Γιορτινό Μακιγιάζ με απλές κινήσεις

Γράφει η Make up Artist Μάρα Ιωάννου (Λάρνακα-Κίτι)
https://www.facebook.com/mara.ioannou


Φωτογραφίες σημερινού άρθρου: @acphotographics 

Μοντέλο σημερινού άρθρου: @georgiadaliti

Μαλλιά: @paulstylianou  @chrystallastylianou

Κάνε πιο εορτινό το μακιγιάζ σου με απλές κινήσεις…τόλμησε χρώμα στα μάτια !

Tέσσερα διαφορετικά looks για τα χριστουγενιατικά σου event

Ένα  στράς στα μάτια είναι αρκετό για να κάνει το μακιγιάζ σου πιο εορτινό, χρησιμοποίησε γόμα βλεφαρίδων. Τόνισε με σκούρα σκια τη γώνια του ματιού και με ένα πινέλο κοφτό πέρασε το concealer κάτω από το μάτι αυστηρά στη κάτω γραμμή της σκιάς. Δώσε στα χείλη ενα φυσικό χρώμα και στα μάγουλα επίσης. 
Αν προτιμάς  πιο έντονο look, πέρασε με ένα μαύρο μολύβι μέσα στο μάτι και τόνισε με σκούρα σκιά το κάτω βλέφαρο για να γίνει το βλέμμα σου πιο μυστήριο .

Κάνε κόκκινα χείλη, βάλε glitters στα μάτια, άφησε φωτεινό το βλέμμα με ανοιχτόχρωμη σκιά με διακριτικό Glitter.

Αρχικά κάνε με ένα φυσικό γίηνο χρώμα ένα όμορφο περίγραμμα στο καπάκι του ματιού προσπαθήσε να ειναι σταθερό το χέρι σου αν σου είναι δύσκολο με ενα πολυ λεπτό πινέλο κανε λίγο blend το περίγραμμα σου για να ειναι πιο ομοιόμορφο, δεν είναι απαραίτητο το αποτέλεσμα σου να ειναι τόσο τέλειο όπως αυτα που βλέπουμε στα media, το μακιγιάζ δεν έχει λάθος και σωστό φτάνει το αποτέλεσμα να μπορείς να το υποστηρίξεις (σημαντικό ειναι ενα καλό primer στο μάτι για να κρατήσει  το glitter) τοποθετήσε την φωτεινή glitter σκιά που ανάφερα πιο πάνω μέσα στο πλαίσιο που δημιούργησες. 

Δώσε απαλή ένταση στα κοψίματα του προσώπου σου και λάμψη στα ζυγωματικά σου.

Κόκκινα χείλη ή Μπορντό!

Είναι σχετικά το πιο δύσκολο χρώμα στα χείλη.
Τοποθέτησε primer για τα χείλη για να σου προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και διάρκεια, πάρε το μολύβι χειλιών και πέρασε το στο  δικό σου σχήμα και με ένα πινέλο για τα χείλη πέρασε το χρώμα που επιθυμείς, ακολούθως  με ενα concealer  και ενα καθαρό πινέλο πέρασε στο περίγραμμα  των χειλιών για πιο καθαρό και φωτεινό αποτέλεσμα.

Προτιμάς πιο bold lips;  πρόσθεσε στο τέλος ένα gloss.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

error: Content is protected !!