έτσι και στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές ο πιο πρωτοπόρος και ανθρώπινος θα είναι ο νικητής .(Θα θέλατε να μάθετε τον πιθανότερο και ικανότερο ;! )

Η Νέα Σελήνη, γίνεται πολύ σημαντική για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ υποστηρίζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Επίσης χαρίζει ευκαιρίες σε Κριούς και Τοξότες. Εναποθέτουμε τις ευχές μας, τις προσευχές μας και διαλογιζόμαστε για την Αλήθεια του Εαυτού μας στις 22 :53 ώρα Κύπρου!

Αναλυτικά για Κάθε Ζώδιο ( θυμόμαστε να διαβάζουμε ζώδιο και Ωροσκόπο.)

ΚΡΙΟΙ =
Εξ αρχής είστε από τους τυχερούς της χρονιάς, με τον Δία να κινείτε μέχρι τον Μάιο στο δικό σας ζώδιο, αλλά και αργότερα όπου θα σας ευνοήσει τα οικονομικά σας. Το Νέο Φεγγάρι θα σας δώσει ευκαιρίες να θέσετε Νέους στόχους προς υλοποίηση των ιδεών σας. Ο Υδροχόος για σας είναι οι φίλοι σας, οι ομαδοποιήσεις και η ανάγκη σας για ταύτιση με την μεγάλη Ιδέα. Έτσι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε νέες αρχές και νέες γνωριμίες που θα σας ομαδοποιήσουν με τις Ελπίδες σας να αναπτερώνονται. Έχετε περάσει πολλά, με τον Κρόνο να σας έχει αφήσει στο πλάι σας φίλους λιγοστούς μα πολύ σημαντικούς όπου από αυτούς παίρνετε μεγάλα μαθήματα. Λόγω αυτού ίσως να φοβάστε να ενταχθείτε σε νέες ομαδοποιήσεις μα να θυμάστε πώς η ασφάλεια δεν χρειάζεται να εξαρτάτε από εξωτερικούς παράγοντες , μα μπορεί να κυβερνηθεί από την νοητική στάση σας στη Ζωή. Χρειάζεται να απαλλαγείτε από κάθε φόβο και να ενταχθείτε σε νέους κύκλους που εν κατακλείδι θα προάγουν την Αξία σας και την κάθε επιχειρηματική σας δράση.

ΤΑΥΡΟΙ=
O Ουρανός στο δικό σας ζώδιο, σας ζητά εδώ και καιρό να απαλλαγείτε από κάθε «αναλήθεια» από και προς εσάς και να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας αυθεντικό Εαυτό. Οι αλλαγές του είναι ξαφνικές και απρόβλεπτες, τόσο που σοκάρουν. Μετά από το πέρασμα του όμως, σε φέρνει στο σημείο να βλέπεις τον εαυτό σου και να αναρωτιέσαι «γιατί δεν έχω μετακινηθεί νωρίτερα» ή πιο συγκεκριμένα «γιατί δεν έχω αναλάβει την αλήθεια μου» νωρίτερα. Ζητά Αλήθεια, επανάσταση από κατεστημένα και προπάντων την αναγνώριση της Αυθεντίας. Είναι η στιγμή να γίνεται αυθεντικοί μα και πρωτοπόροι με τη Ν. Σελήνη να εξελίσσετε σε οίκο για σας καριέρας και μεσουρανήματος όπου και θα σας αφορά άμεσα. Χρειάζεται να οργανωθείτε και να ομαδοποιηθείτε με άλλους ώστε να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Χρειάζεται να θυμάστε σε κάθε περίπτωση πως σε κάθε συνεργασία, χρειάζεται κοινούς στόχους και γερές βάσεις ώστε να μην φέρει ανατροπές. Επίσης να θυμάστε ότι έχετε και εσείς να κερδίσετε από τις προχωρημένες ιδέες άλλων και την δική τους αυθεντική προσέγγιση. Θέματα οικογένειας –μητέρας- πιθανών να σας απασχολήσουν εξίσου . Είναι ευκαιρία για να απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει για να εξελιχθείτε. Ο Δίας σας υπόσχετε πολλά από τον Μάιο και μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς είναι για σας πολύ βοηθητική όπου και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες αρχές για επέκταση των γνώσεων σας και σε ταξίδια που θα φανούν εξυπηρετικά στην μετέπειτα πορεία της καριέρας σας. Νέες γνωριμίες και επικοινωνίες με το εξωτερικό θα σας ανοίξουν νέους κύκλους για να προωθηθεί το μέλλον σας. Σημαντικοί άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, όπου και σας ομαδοποιούν και σας υποστηρίζουν για ότι έχετε θέσει ως στόχο είτε από πανεπιστημιακά επίπεδα, είτε από εξωτερικό, από νομικά αλλά και θρησκευτικά πλαίσια. Με αυτό το Νέο Φεγγάρι ίσως να θελήσετε να ενταχθείτε σε νέους κύκλους σπουδών, είτε και να ομαδοποιηθείτε με στόχο την πνευματική σας αφύπνιση. Νέα Ερευνητικά και πνευματικά πεδία ανοίγονται μπροστά σας με σημαντικές γνωριμίες να επηρεάζουν την πρόοδο σας μα και θα σας δώσουν νέες ιδεολογίες στη διαχείριση επαγγελματικών και προσωπικών σας ζητημάτων. Όσο και αν έχετε τρέξει για την δημόσια εικόνα και την καριέρα σας συνεχίστε χωρίς να χάσετε την πίστη σας , αφού σύντομα θα δείτε να αποκομίζετε καρπούς των κόπων σας με αυτούς να αναγνωρίζονται δικαίως.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ=

Ο Ευεργέτης Δίας σε οίκο καριέρας και μεσουρανήματος θέλει να σας διευρύνει τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες φέρνοντας σας γνωριμίες ευχάριστες προς εσάς ,που θα σας υποστηρίξουν σε κάθε σας βήμα. Είναι πολύ υποστηρικτικός σε αυτό το Νεογέννητο Φεγγάρι να αφήσετε πίσω κάθε σας φόβο ή ανασφάλεια και να αποκτήσετε την απαιτούμενη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι εργασιακοί σας κύκλοι επεκτείνοντε και πολύ σημαντικά άτομα θα είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν χρηματοοικονομικά. Σε αυτό το Νέο Φεγγάρι θα σας δοθούν ευκαιρίες να πάρετε τις απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις που θα υποστηρίξουν ότι αφορά την καριέρα σας, δανειοδοτήσεις εάν επιθυμείτε. Εάν έχετε θέματα κληρονομικών τώρα ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία για διεκπεραιώσεις. Να θυμάστε πώς οι πραγματικές μας Αξίες είναι αυτές τις ψυχής και πώς η ορθολογιστική δίκαιη διαχείριση τόσο οικονομικών αλλά και συναισθημάτων είναι κλειδί.

ΛΕΟΝΤΕΣ =
Οι απαιτήσεις του Κρόνου σε σχέσεις και συνεργασίες σιγά σιγά σταματούν και θα βλέπετε νέες σχέσεις να μπαίνουν στην ζωή σας, είτε αυτές αφορούν προσωπικές σχέσεις ή και συνεργασιακές. Η Νέα Σελήνη του μήνα σας ανοίγει δρόμους ώστε να μπορέσετε κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσετε εντελώς ποιοι είναι για σας σημαντικοί και χρήσιμοι και να απαλλαγείτε από ότι περιττό. Νέες σχέσεις υπόσχετε αυτό το Φεγγάρι. Άτομα σημαντικά, με κύρος και προσωπικότητα που θα σας αναβαθμίσουν με τις ιδέες τους και θα σας ανοίξουν δρόμους τόσο στην προσωπική σας ζωή μα και την καριέρα σας. Άτομα εκ του εξωτερικού, νεες γνωριμίες από τα ταξίδια σας και οι νέες σας ομαδοποιήσεις για κάποια μορφή επεκτατικής εκπαίδευσης να σας φέρουν πολύ κοντά τόσο στην καταξίωση αλλά και σε κάποια πολύ σοβαρή σχέση . Να είστε προσγειωμένοι ώστε να έχετε την ανάλογη διόραση, να ανοίξετε τις πόρτες σας μόνο σε Αληθινά Αυθεντικούς ανθρώπους, για να οδηγηθείτε σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ=
Ευχάριστα νέα! Ο Άρης και ο Ερμής επιτέλους γύρισαν στην ευθεία τους πορεία όπου και τα πολλαπλά ανάποδα εργασιακά σας θέματα , θα ξεκινήσουν να μπαίνουν σε λογικές κατευθύνσεις. Αυτό θα σας ηρεμήσει από τις εντάσεις του τελευταίου διαστήματος αλλά και από καυγάδες που πιθανόν να είχατε. Στη Νέα Σελήνη θα γίνει συνοδηγός για να διεκπεραιώσετε ταχέως εργασιακά σας ζητήματα,αφού η καθημερινότητα σας σύντομα αλλάζει . Θα σας δώσει την ευκαιρία με τις κατάλληλες φυσικά υποστηρίξεις, να ενταχθείτε σε ομαδοποιήσεις ώστε να βοηθήσουν το ευ ζην και την υγεία σας. Θα σας βοηθήσει σε εντελώς αποτοξίνωση από διατροφικές συνήθειες και θα έχετε ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα υγείας που θα σας υποστηρίξουν με νέες εναλλακτικά πλάνα για την καλυτέρευση της υγεία σας. Για όσους είστε χωρίς κάποια εργασία είναι η ευκαιρία για κάτι το καινούργιο αλλά και να βρείτε έξυπνες λύσεις που θα ευνοήσουν την καθημερινότητα σας. Έχετε υποστηρίξεις από σημαντικά για σας άτομα που σας παρέχουν οικονομική και συναισθηματική άνεση .

ΖΥΓΟΙ=
Ουράνια αυτή η Νέα Σελήνη,να θέλει όλοι να εργαστούν δικαίως με τις νόρμες του Κρόνου ώστε να πάρει στην τελική ο καθείς, αυτό που του αναλογεί. Τα οικονομικά είναι αυτό που πιο πολύ σας ενδιαφέρει, ή και περιουσιακά στοιχεία που θέλετε να περάσετε στα χέρια σας κάτι που δεν είναι της ώρας. Ωστόσο η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς θα σας είναι ευνοϊκή να κάνετε νέες ομαδοποιήσεις και να δραστηριοποιηθείτε σε μια νέα σας δημιουργία ή να αναπτύξετε τα χόμπι σας. Ο Δίας από το απέναντι για σας ζώδιο θα σας φέρει σε επαφή με νέα σημαντικά άτομα που θα σας υποστηρίξουν τα χόμπι σας να γίνουν «επιχείρηση». Έχετε στερηθεί χαράς τα τελευταία χρόνια, μα τώρα μέσα από τις ομαδοποιήσεις σας έχετε ευκαιρία για φλερτ, ερωτικές περιπέτειες και να διασκεδάσετε. Όσοι έχετε παιδία που ήταν στο στόχαστρο ευθυνών έχετε ευκαιρίες είτε να ακούσετε κάτι ευχάριστο από αυτά , αλλά και να βρεθούν ισορροπίες στις μεταξύ σας σχέσεις. Η Αλήθεια, η Διαφάνεια και οι γερές δομές είναι κλειδιά για να υπάρξει η εύνοια και μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ=
Έχετε περάσει πάρα πολλά με τις ασφάλειες σας να έχουν δονηθεί με κάθε ορισμό. Το oικονομικό είναι για σας βασικός παράγοντας για να νοιώθετε σταθερότητα και δύναμη, μα στο βάθος αυτό που σας απασχολεί είναι οι προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ουρανός εδώ και καιρό ,εχει φέρει ανατροπές,αλήθειες σε ότι για σας σημαίνει «σχέσεις» και σε συνδυασμό με τον Κρόνο αρκετοί έχετε αποχωριστεί δια παντός από αγαπημένα για σας άτομα. Όμως σκοπός του είναι να σας απελευθερώσει από Δεσμά αναληθές που σας έχουν εξαντλήσει με ανισορροπία, να σας αφυπνίσει και να σας αποκαλύψει την ιδεατή σχέση που θα σας εξελίξει . Ο Νότιος δεσμός της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, υπενθυμίζει πώς η έννοια «θάνατος και Αναγέννηση» σας ανήκει. Πώς ως παιδία Πλούτωνα σε αυτό το Νέο Φεγγάρι έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από ριζικές καταβολές που σας βαραίνουν, να απελευθερωθείτε και να αναγεννηθείτε με νέες βάσεις. Νέο φεγγάρι στις βάσεις σας, στο σπίτι σας, σε ότι αφορά οικογενειακές καταβολές. Ένα νέο ξεκίνημα έτοιμο να σας δώσει λύσεις για περιουσιακά ακίνητα στοιχεία, να κάνετε κάποιες αγοραπωλησίες, να ωραιοποιήσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας ακόμα και να μετακινηθείτε θέτοντας νέες βάσεις. Σημαντικές ομαδοποιήσεις υποστηρίζουν τα εργασιακά σας πλάνα ακόμα και εάν αυτά έχουν ξεκινήσει δειλά από το ίδιο σας το σπίτι , και σύντομα θα νοιώσετε πολύ καλύτερα ειδικά στην ψυχολογία σας βρίσκοντας την αυτοπεποίθηση σας. Αυτό το νέο Φεγγάρι είναι ότι χρειάζεστε για να αποκολληθείτε και να νοιώσετε απελευθερωμένοι από ότι σας κρατάει «δέσμιους» και να θέσετε νέες γερές βάσεις. Γονείς , οικογένεια , σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν εξίσου .

ΤΟΞΟΤΕΣ=
Παιδία Διός, από τους υπέρ τυχερούς της χρονιάς με τον δικό σας κυβερνήτη να οδηγείται σε αρχηγικές θέσεις. Οι ενέργειες σας αλλάζουν και παίρνετε τα πάνω σας με την χαρά σας να πολλαπλασιάζεται. Το ίδιο και οι δημιουργίες σας ή και επιχειρηματικά σας πλάνα, με νέες γνωριμίες μέσα από την καθημερινότητα σας, να σας υποστηρίζουν. Οι επικοινωνίες σας αυξάνονται επίσης όπου και σας ανοίγουν δρόμους για να εμπορευθείτε ότι εσεις δημιουργείτε. Επικοινωνιακή αύξηση και για νέα ερωτικά σκιρτήματα που θα σας κάνουν να νοιώσετε ακόμα πιο πολύ αυτοπεποίθηση. Εάν είστε από αυτούς που έχετε συγγραφικό ταλέντο ίσως είναι η ευκαιρία ο Λόγος, η Σκέψη και η Γραφή σας να έχουν επιρροή στο κοινό. Ταξίδια, γνώσεις, νέοι κώδικες επικοινωνίας –σύμβολα και φιλοσοφίες είναι για σας πηγή έμπνευσης. Οι νέες σας συσχετίσεις θα γίνουν το κλειδί σε ανοικτό εισιτήριο προς νέους ορίζοντες και για την μελλοντική δημοφιλία σας. Θέματα με αδέρφια που σας έχουν απασχολήσει από τον Οκτώβριο τώρα είναι η ευκαιρία για ιδανικές λύσεις, όπου και θα υποστηριχτούν. Το ίδιο υποστηρικτικό είναι το νέο Φεγγάρι να αποκτήσετε νέα επικοινωνιακά και μεταφορικά μέσα, προηγμένης τεχνολογίας .

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ=
Το πρώτο Φεγγάρι της χρονιάς σας δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από τρόπους διαχείρισης των οικονομικών και ασφαλειών σας και να αναπτύξετε νέες φιλοσοφίες σε αυτό το ζητούμενο. Νέοι οικονομικοί δρόμοι και πηγές εσόδων ανοίγονται μπροστά σας , με συσπειρώσεις δυνάμεων και ομαδοποιήσεις που θα υποστηρίζουν την δράση σας μέσα από κοινούς στόχους . Έχετε να υποδεχτείτε σύντομα τον Πλούτωνα σε οίκο Αξιών όπου και θα σας αποκαλύψει την πραγματική αξία τόσο των χρημάτων μα και των συναισθημάτων . Πλούτωνας =πλούτος και με βοήθεια Διός μεταμορφώνονται τα οικονομικά σας από ασχημόπαπο σε κύκνο. Η νέα αυτή σελήνη είναι ο πρώτος σπόρος στην μεταρρυθμιστική πορεία με υποστηρίξεις να έρχονται μέσα από την ριζική σας πηγή –το σπίτι σας. Άτομα σημαντικά έρχονται και σας κτυπούν την πόρτα , θέλοντας να σας ευεργετήσουν και να σας υποστηρίξουν. Σημαντικές γνωριμίες έρχονται και μέσο οικογενειακών δεσμών που σας διευρύνουν τους κύκλους και υποστηρίζουν την καριέρα σας μα και για να σας δεσμεύσουν εν συνεχεία χρόνου. Κάποιο σημαντικό άτομο ,έρχεται με δόξες και τιμές να σας αποκαλύψει ότι είναι ακόμα πιο σημαντικός και θα χρειαστεί να επεκτείνετε τον χώρο σας. Μην ξεχνάτε πώς αυτή η χρονιά σας κάνει πρωταγωνιστές και είναι η αρχή ενός νέου κύκλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ=
Το πρώτο Φεγγάρι κάθε χρονιάς σας ανήκει , με τον Ήλιο να έρχεται μέσα στο κρύο να σας υπενθυμίσει τον λόγο της ύπαρξης σας, μα και σε όλους εμάς το «πώς να ανακαλύπτουμε την αλήθεια μας» . Έχετε γενέθλια και αυτή την Νέα σελήνη θα την κρατάτε στα προικιά σας όλη σας την ηλιακή χρονιά. Έτσι και σας δίνετε η ευκαιρία για νέες προσωπικές ενάρξεις που θα σας ενδυναμώσουν και θα σας μεταμορφώσουν μέσα από τις στάχτες σας. Έχετε μια υπερδύναμη στα χέρια σας, να κάνετε βουτιά στο μέσα σας, να ανακαλύψετε και να αποκαλύψετε αλήθειες του εαυτού σας και να αναδείξετε την Αυθεντική , αληθινή σας φύση . Οι Διορατικές σας ικανότητες είναι στα ύψη και τα ντεσιμπέλ έντονα που μπορεί να σοκάρουν , μα αποκτάτε παράλληλα την ικανότητα της πειθούς .Μιας πειθούς που ακόμα και κάτω από οποιανδήποτε συνθήκη σας καθιστά ατρόμητους. Κάθε σας βήμα, στάση και λόγος θα έχει σημαντική επιρροή σε άλλους, όχι μόνο για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε μα και με κάποιο μοναδικό τρόπο αποκτάτε «θεραπευτικόλόγο». Νέες επικοινωνιακές σχέσεις εξελίσσονται μπροστά σας ενώ ευκαιρία θα είναι η γεφύρωση των προσωπικών και οικογενειακών σχέσεων σας, θέτοντας όρια και νέες γερές βάσεις. Υποστηρίξεις μέσα από γειτονία, αδέρφια και νέες γνωριμίες που θα προκύψουν σας αναπτύξουν νέους τρόπους σκέψης , μα και σας υποστηρίζουν να επεκτείνετε τις ιδέες σας ανοίγοντας σας νέους δρόμους .

ΙΧΘΥΕΣ =
Μία νέα σελήνη σε οίκο απομόνωσης, χαλάρωσης και ονείρου. Έχετε υπερβατική διαίσθηση κάτι που η νέα Σελήνη τονίζει ιδιαίτερα και με διόραση . Ίσως να νοιώσετε αϋπνία το επόμενο διάστημα, είτε και να πέφτετε σε ένα βαθύ ύπνο ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέσα από τα όνειρα σας. Δεν κοιμάστε μα δεν είστε ξύπνιοι και πιθανόν κάθε πληροφορία που παίρνετε μέσα από την ώρα ξεκούρασης σας ή τα όνειρα σας ,να σας δώσει απαντήσεις σε πολλά από τα ζητούμενα σας. Αυτό το Νέο Φεγγάρι θέλει να σας φέρει σε επαφή με παρελθούσες εμπειρίες ώστε να απαλλαγείτε από φόβους ψυχής μα και να ασχοληθείτε με θέματα ψυχής, βοηθώντας παράλληλα κι άλλους ανθρώπους. Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή ειδικά για καλλιτέχνες, θεραπευτές, για όσους ασχολούνται με το κοινό αφού έχετε ικανότητες να αγγίξετε το συλλογικό ασυνείδητο μέσα από την δική σας δράση έχοντας άμεση επιρροή στο κοινό. Θα έχετε ευκαιρία να ομαδοποιηθείτε για κοινωφελείς σκοπούς, για θέματα ηρεμίας και χαλάρωσης, όπου και θα υποστηριχτούν οι ιδέες σας μα και η τσέπη σας. Χαλαρώστε και αφήστε τα όνειρα σας να σας καθοδηγήσουν.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!