Το 2023 για όλα τα ζώδια

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

Αστρολογικές Προβλέψεις 2023

Ευτυχία και ανάπτυξη μας υπόσχετε στο 2023, μετά από χρόνια στερήσεων. Χρόνων που έκρυβαν μέσα την υπερβατική Σοφία να ανακαλύψουμε εκ βαθέων τις «αλήθειες» μας,να παραμερίσουμε την ζωώδη φύση μας, να βρούμε την «Αξία» μας και να μεταμορφωθούμε σε «Άνθρωπο κατ’εικόνα και καθ’ ομοίωση». Το 2023 δεν είναι ότι θα’ ναι στρωμένο με ροδοπέταλα, θα θέλει σκληρή δουλεία και απόδειξη στη πίστη μα θα είναι γεμάτο ευκαιρίες ανασυγκρότησης δυνάμεων με επίκεντρο την επιχειρηματική και οικονομική ανάπτυξη. Έρχεται υποσχόμενο πώς θα γίνει το πρώτο σκαλί για την εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας και την είσοδο στην Υδροχοική εποχή.
Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας αλλάζουν ζώδιο. Κί όταν μεγάλοι συμπαντικοί πλανήτες μετακινούνται γίνεται εξόφληση Καρμικών χρεών και γράφονται νέες Σελίδες στην Ιστορία.

-Ο Δίας έχει περάσει στους Κριούς όπου και θα μείνει μέχρι και τον Μάιο ευλογώντας Νέες προσοδοφόρες αρχές για όλη την ανθρωπότητα. Πρωτότυπες επιχειρηματικές προτάσεις θα γίνουν βάσεις για όλη την υπόλοιπη πορεία. Δυνάμεις θα συσπειρώνονται με στόχο την οικονομική ανάπτυξη, για την ανάδειξη Νέων Αρχηγών που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα στην επούλωση των πληγών της. Στα χέρια του κρατά τις νομοθεσίες έτσι και θα δούμε νέα νομοσχέδια υποστηρικτικά στην αναπτυξιακή επιχειρηματική δημιουργία , σε θρησκευτικά και ιδεολογικά ζητήματα. Με την Είσοδο του στον Ταύρο το καλοκαίρι θα ευνοήσει στην άνθιση των αγαθών της Γής, σε πρακτικές καθημερινές λύσεις ώστε ο καθείς να νοιώσει ασφαλείς , όμορφος και ευμάρεια.
Κάποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα δουν τα ακίνητα τους να πολλαπλασιάζονται και άλλοι την οικογένεια τους να μεγαλώνει. Ως μεγεθυντικός φακός θα αναδείξει στην επιφάνεια τους φυσικούς πλούτους της Γής και θα δώσει άλλη αξία στα «αληθινά» αγαθά της.

-Ο Κρόνος κάθετε 2.5 χρόνια σε κάθε ζώδιο και χρειάζεται περίπου 28.5 χρόνια να διανύσει όλο τον κύκλο του ζωδιακού και να βρεθεί στην αρχική του θέση. Τον Μάρτιο στην 29 η αναιρετική μοίρα των Υδροχόων θα κλείσει τα τελευταία καρμικά του χρεώδη στο ανθρωπιστικό ζώδιο αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει στηριχτεί ορθολογιστικά και δίκαια προς το Όλων. Ο Κρόνος υποδεικνύει το όριο , τις δομές , την πειθαρχεία ,την σκληρή δουλεία , τον Χρόνο. Είναι ο Κύριος του Κάρμα , αφού δεν χαρίζεται ως δικαστής μα τιμά μόνο όσους έχουν δουλέψει με ταπεινοφροσύνη κάτω από τις Νόρμες του Δικαίου. Φέρνει κρίσεις, στερήσεις, περιορισμούς, δονήσεις, αναστολές, απομονώσεις, δυσπιστία. Όμως τίποτα δεν μπορεί να μπει σε τάξη χωρίς αυτόν. Τίποτα δεν έχει την ικανότητα να δομηθεί, να εδραιωθεί, να κατοχυρωθεί και να μακροημερεύσει δίχως την δική του συμμετοχή. Στο ζώδιο των Ιχθύων θα θέσει όρια στο υδάτινο στοιχείο μαζί και στο χάος .Θα απομακρύνει κάθε αναλήθεια και ανήθική παρασπονδία πολυεθνικών ,υπεράκτιων εταιρειών, ιδρυμάτων (υγείας –φυλακών- φιλόπτωχων-θρησκευμάτων).
Θα περιορίσει κάθε «άπιαστο» όνειρο, κάθε αναλήθεια θα τα εκλογικέψει και θα δώσει οστά σε ότι είναι πρακτικό, πραγματοποιήσιμο και ιδανικό για τον άνθρωπο. Θα προκαλέσει κρίση σε θρησκευτικά ζητήματα , θέλοντας να περιορίσει οτιδήποτε δεν είναι αξιόπιστο , μα και θα δαμάσει κάθε τύπο κατάχρησης. Πιθανών να νομιμοποιηθούν κάποια οποιούχα ως θεραπευτικά μέσα για να πατάξει την παράνομη προμήθεια τους , και άλλα νέα φάρμακα ανίατων μέχρι τώρα ασθενειών δίνοντας νόμπελ ιατρικής (όχι ιδανικά όμως για όλους). Στο χώρο του Νερού θα προκαλέσει κρίση είτε με πιθανές ελλείψεις , ρήτρες ή εντάσεις με επίκεντρο τα νησιά. Το ναυτικό θα έχει ένα δύσκολο αντίπαλο τα επόμενα 2.5 χρόνια που θα θελήσει να καταλάβει και να νομιμοποιήσει οτιδήποτε θεωρεί δικό του ακόμα και εάν σπείρει θλίψη. Στα εξάγωνα ευκαιριών με τον Δία από τον Μάιο και μετά θα κατοχυρώσει όποιον έχει εργασθεί με πίστη , υπομονή, ωριμότητα και σκληρή δουλειά, θέτοντας γερές θεμελιώδεις βάσεις .Για την ιστορία ο Κρόνος στους Ιχθύες ήταν το 1994-1996, 1964-1967, 1935-1937.
Μεγαλύτερο Δέος , προκαλεί η κίνηση του Πλούτωνα από το ζώδιο των εξουσιών και απολυταρχιών Αιγόκερω για να βρεθεί δοκιμαστικά όλο το καλοκαίρι στο ανθρώπινο ζώδιο του Υδροχόου πρίν περάσει επίσημα τέλος της χρονιάς όπου και θα παραμείνει μέχρι το 2044. Σε αναιρετική κρίσιμή μοίρα και αυτός τον Φεβρουάριο θα μας αποκαλύπτει κάθε παρασκηνιακή δράση,την ασυνείδητη χρήση της εξουσίας και τις συσπειρώσεις παρασκηνιακών δυνάμεων .Θα βγάλει στην επιφάνεια κάθε εμμονή, προσκόλληση, απολυταρχία και δεσποτισμό για να αναμορφώσει ριζικά τις εξουσιαστικές δομές . Το έργο του έχει ξεκινήσει προ πολλού μα τα μεγάλα σοκ ακόμα δεν τα έχει φέρει και έχει σκοπό να «σκοτώσει» κάθε τι αναληθές ,ώστε η νέα εποχή να έχει βάθος σε κάθε σκοπό και αλήθεια. «Θάνατος και Αναγέννηση» είναι η συνήθης του ατάκα ενώ κρατά για σύμβολο του το Φοίνικα που αναγεννιέται παντοδύναμος μέσα από τις στάχτες του. Μόνο στα μεγαλύτερα σκοτάδια ανακαλύπτεις το Φώς που κρύβετε μέσα σου, αναφέρει ως ψυχοθεραπευτής, αποκαλύπτοντας την υπερδύναμη της θελήσεως . Φυσικά στα πρακτικά θα αλλάξει ιδεολογίες και βασικές αρχές στην λειτουργία του συνόλου . Θα βοηθήσει στη συσπείρωση δυνάμεων και θα μεταποιήσει την ανθρωπότητα ως μια μεγάλη οικογένεια με κοινούς στόχους και συμφέροντα. Θα ασχοληθεί με τα κοινοβούλια,την πολιτική, τα κοινόβια, τους συλλόγους, την απελευθέρωση ενέργειας και θα ομαδοποιήσει στόχους και ελπίδες. Θα παθιαστεί με την ελευθερία, φέρνοντας αφύπνιση προς το συλλογικό δίκαιο . Θα μεταμορφώσει τον ίδιο τον Άνθρωπο θέλοντας να του χαρίσει το στίγμα της αυθεντίας. Η ίδια η Ζωή θα μεταμορφωθεί μέσα από τεχνολογικές ανακαλύψεις με τα ρομπότ να κυριαρχούν στην καθημερινότητα μας, ενώ οι πανέξυπνες μηχανές θα αντικαθιστούν το ανθρώπινο δυναμικό. Ο άνθρωπος θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τις Φαιές εγκεφαλικές του Ουσίες και την δύναμη της συνειδητότητας ώστε να παραμείνει ο διαχειριστής των μηχανών και να μην χάσει την προσωπικότητα του μέσα από αυτές.
Θεωρείται Πλουτοκράτωρ και μεταμορφωτής του σύμπαντος με τα μαθήματα του να σε αφήνουν πάντα πλουσιότερο. Στον Υδροχόο θα μας δώσει την πρώτη γεύση της μεταμόρφωσης των κοινωνικών δομών, με προτεραιότητα του να δώσει βάθος και ριζικές καταβολές στην αλήθεια.
Είναι πλανήτες Καρμικοί μα γίνονται υπερβατικά προσωπικοί και θα φέρουν αλλαγές και στα προσωπικά μας ωροσκόπια. Πώς θα επηρεάσουν από τις νέες τους Θέσεις το κάθε ζώδιο.

Διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο.

Κριοί =
Από τους τυχερούς αυτής της χρονιάς, θα φιλοξενείτε τον ευεργέτη Δία μέχρι τον Μάρτιο στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα σας δώσει αυτοπεποίθηση ώστε να πρωτοπορήσετε σε κάθε σας δημιουργικό και επιχειρηματικό πλάνο. Η ευεξία και η καλή τύχη θα σας χαρίσει την αισιοδοξία να βάλετε μπροστά κάθε σας σχέδιο , να αλλάξετε εξολοκλήρου τον εαυτό σας και να επεκταθείτε με ότι και εάν καταπιαστείτε , ώστε να βελτιώσετε κάθε πτυχή της ζωής σας . Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας , ώστε να σας βοηθήσουν να αποθεραπευτείτε από κάθε παρελθούσα πληγή σας. Οι καρποί των κόπων σας ευλογούνται με το πορτοφόλι σας να γεμίζει ειδικά από τον Μάρτιο και μετά με το καλοκαίρι να σας βρίσκει στην πιο ανοδική σας πορεία . Σε αυτό θα σας ευνοήσει και η Αφροδίτη από την θέση της στους Λέοντες . Η τελευταία , θα καταστεί υπεύθυνη για δώρα, φλερτ και έρωτες και για την δημοφιλία σας. Ο Κρόνος από την νέα του θέση θα σας καλέσει να κλείσετε κύκλους , να ξεκαθαρίσετε προηγούμενα καρμικά χρέη και να απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει ειδικότερα φόβους , κακές συνήθειες και αποπροσανατολισμένα όνειρα. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα σας αποκαλύψει τους αληθινούς σας φίλους , ενώ μετά από το πρώτο σοκ θα σας φέρει ολοκληρωτική μεταμόρφωση στο τομέα αυτό. Η κοινωνική σας δομή ,οι ομοϊδεάτες και φιλίες σας μα και στόχοι θα έχουν την ευκαιρία της μετάλλαξης φέρνοντας σας πιο κοντά σε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας αναδείξουν στην πορεία μα θα σας ζητήσουν Αυθεντία και αλήθεια σε όλη την πορεία. Θα καλεστείτε να αλλάξετε τρόπους συμπεριφοράς προς άλλους ανθρώπους και τον τρόπο που σχετίζεστε με αυτούς , ώστε να συσπειρωθείτε ως νέα κοινωφελείς ομάδα και να υποστηριχτούν τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ταύροι =
Έχουν δονηθεί οι ασφάλειες σας σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια ενώ ο Ουρανός στο δικό σας ζώδιο συνεχίζει να σας ζητά να αναλάβετε την πάσα αλήθεια της προσωπικότητας σας και να απελευθερωθείτε από δεσμά που σας κρατούν προσκολλημένους σε μια ανασφαλή – ρουτινιασμένη ασφάλεια. Μετά από το δικό του πέρασμα θα νοιώσετε εντελώς αλλαγμένοι και απελευθερωμένοι και θα διερωτάσθε γιατί αναλάβατε πρωτύτερα την Αλήθεια σας . Αυτήν που θα σας έκανε πραγματικά ήρεμους. Θέλετε να πάρετε ανάσες, να ξεκουραστείτε και να νοιώσετε την πραγματική γαλήνη μέσα σας. Ο Δίας στο πρώτο μισό της χρονιάς θα σας χαρίσει απεριόριστα όνειρα, ευλογίες για την βελτίωση της υγείας σας ενώ θα ενισχύσει πλάνα- ίσως και επιχειρηματικά σχέδια που δεν θέλετε να αποκαλύψετε ακόμα. Από τον Μάιο και για ένα ολόκληρο χρόνο με τον Δία στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε την ευκαιρία να γίνεται ακόμα πιο αισιόδοξοι και θα αλλάζει κατά πολύ η διάθεση σας. Άτομα θα σας υποστηρίξουν να αναπτερώσετε δυνάμεις να αποθεραπευτείτε από τραύματα ψυχής και να ανακτήσετε την ζωτικότητα σας. Ο Κρόνος θα σας απελευθερώσει από πολλαπλές ευθύνες που σας έχουν κουράσει ειδικά σε οικογένεια και δουλεία και θα σας ανταμείψει αναλόγως των κόπων σας. Στο δικό σας 11 ο θα σας στενέψει τα περιθώρια κοινωνικότητας, ενώ θα θέλετε πλέον να συναναστρέφεστε με πίο ώριμες παρέες που θα έχουν κάτι να σας διδάξουν ή να σας υποστηρίξουν να θέσετε βάσεις στους στόχους σας. Οι στόχοι σας θα πάρουν σάρκα και οστά φτάνει να είναι μακροχρόνιοι και πραγματεύσιμοι. Κρόνος= Χρόνος ο οποίος υποστηρίζει ότι κάθε βήμα είναι και μια επίτευξη. Ο Πλούτωνας σε χώρο για σας καριέρας θα σας φέρει αρχικά μια κρίση ενώ παράλληλα θα σας αποκαλύπτει θέματα από οικογενειακό περιβάλλον. Αρχικά θα σας αποσυνδέσει από άτομα και καταστάσεις τα οποία δεν θα εξυπηρετούν άλλο, που κρύβουν πόλωση,εμμονικές τάσεις ή και χειριστική συμπεριφορά. Το ίδιο θα ζητήσει και από εσάς, να αποφύγετε δηλαδή αυτούς τους τρόπους χειρισμού των καταστάσεων. Ο Πλούτωνας θέλει βάθος στην αλήθεια, ριζική μεταμόρφωση και υπερβατική πειθαρχεία ώστε σε πάροδο χρόνου να αναγνωριστούν οι Αξίες σας δημόσια. Προσοχή στην Υγεία σας και δικών σας ατόμων.

Δίδυμοι =
Ο ανάδρομος Άρης πάνω από το κεφάλι σας σας εχει εξαντλήσει από παρασκηνιακά λόγια που έκρυβαν εριστικότητα και εντάσεις αλλά και από πολλά τρεξίματα που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια. Τώρα μέσα από τις πολλαπλές πληροφορίες που έχετε περισυλλέξει θα σας ξεκαθαρίσουν ποιες έχουν αλήθεια και βάσεις. Όλες οι αναλήθειες και το παρασκηνιακό παιχνίδι που έχετε ζήσει θα αποκαλύπτετε με σας να απομακρύνετε από κοντά σας κάθε τέτοια συμπεριφορά. Από την άλλη τα επαγγελματικά σας σχέδια θα παίρνουν μπρός μα με τον Κρόνο στον δικό σας οίκο καριέρας θα θέλει διάκριση, προσεγμένους υλοποιήσιμους στόχους και σκληρή εργασία για την απόδοση καρπών. Ο Κρόνος είναι το τεστ σε πειθαρχεία και στα Όρια που θα θέσετε για την εξελικτική σας πορεία. Ο Δίας φυσικά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα σας χαρίσει Νέες γνωριμίες και θα σας εντάξει σε νέες κοινωνικές ομαδοποιήσεις που θα σας είναι βοηθητικές και υποστηρικτικές ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε τα ταμεία σας να αυξάνονται όπως και τις ελπίδες σας σε ένα καλύτερο μέλλον. Το δεύτερο εξάμηνο θα έχετε ευκαιρία κατοχυρώσεων ενώ παράλληλα θα έχετε ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να βρείτε αυτοπεποίθηση. Άτομα θα είναι για σας πολύ υποστηρικτικά σε ότι θελήσετε, ακόμα και σε επαγγελματικά σχέδια που θα θελήσετε να κρατήσετε ακόμα για τον εαυτό σας. Φυσικά το καλοκαίρι υπόσχετε για σας ερωτόλογα και υποσχέσεις αγάπης αλλά και ιδέες που θα σας πολλαπλασιάζουν τα έσοδα. Πλούτωνας =πλούτος και από τον δικό σας 9 ο ευνοεί ανοίγοντας νέες διαδρομές, ενώ θα σας εμπλουτίσει με γνώσεις, με νέα φιλοσοφία και ιδέες μετατρέποντας σας σε υπερδυνάμεις για προαγωγή στη ζωή σας. Η πίστη σας και η θεώρηση σας στους συμπαντικούς νόμους αλλάζει επίσης μορφή αποκαλύπτοντάς σας την Ουσία της ζωής και ένα πιο αληθινό υπαρξιακό Νόημα για την μετέπειτα πορεία σας.

Καρκίνοι =
Ο Πλούτωνας τα προηγούμενα χρόνια σας έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή ενώ σας ζητούσε να απαλλαγείτε από οποιονδήποτε σας διαχειρίζεται με εμμονές και εξουσιαστικές συμπεριφορές. Από κάθε σχέση και συνεργασία που δεν είχε βάθος και αλήθεια. Μέσα από σχέσεις καρμικής υπόστασης έχει μεταλλαχθεί μέτα από σοκ και αποκαλύψεις, η Έννοια του «Μαζί». Κάθε αλήθεια που βγήκε στην επιφάνεια και σας έχει αποσυνδέσει, είχε σκοπό να σας αποκαλύψει την Ουσία του δεσμεύομαι. Ο Πλούτωνας ξεκαθαρίζει σε κάθε του σχέση την «θανάτωση» των «Εγώ» και την απόλυτη ένωση για την αναζωπύρωση της Ζωής. Τα επόμενα χρόνια από τους Ιχθύες θα σας φέρει αντιμέτωπους με την ριζική αναμόρφωση των φόβων σας και την διαχείριση τους. Ο έλεγχος των παθών, των εμμονών των προσκολλήσεων κάθε ταμπού μα ειδικά του «Εαυτού», θα είναι προτέρημα αφού θα θελήσει να σας αποκαλύψει πώς η θανάτωση των Παθών κρύβουν την υπερδύναμη της Αναγέννησης . Μεγάλα υπαρξιακά θέματα πιθανόν να σας φέρνουν διλήμματα καλώντας σας , σε επανεξέταση στάσης ζωής . Κληροδοτήματα, οικονομικές ωφέλειες από άλλους και η ένωση μέσα από την ερωτική επαφή (σεξ) και ποια είναι η αλήθεια τους θα σας απασχολεί σε όλη την πορεία Κρόνος από την Νέα του θέση θα είναι υποστηρικτικός, οργανώνοντας γνώσεις για την ανέλιξη σας πορεία, προσφέροντας την ανάλογη πειθαρχεία και σταθερότητα. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ευκαιρία σε Νέες προσοδοφόρες σημαντικές Σπουδές φυσικά που θα απαιτούν και την ανάλογη σκληρή δουλεία. Όσοι έχετε νομικά ζητήματα θα είναι το διάστημα που θα ολοκληρωθούν ή και θα μπορέσετε να κατοχυρωθείτε νομικά. Ο Δίας το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα σας υπερ πολλαπλασιάζει δουλείες , φέρνοντας σας αναγνώριση και κοινωνική καταξίωση ,με σημαντικά πρόσωπα να σας ευεργετούν, μα θα θέλει προσοχή διαχείρισης αφού κάθε τύπου επίδειξης και υλικής σπατάλης μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Από τον Μάιο και μετά οι κοινωνικοί σας κύκλοι ανοίγουν , έχετε νέες γνωριμίες, νέες ελπιδοφόρες φιλίες και άπλετη βοήθεια αισιοδοξία για κάθε στόχο που θα θέσετε. Μέσα από αυτούς υπάρχει και η πιθανότητα μιας ερωτικής δέσμευσης .

Λέοντες =
Θα είστε από τα τυχερά παιδία αυτή την χρονιά και θα νιώσετε ξανά την Λάμψη σας να μαγνητίζει. Μέχρι και τον Μάιο ο Δίας θα σας ανοίγει νέους δρόμους στο εξωτερικό ενώ σε κάθε σας βήμα θα νοιώθετε ευφορία, αισιοδοξία και τύχη. Κάθε σας ταξίδι θα κρύβει δώρα, νέες φιλοσοφίες και υποστηρίξεις στην επαγγελματική σας κατεύθυνση .Κάποιοι από σας θα κρατήσετε εγγόνια στα χέρια σας αυτό το διάστημα ενώ έχετε ευεργεσίες από νομικά ζητήματα που κλείνουν εύκολα. Άλλοι μέσα από τις εμπειρίες σας και τις γνωριμίες σας στις νέες σας περιπέτειες θα έχετε ευκαιρία να αναδείξετε φιλοσοφικές τάσεις , που θα χρησιμοποιήσετε και να τις αναδείξετε ως μέσο στην επαγγελματική σας πορεία . Από τον Μάιο και μετά θα είναι η δική σας στιγμή να Μεσουρανήσετε και να αναδειχτείτε, με τους κόπους σας να παίρνουν την αναγνώριση που αξίζει.
Ο κύκλος εργασιών σας αυξάνετε ραγδαία και το καλοκαίρι σας υπόσχετε τόσο οικονομικές ωφέλειες αλλά και έρωτες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Η παραμονή και η διέλευση της Αφροδίτης για 5 μήνες στο δικό σας ζώδιο θα σας χαρίσει άπλετη λάμψη , φήμη και έρωτες. Ο Κρόνος έχει αποχωρήσει από τον οίκο των προσωπικών σας σχέσεων κάτι που θα σας απελευθερώσει από όρια , περιορισμούς και ευθύνες που σας έφερναν σε κρίσεις. Φυσικά κάθε εμπόδιο, ακόμα και χωρισμός σας έχει ωριμάσει υπέρμετρα για να σας δοκιμάσει τώρα ο Πλούτωνας με την σειρά του με καρμικές σχέσεις που θα σας αναγεννήσουν και μεταμορφώσουν παράλληλα. Θέλει ριζικές αλήθειες, απόλυτη εμπιστοσύνη, αποχώρηση από κάθε «εγώ» και αμοιβαίο πάθος σε ώριμους ,κοινούς στόχους . Θα έχετε να μάθετε εκ βαθέων την έννοια του Μαζί , που δεν θα χωρά επιπολαιότητες και θα σας καλέσει να δείξετε την Δυναμική σας. Κάθε σχέση που θα σας δείξει «τοξικές» συμπεριφορές καλύτερα να αποφεύγονται. Έχει καρμικό πρόσημο ο Πλούτωνας , και θα θελήσει να σας αποσυνδέσει από καρμικά χρεώδη έναντι σημαντικών για σας άλλων. Θα σας φέρει πολύ σημαντικούς ανθρώπους με δύναμη και ισχυρές προσωπικότητες μα θα θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση για να κρατήσουν δεσμά . Ο Γέρο Κρόνος από την Νέα του θέση στους Ιχθύες , θα σας δοκιμάζει εάν έχετε μάθει τις ευθύνες σας και εάν στηρίζεστε στα πόδια σας. Οι απολαβές από σημαντικές για σας σχέσεις θα είναι μετρημένες μα εξίσου σημαντικές, ενώ θα χρειαστεί να δείτε τις καταχρήσεις σας και τους τρόπους που διαχειρίζεστε κοινά περιουσιακά στοιχεία. Στο κάθε σας δίλημμα να έχετε την «Σοφία» του δικαίου και το «γνῶθι σαὐτόν».

Παρθένοι=
Ο Άρης σας εχει εξαντλήσει και εσάς σε διπλά τρεχάματα και από πιθανούς καυγάδες που σας αποσυντονίζουν από τους στόχους σας . Ο Ποσειδώνας σε συνδυασμό μαζί του από τον οικο των προσωπικών σας σχέσεων σας ρίχνει σεντόνι στη κρίση σας και πιθανών να έχετε κουραστεί εξίσου από συμπεριφορές πρόσκαιρων καταστάσεων και υποσχέσεων που δεν έχουν κρατηθεί. Στο μυαλό σας έχετε σχηματίσει την εικόνα τις τέλειας σχέσεις κάτι που ο απέναντι σημαντικός για σας ίσως να μην έχει την καταλληλότητα να πραγματώσει. Θα είναι πολύ σημαντικό το πρώτο 3μηνο της χρονιάς να μην «δεσμευτείτε» με αδύναμους ανθρώπους. Επίσης σημαντική θα είναι και η υγεία σας για αυτό το διάστημα. Στη έπειτα πορεία , θα ανταμείψει την ικανότητα της διάκρισης σας με δυνάμεις αντοχών σε ευθύνες που δεν γνωρίζατε πως είστε ικανοί, αλλά και άτομα σοβαρά που θα σας υποστηρίζουν. Φυσικά ο Δίας από τους Κριούς θα σας φέρνει βοήθειες από σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς ,βοηθώντας εξίσου στην επούλωση παρελθουσών πληγών. Άπο τον Μάιο ,και για ένα ολόκληρο χρόνο θα σας ταξιδεύει και θα σας ευεργετεί με νομικές κατοχυρώσεις ή και απολαβές από επενδύσεις σας. Η πίστη σας θα αυξάνεται και θα νοιώθετε πως επιτέλους δικαιώνεστε στις προσπάθειες σας. Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, οριοθετεί και ωριμάζει . Έτσι από τα μέσα της χρονιάς θα σας θέλει να αναλάβετε ευθύνες μέσα από τις σχέσεις σας . Θα φέρει αρχικά κρίση , στενέματα και τριγμούς για την δίκαιη ανάληψη ευθυνών . Εάν οι σχέσεις σας έχουν θέσει γερά θεμέλια και έχουν φτάσει στο σημείο ωρίμανσης τους τότε και δεσμεύεστε εντελώς . Όμως θυμηθείτε , ένα σχέσεις είναι βασισμένες σε μια δική σας ιδεατή εικόνα ή σε κάποια δράση «εξ ‘ανάγκης» τότε πιθανόν και να σας αποδεσμεύσει. Το ίδιο θα ισχύσει και για κάθε συνεργασία σας. Ο μεγάλος αναμορφωτής Πλούτωνας θα σας μεταμορφώσει την καθημερινότητα σας ενώ θα σας καλέσει να αλλάξετε τρόπους διατροφής και διαχείρισης της Υγείας σας. Θα σας προτείναμε να αποτοξινοθείτε από κάθε κακή συνήθεια, «μεταλλαγμένες τροφές» και φαρμακευτικές χωρίς ιατρική επίβλεψη. Το εργασιακό σας πεδίο και ο τρόπος που παρέχετε τις καθημερινές σας εξυπηρετήσεις ,αλλάζει επίσης μοτίβο με αρκετή τεχνολογία να εισέρχεται σε αυτήν. Θα ήταν εξίσου καλά να αποφύγετε άτομα τα οποία με τις δικές τους εμμονές ή προσκολλημένες απόψεις σας αποσυνδέσουν από τα «θέλω» και την ευεξία σας.

Ζυγοί =
Ο οίκος των σχέσεων και συνεργασιών σας, εχει ανοίξει επίσημα έτσι με την διέλευση του Δία μέχρι τον Μάιο θα έχετε υπερβολικές βοήθειες απο άτομα προσοδοφόρα προς εσάς. Κάθε σας σχέση θα έχει υπερφίαλο, παρορμητικό χαρακτήρα με σκοπό να σας προάγει αλλά θα χρειαστεί και την ανάλογη αντιμετώπιση από εσάς. Αυτό θα πει πως θα χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη την αναποφάσιστη φύση σας και την ανάγκη του «Ζυγού» και να γίνετε πρωτοπόροι σε σχέσεις και συνεργασίες ώστε να ακουστούν οι επιθυμίες σας. Ο/Η σύντροφός σας , σας υποστηρίζει εξίσου ενώ ωφέλειες έρχονται και από αυτούς. Οι αδέσμευτοι μέσα από τις νέες σας επιχειρηματικές δραστηριότητες πιθανόν να τραβήξετε τα βλέμματα με κάποιο σημαντικό άτομο να δείχνει ιδιαίτερο για σας ενδιαφέρων που θα σας προάγει. Από τον Μάιο θα έχετε φουλ απολαβές από δανειοδοτήσεις , κληρονομίες και σημαντικά έσοδα τόσο από συνεταιρισμούς μα και από τις σχέσεις σας , έχοντας την ευκαιρία να ανασάνετε , να πάρετε δυνάμεις και να νοιώσετε δικαιωμένοι. Ο Κρόνος θα περάσει για τα επόμενα 2.5 χρόνια σε οίκο που αφορά την υγεία, την εργασία , τις καθημερινές συνήθειες και τον τρόπο που διαχειρίζεστε την καθημερινή παροχή υπηρεσιών. Ο Κρόνος θα σας περάσει από τέστ αντοχών στους τρόπους που διαχειρίζεστε τα άνωθεν θέματα. Θα έχετε να αναλάβετε καθημερινές ακατάπαυστες ευθύνες που πιθανών να σας φέρουν σε εξαντλήσεις εάν δεν οργανώσετε τον χρόνο σας ορθολογιστικά. Ο Κρόνος θέλει λιτότητα, ταπεινή συμπεριφορά και προσαρμογή σε κάθε συγκυρία με την ξεκούραση να βρίσκετε μόνο εάν ενταχθεί από εσάς ως κανόνας. Από την άλλη θα σας αναγκάσει να βάλετε όρια σε τρόπους κακών συμπεριφορών , να απαλλαγείτε από κακές καθημερινές και διατροφικές συνήθειες μα και να απαλλαγείτε από ακατάλληλες φαρμακευτικές. Στο ζώδιο των Ιχθύων και με την δική του (από)λυτη στάση προτείνει αποτοξινώσει με σταφύλι και τόνωση ανοσοποιητικού με φρούτα- πολυβιταμίνες. Ο Πλούτωνας για σας τα επόμενα χρόνια θα σας αναγεννήσει την δημιουργία σας. Θα σας ρίξει στο βάθος των παιδικών σας χρόνων για να ανακαλύψετε τα εκ βαθέως αληθινά ταλέντα σας και να τα μεταμορφώσετε σε προσοδοφόρα κίνητρα . Σε οίκο χαράς , διασκέδασης, έρωτα και παιδιών θα σας φέρει σε ριζικές αναθεωρήσεις στον τρόπο που λειτουργείτε σε αυτούς τους τομείς ενώ παράλληλα θα σας χαρίζει την δυνατότητα της πλήρης συναίσθησης στόχων και σκοπών. Οι δημιουργικές σας ικανότητες παίρνουν άλλη μορφή φέρνοντάς σας σε επαφή με την πληρότητα. Θα είναι καλά να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην σημαντικότητα της «Ουσίας» που θα σας αναβαθμίσει σε άλλα επίπεδα.

Σκορπιοί=
Έχετε περάσει από πολλές αναστατώσεις και πιθανές απώλειες που σας έχουν φέρει πολύ κοντά στην πραγματική Αξία της Ζωής. Ο Ουρανός στον οίκο των προσωπικών σας σχέσεων έχει φέρει δονήσεις και αστάθεια θέλοντας να σας αποκαλύψει ότι η ηρεμία και η γαλήνη της ψυχής δεν είναι στα πολλά μα σε εκείνη την αγκαλιά που θα σας προσφέρει μια κούπα αρωματικό καφέ χωρίς περιττές ερωτήσεις. Η κάθε αλήθεια που έχει βγει στην επιφάνεια δεν είναι για να σας σοκάρει ή να σας ταπεινώσει μα για να σας δώσει την ευκαιρία της ανάληψης κάθε ευθύνης και να σας απελευθερώσει από κάθε αναλήθεια προετοιμάζοντας σας για κάτι Αυθεντικό. Έχει διανύσει ήδη μέχρι την 15 η μοίρα του ζωδίου ενώ θα φτάσει μέχρι την 22 η πριν περάσει στην ανάδρομή πορεία του προετοιμάζοντας το 3 ο δεκαήμερο του ζωδίου να προετοιμάζονται για αλλαγές. Αλλαγές θα φέρει και ο Δίας όπου θα σας διευρύνει τις καθημερινές σας εργασίες και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ευκολία νέους εργασιακούς τομείς και να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες . Οι κύκλοι εργασιών σας διευρύνονται κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα, ενώ θα βρίσκετε πίο εύκολα λύσεις με νέες προοπτικές. Αυτό θα σας ξεκουράσει,θα σας κλείσει παρελθούσες πληγές ενώ θα βρείτε αποθεραπεία σε θέματα υγείας. Από τον Μάιο και μέχρι και τον Μάιο του 2024 θα έχετε τον ευεργέτη Δία σε χώρο προσωπικών και συνεργασιακών σχέσεων έτσι και θα δείτε μια μεγάλη αλλαγή και την τύχη σας να αλλάζει ξαφνικά. Νέα πρόσωπα θα μπουν στην Ζωή σας, πιο αληθινά και αυθεντικά προς εσάς που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Χρειάζεται να γίνετε και εσείς πιο αυθεντικοί και ειλικρινείς προς τις σχέσεις σας, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά σας «θέλω» ώστε να μην μένουν περιθώρια ανασφαλειών. Ο Κρόνος στον 5 ο οίκο, θα σας στερήσει κάπως την χαρά με ευθύνες ενώ οι πιο υποψιασμένοι στα ζητούμενα του Χρονοκράτωρ θα τολμήσουν το παραδοσιακό «εργασία και χαρά». Ο Κρόνος θα δώσει οστά στα δημιουργήματα σας, θα σας σοβαρέψει στις σχέσεις σας με τα παιδία σας, μα και θα στενέψει τα περιθώρια για παραμυθιασμένες αγάπες. Μέχρι και στον έρωτα θα ζητήσει αποδείξεις πριν οδηγήσει σε δεσμεύσεις, τεστάροντας σας την ωριμότητα που έχετε αποκτήσει στο παιχνίδι του έρωτα. Ο Πλούτωνας θα περάσει σε ριζικό οίκο οικογένειας και θα θελήσει τα επόμενα χρόνια να σας αποκαλύψει οικογενειακά μυστικά που δεν ξέρατε ως τώρα φέρνοντας ολοκληρωτική μεταμόρφωση στο οικογενειακό σας περιβάλλον . Είναι σαν μια βουτιά σε ριζικές καταβολές, σε αποκαλύψεις καρμικών ιστοριών για να ξεκαθαρίσει κάθε κατάλοιπο. Παράλληλα θα σας απελευθερώσει από οτιδήποτε σας βαραίνει από το παρελθόν και να σας αποσυνδέσει από φόβους είτε απόρριψης ή κατάκρισης. Το πατρικό σπίτι, τα ακίνητα, τα κληροδοτήματα θα σας απασχολήσουν εξίσου, με τον Πλούτωνα να υπενθυμίζει στο «Ότι είναι νεκρό και δεν εξυπηρετεί, είναι η στιγμή να γίνει πηγή άλλης ενέργειας». Επίσης υπενθυμίζει πώς για να στηριχθεί σε βάσεις γερές ένα θεμελίωμα, πρώτα θα χρειαστεί να γκρεμιστεί κάθε τοξικό κατάλοιπο. Είναι σαν μια 2 η μεταγενέθλια αποκοπή από τον «πλακούντα» και η ριζική μεταμόρφωσή σας, σαν Φοίνικες μέσα από τις στάχτες σας .

Τοξότες =
«Το μόνο που χρειάζομαι είναι το διαβατήριο μου», φράση που τόσο πολύ σας εκφράζει. Το σίγουρο είναι ότι ο Δίας το πρώτο εξάμηνο θα σας χαρίσει υπερβατικές ευκαιρίες προσοδοφόρας επαγγελματικής δημιουργίας και ταξίδια μέσα από νέες ερωτικές περιπέτειες. Θα είστε από τους τυχερούς που θα παίξετε , θα διασκεδάσετε και θα αποκομίζετε εύκολα κέρδος από ότι και εάν θελήσετε να δημιουργήσετε. Ειδικότερα με την Αφροδίτη το καλοκαίρι στους Λέοντες θα σας προάγει κάθε επαγγελματικό σας στόχο που θα σας χαροποιεί με κέρδη και υπέρλαμπρες παρουσιάσεις. Κάποιοι από εσάς ίσως σε συνδιασμό με τον Κρόνο στον 4 ο οίκο σας να αποκτάτε απογόνους. Ο Κρόνος θα σας περιορίσει με τα μάτια σας να στρέφονται σε θέματα οικογενειακής εστίας και θα σας ζητήσει να αναλάβετε τις ανάλογες ευθύνες. Οι γονείς, τα οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία και τυχόν ακίνητα θα απαιτήσουν τον χρόνο σας , ενώ θα είναι καλά να έχετε καθαρή εικόνα στο δικό σας μερίδιο της ευθύνης και να πειθαρχείτε πιεστικές ή επικριτικές συμπεριφορές. Από τα μέσα της χρονιάς όλα αλλάζουν με τον Δία να περνά στον οίκο την καθημερινής σας ρουτίνας έτσι θα είναι η σειρά σας να βλέπετε άνθιση των καθημερινών σας εργασιών, να επουλώνετε πληγές αξιοπρέπειας, να ασχοληθείτε με υγεία ευεξία και να εισπράττεται εύνοιες μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Ο Πλούτωνας σας έχει αλλάξει εντελώς την ιδέα περί «Αξιών» με την διελεύση του στον Αιγόκερω ενώ σας άλλαζε γενικά την ιδέα που έχετε για τα χρήματα. Από τους Υδροχόους θα σας είναι υποστηρικτικός και σιγά σιγά θα σας μορφοποιεί τον τρόπο διαχείρησης της νόησης και της σκέψης σας . Θα σας υποστηρίξει να βλέπετε την Ουσία κάθε πληροφορίας και την κάθε αλήθεια και σταδιακά θα σας απαλλάξει από κακοδιαχείριση της Σκέψης και του λόγου. Αυτός είναι σκοτεινός , εμμονικός και έχει προσκολλήσεις σε ιδεολογίες και απόψεις. Όμως σε κάθε περίπτωση αναδεικνύει το Φώς από την ψυχή. Σε ρίχνει σε πολύ βαθιές σκέψεις , προκαλεί βαμπιρισμό και φόβο ώστε να αποκοπείς εντελώς από αυτές. Ερευνά τα απόκρυφα «μυστικά» της Ζωής, τις ριζικές καταβολές του ανθρωπίνου γένους και καταρρίπτει κοινωνικά ταμπού. Έτσι και εσείς αλλάζεται εντελώς τρόπους συμπεριφορών και επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους . Η αυτοπεποίθηση στις γνώσεις σας, η διαύγεια, η εξυπνάδα, ο μαγνητικός λόγος και γραφή σας, γίνονται πόλος έλξης σημαντικών ανθρώπων και συμβολαίων. Επίσης πιθανόν να είστε από τους πρώτους που θα αλλάξετε τα επικοινωνιακό σας μέσο φέρνοντας πιο κοντά σας την ανεπτυγμένη τεχνολογία.

Αιγόκεροι =
Οι πόρτες του σπιτιού σας ανοίγουν, με εσάς να υποδέχεστε αξιόλογους και τιμημένους ανθρώπους σε αυτό. Ο καλόκαρδος ευεργέτης του ζωδιακού Δίας έρχεται να σας χαρίσει τις εύνοιες του στο ίδιο σας το σπίτι . Νέες αρχές και νέες προσοδοφόρες επαγγελματικές ευκαιρίες σας βάζουν στην διαδικασία να αναπτύξετε κάθε σας ιδέα. Άτομα που θα σας «κτυπούν» την πόρτα πιθανόν να έχουν και την οικονομική ευχέρεια να σας υποστηρίξουν απλόχερα ώστε να επεκταθεί ή να πάρει την απαιτούμενη ανάπτυξη η ακίνητη περιουσία σας. Δώρα από πιθανές αγοραπωλησίες ακινήτων , μα και υποστηρίξεις από την οικογένεια ,προάγουν τα δικά σας πλάνα. Οι ταλαιπωρημένες σχέσεις σας με την οικογένεια σας και τους οικείους σας βρίσκουν τρόπους θεραπείας και εξομάλυνσης . Μέσα από Νέες γνωριμίες πιθανών να σας δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρων ένα σημαντικό άτομο , που θα σας βάλει σε δεσμευτική πορεία. Κάποιοι από σας μετακομίζετε με σκοπό την συμβίωση. Ευτυχία , χαρά , παιδία, νέοι έρωτες και οικονομική ευφορία από τον Μάιο με τον Δία στους Ταύρους. Και εσείς ίσως να θελήσετε να επεκτείνετε τα δημιουργικά σας ταλέντα σε προσοδοφόρες επαγγελματικές καταξιώσεις, μα και την οικογένεια σας με παιδία. Η καλή τύχη θα είναι με το μέρος σας σε όλη την πορεία με κάθε σας χαμόγελο να είναι «τυχερό λαχείο». Τα τυχερά παιχνίδια για σας δεν θα είναι ρίσκο, μα χαρά και ευλογία θέλοντας η ζωή να σας ανταποδώσει κάθε καλό σας Κάρμα. Ο Κρόνος σε οίκο γειτονίας , αδερφιών και επικοινωνίας , θα σας ωριμάζει ακόμα περισσότερο τις σκέψεις μα και θα τις εμβαθύνει σε καλλιτεχνία. Ο Κρόνος είναι δικός σας κυβερνήτης . Γνωρίζετε τις βουλές και τις απαιτήσεις του.
Γνωρίζετε καλά πώς θα σας ζητήσει «αποδείξεις» για την ώριμη σοβαρή σκέψη σας και την εμπάθεια σας στο τρόπο διαχείρισης του λόγου για να σας δικαιώσει. Τα γεγονότα θα σας έρχονται ευχάριστα μα ίσως σας βαρέσει τις σκέψεις με απαισιοδοξία θέλοντας να δοκιμάσει την πίστη σας. Θα «κρίνει» τις σχέσεις σας με αδέρφια, ξαδέρφια , γειτονία θέλοντας να τεστάρει τόσο γνώσεις μα και την δύναμη του μυαλού. Είναι η ευκαιρία ξεκαθαρισμάτων με ώριμη δίκαιη σκέψη και σοβαρές συζητήσεις ώστε εν κατακλείδι να έρθουν κατοχυρώσεις. Σε όλη του την πορεία θα σας ζητήσει όρια σε σκληρό, καταθλιπτικό και άσχημο τρόπο σκέψης από και προς εσάς. Ο Πλούτωνας σα έχει φέρει ολοκληρωτική αλλαγή στο «Είναι» σας. Τα πάντα έχουν αλλάξει γύρω από την εικόνα σας και σας έχει μεταμορφώσει ολοκληρωτικά ως άτομα. Έχετε απαλλαγεί από κιλά μέχρι «τοξικούς» ανθρώπους , μα και δικές σας εμμονικές, προσκολλημένες συμπεριφορές που έφερναν αυτοκαταστροφή .Σας ανάγκασε να «θανατώσετε» το χείριστο Εγώ σας και να αναδειχτείτε παντοδύναμοι μέσα από τις στάχτες σας . Δεν σας τρομάζουν τα δύσκολα , έχετε πέσει αρκετές φορές μα τίποτα δεν σας σταμάτα από το να γνωρίζετε ότι στη κορυφή είναι η πιο όμορφη Θέα. Τώρα από την θέση του στον Υδροχόο έρχετε να σας μεταμορφώσει κάθε σας ιδεολογία για την θεωρεία των Αξιών , των ασφαλειών και των χρημάτων . Μεταμορφώνει την άδεια τσέπη σας θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς , μα και τον τρόπο αντιμετώπισης των οικονομικών σας ζητημάτων. Οι Αξίες σας θα εκτιμηθούν διαφορετικά και θα αξιολογήσετε σε βάθος τι πραγματικά έχει Αξία στη Ζωή. Έρχεστε κοντά στις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων αναγνωρίζοντας κάθε συναίσθημα έτσι και θα βιώνετε τον συναισθηματικό σας κόσμο να μεταμορφώνετε και να εν βαθύνει. Μην απορήσετε εάν θελήσετε να επενδύσετε σε ανθρωπιστικά ιδρύματα ή επιχειρήσεις σε σύντομο μέλλον.

Υδροχόοι =
Μετά από την κούραση που έχει φέρει ο Κρόνος στην διαδικασία Ωρίμανσης και διαχείρισης του Εαυτού σας, έρχεται τώρα ο Πλούτωνας να σας φέρει τις ολοκληρωτικές αλλαγές και να σας μεταμορφώσει σε Υπερδυνάμεις . Η χρονιά είναι το πρώτο σκαλί σε μια εποχή που θα σας ανήκει εντελώς έτσι σας προετοιμάζει να ανακαλύψετε κάθε πτυχή του Εαυτού σας , να απαλλαγείτε από κάθε προσκολλημένη στάση ή εμμονική συμπεριφορά,να αποβάλλετε από τους εαυτούς σας κάθε τοξίνη και να αποτινάξετε από τους ώμους σας κάθε τι που δεν σας εκφράζει και δεν σας χαρακτηρίζει άλλο. Παιδία του Ουρανού δεν αντέχετε χωρίς την αλήθεια έτσι μέσα από βαθιά βουτιά θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε και θα απαλλαγείτε από δεσμά που σας βαραίνουν . Θα σας καλέσει τα επόμενα χρόνια να «θανατώσετε» , να απαλλαγείτε ριζικά από πάθη, λάθη, προσκολλημένες δεοντολογίες ώστε να μεταποιηθείτε σε Αληθινοί Αρωγοί Φωτός. Δεν είναι εύκολος, ξαναθυμίζω …Κλάμα φέρνει η αποκοπή από τον πλακούντα, μα εκείνη η πρώτη φωνή είναι η αντοχή της ψυχής, και εσείς βρίσκετε τις κρυμμένες σας Υπερδυνάμεις! Ο Δίας μέχρι τον Μάιο θα φέρνει νέες επιχειρηματικές σκέψεις, ενώ νέες γνωριμίες από τον καθημερινό σας γύρω και γειτονία έρχονται να σας υποστηρίξουν .Νέα άτομα που θα γνωρίσετε θα σας επεκτείνουν τις επικοινωνίες σας, ενώ θα νοιώσετε αποδεκτοί και πολύ αγαπητοί. Βοήθειες και υποστηρίξεις έχετε και από τα αδέρφια σας , με την κάθε επικοινωνιακή παρελθούσα πιθανή προστριβή ή απομάκρυνση να βρίσκει επικοινωνιακές γεφυρώσεις. Πολλαπλές νέες ευκαιρίες για κάθε σας επαγγελματικό στόχο θα έρχονται με τα τηλέφωνα σας να ανάβουν φωτιά . Ίσως έχετε σκέψεις να εμπορευθείτε ή να μπείτε σε διαδικασίες νέων γνώσεων που θα σας εξελίξουν την προσωπικότητα σας κάτι το οποίο θα έχει κάθε υποστήριξη. Οι σκέψεις σας γίνονται πιο ευχάριστες και αισιόδοξες και η πνευματικότητα σας ανοίγει πόρτες . Οι πόρτες του σπιτιού σας ανοίγει από τον Μάιο με τον Δία να σας έρχεται με τα δώρα του στο σπίτι σας . Το καλοστρωμένο σας τραπέζι και η γλυκάδα της ζεστασιάς του σπιτιού σας θα του αρέσει έτσι και θα σας επεκτείνει κάθε αγαθό. Τα ακίνητα σας αυξάνονται , βοήθειες και περιουσιακά έρχονται από οικογενειακό περιβάλλον ενώ θα ευνοείστε σε αγοραπωλησίες ακινήτων. Ο Κρόνος από την Νέα τώρα του Θέση, αφού σας έχει ωριμάσει τα επόμενα 2.5 χρόνια θα σας δώσει ασφάλεια στα οικονομικά σας , μα θα σας βάλει και όριο στο που, πώς και γιατί ξοδεύετε. Η κάθε μια απαίτηση που θα σας ζητηθεί θα χρειάζεται την απαιτούμενη δικαιολόγηση. Καμία παράλογη «απαίτηση» ή ευθύνη άλλων δεν θα σας υποχρεώνει στην ανάληψη τους και θα ήταν πρέπων η οριοθέτηση. Πλέον ο σκοπός σας θα είναι η οικονομική μα και συναισθηματική σταθερότητα , έτσι τόσο η τσέπη μα και ο συναισθηματικός σας κόσμος θα ανοίγει σε ότι αποδεικνύει την Αξία του . Σημαντική θα είναι για σας και η Αφροδίτη όλο το καλοκαίρι που θα φέρει πολλές αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή μας και σε συνεργασίες .

Ιχθύες =
Τελευταίοι του ζωδιακού μα καθόλου αδικημένοι με τον Δία να εισέρχεται μέχρι και τον Μάιο στον 2 ο σας οίκο , με την αυτοπεποίθηση και την Αξία σας να επεκτείνονται . Νέα άτομα εισέρχονται στην ζωή σας υποστηρίζοντας κάθε σας σχέδιο με σκοπό την οικονομική σας άνοδο. Θα σας ευνοήσει στο να ακουστεί η Φωνή σας και να νοιώσετε ανακούφιση στην ταλαιπωρημένη τσέπη σας. Τον Μάιο του 2022 σας έχει δώσει ένα πρώτο προμήνυμα στο τι μπορεί να σας χαρίσει, έτσι και τώρα έρχεται να σας φέρει όλα του τα δώρα . Οικονομική ευλογία και υποστηρίξεις για την άνοδο των Αξιών σας. Με την είσοδο του στον Ταύρο θα σας προάγει την επικοινωνία με τα ζητούμενα σας να ακούγονται ακόμα πιο πολύ ,ενώ θα γίνεται γνωστός ο Λόγος και η γραφή σας. Οι μετακινήσεις σας αυξάνονται ,ενώ θα δοθούν οι ευκαιρίες να βρεθούν γέφυρες επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους.
Οι γνώσεις σας πολλαπλασιάζονται ενώ θα έχετε ευκαιρία μακρινών ταξιδιών και επαφή με νέες κουλτούρες ή σπουδές που θα ευεργετήσουν την πνευματικότητα σας. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο που εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο πιθανόν να σας φέρει υπογραφές νέων συμβολαίων, κατοχυρώσεις και σημαντικές εδραιώσεις στο όνομά σας . Ο Κρόνος τα επόμενα 2.5 χρόνια φέρνει καρμικά χρέη μα και τις εξοφλήσεις τους . Θα κρίνει πόσο έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας και το σημείο ωρίμανσης σας . Είναι η στιγμή που θα αναγκάσει στις αποδείξεις σοβαρότητας, ανάληψης ευθυνών και καθηκόντων . Ποίος είσαι και τι μπορείς να κάνεις , πόσο έχεις δουλέψει και σμιλέψει τον εαυτό σου , θα ρωτήσει πριν σε ανταμείψει . Είναι δύσκολος , απαιτητικός και θέλει την απόδειξη πώς έχεις την απαιτούμενη οργάνωση και την ωριμότητα ώστε να σε Δικαιώσει. Θα είναι η δική σας ευκαιρία να βάλετε σε όριο τον Εαυτό σας μα και σε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, ενώ πιθανά να απαλλάσσεστε από άτομα που δεν είναι ευνοϊκά στην εξελικτική σας πορεία. Το σίγουρο είναι ότι θα γνωρίζεται ποίος είναι ο σκοπός σας. Μακροχρόνιες δεσμεύσεις.
Ο Πλούτωνας από την νέα του Θέση στον Υδροχόο, θα σας βάζει σε βαθιά όνειρα ενώ θα θελήσει να βγάλει στην επιφάνεια κάθε υποσυνείδητο σας τραύμα .Οι διαισθητικές σας ικανότητες αυξάνονται ενώ θα μπορείτε να αντιληφθείτε τι πραγματικά νοιώθει ο καθείς , ίσως και τα παγκόσμια γεγονότα χωρίς να αναγνωρίζετε το γιατί . Ο Πλούτωνας θα σας δώσει ευκαιρία να ανατρέξετε σε πολύ βαθιά εσωτερικά μονοπάτια , ανακαλύπτοντας βαθιά μυστικά της ύπαρξης σας μα και μυστικά ριζικών καταβολών . Θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ότι σας αυτό- καταστρέφει, από εμμονές ,φόβους προσκολλήσεις , από τοξικές καταβολές και κάθε τραύμα μεταμορφώνοντας εντελώς τον ψυχικό σας κόσμο . Μέσα από τον ύπνο, την προσευχή και τους διαλογισμούς σας, πιθανών να λαμβάνετε αφυπνιστικές αλήθειες ή να έχετε και οράματα που θα σας οδηγήσουν σε υπερβατικά εξελικτικά μονοπάτια Όσοι ασχολείστε με το κοινό θα αποκτάτε πειθώ και επιρροή στο συλλογικό ασυνείδητο.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!