Mara’s Make Up Arts: Smokey eye look

Γράφει η Μάρα Ιωάννου
Φωτογραφίες: AC photographics
Μοντέλο: Στέφανη Λουκαϊδου

Ένα απο τα μακιγιάζ που θα απογείωση τη βραδυνή σας εμφάνιση ειναί το smokey eye και είναι η τέλεια επιλογή σε σας που δεν τολμάτε τα έντονα χείλη, μπορείτε να δώσετε έμφαση στα πιο τονισμένα μάτια.Τα προϊόντα που μπορούν να μας δώσουν αυτό το αποτέλεσμα είναι μολύβι, eye liner, σκούρα σκιά και απαραίτητα μάσκαρα! Αντικειμενικά είναι ένα μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκας, φτάνει να κάνεις τις σωστές επιλογές με τους σωστούς χρωματισμούς και την σωστή ένταση. Στις περισσότερες γυναίκες το άκουσμα του smokey eye τις φοβίζει, ενώ το αποτέλεσμα απογειώνει όλο το στυλ και το βλέμμα μοιάζει πιο μυστήριο.

Αρχικά προετοίμασε το καπάκι του ματιού σου με ένα primer για να κρατήσει τις σκιές, αν δεν έχετε μπορείτε με το concealer και μια mat σκιά φωτεινή.
Κάνε το σωστό συνδυασμό με χρώματα σκιών που να ταιριάζουν μεταξύ  τους, πάρε το μολύβι το οποίο να ειναι κατά προτίμηση kajal τύπου μαλακό έτσι ώστε να δώσει σχήμα και ένταση στο μάτι .Τοποθετείς στο πάνω βλέφαρο  το δουλεύεις με ενα μαλακό πινέλο προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις και ακολούθως συνεχίζεις με τις σκιές σε αυτό το σημείο ,το σημαντικό είναι το πολύ καλό blending σκιών. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε πιο πάνω απο το κόκκαλο του ματιου.Ενα πολυ καλο tip είναι να τοποθετείσετε μια πιο σατέν σκιά στο κέντρο του ματιού για να τελειοποιήσει το μακιγιάζ σας.Αν επιλέξατε το eyeliner καλύτερα να είναι πολύ λεπτό και στη κάτω γραμμή του βλεφάρου πέρασε μια πολύ λεπτή γραμμή σύμφωνα με τις αποχρώσεις που ήδη χρησιμοποιήσες από το πιο ανοιχτό να υπερισχύει το σκούρο, και τοποθέτησε το μολύβι στο εσωτερικό του βλεφάρου και τέλος χτένισε ξανά το φρύδι σου και πέρασε με καθαρό πινέλο ένα gel φρυδιών και ακολούθως μια φωτεινή semi matte σκιά κάτω από το φρύδι .

Το concealer το αφήνω στο τέλος για να διατηρηθεί καθαρό το κάτω σημείο του ματιού, αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους χρησιμοποιήστε ένα πορτοκαλί τόνο και μετά το concealer σας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

error: Content is protected !!