Cyprus International Judo Tournament 2023 στη Λάρνακα

Ο Πολυδύναμος Πολυχώρος Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου, φιλοξένησε το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο 2023, για αθλητές από 8 -21 ετών.  

Στους αγώνες συμμετείχαν 700 περίπου αθλητές εκ των οποίων οι 300 προέρχονταν από χώρες του εξωτερικού.

Το καλεντάρι του Πολυδύναμου Πολυχώρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας για το 2023 είναι πλούσιο σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας εμβέλειας και η αίθουσα εκδηλώσεων του θα φιλοξενήσει συνεδρία, Ευρωπαϊκά προγράμματα, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλα.

Φωτογραφίες: FB page Δήμου Λάρνακας

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!