Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας για τις υπηρεσίες του Δήμου τις ημέρες των εορτών

Ο Δήμος  Λάρνακας  πληροφορεί  το  κοινό  ότι  με την   ευκαιρία  της  Γιορτής  των Χριστουγέννων, της  Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων οι  Υπηρεσίες του  Δήμου  Λάρνακας  θα λειτουργήσουν  ως ακολούθως:

Ø  Τα Κεντρικά Γραφεία, ΚΕΔ και άλλες Δημοτικές Υπηρεσίες θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 26/12/2022 και την Παρασκευή 6/1/2023

Ø  Η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων θα είναι κλειστή τη Δευτέρα 26/12/2022 και Παρασκευή 6/1/2023.    

Οι  ένοικοι των υποστατικών  από  τα οποία  η περισυλλογή   σκυβάλων  εμπίπτει μέσα στις πιο πάνω ημερομηνίες,  παρακαλούνται  όπως αφήσουν τα σκύβαλα  τους  για αποκομιδή,  την επόμενη  καθορισμένη  ημέρα  για την  περιοχή τους.

Για τους ένοικους των υποστατικών των οποίων η περισυλλογή γίνεται πιλοτικά δύο φορές την εβδομάδα, στις 6/1/2023 θα γίνει κανονικά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων θα εργαστεί κατά τις αργίες, μόνο για τις ανάγκες στο Παραλιακό Μέτωπο των Φοινικούδων, στην περιοχή Μακένζυ και γενικά στο κέντρο της πόλης.

Το προσωρινό Πράσινο Σημείο του Δήμου Λάρνακας θα παραμείνει κλειστό την Κυριακή 25/12/2022, την Κυριακή 1/1/2023 και την Παρασκευή 6/1/2023.

Υπενθυμίζεται ότι, το Προσωρινό Πράσινο Σημείο κάθε Δεύτερα είναι κλειστό.

Έχουν γίνει ειδικές διευθετήσεις ώστε τα Συνεργεία Ασφάλειας του Δήμου να εργαστούν μόνο για έκτακτες ανάγκες.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!