Αφιέρωμα Τοξότες και μια ματιά στις εξελίξεις σε όλα τα ζώδια


Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού. Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627
————————————————-


ΤΟΞΟΤΕΣ
22/11  –  21/12

Παιδία Ατίθασα, αιώνια περήφανα και ενθουσιώδες. Παιδία Διός με το πρόσημο της θετικότητας και της πύρινης φλέβας, κανένας δεν σταματάει ένα Τοξότη από το να εμπνέεται, να αισιοδοξεί και να ονειρεύεται.
Το «Εγώ αναζητώ, Φιλοσοφώ και Πιστεύω» σας χαρακτηρίζει απόλυτα, αφού γεννηθήκατε με κίνητρο την αναζήτηση της γνώσης της απέραντης Σοφίας.
 
Ακράτητοι από παιδία μαγεύεστε με ότι μυρίζει περιπέτεια, εξερεύνηση, ταξίδια, πολιτισμό , κουλτούρα, Δίκαιο και Ελευθερία. Θαρραλέοι, εύστροφοι, αισιόδοξοι με τάση γενναιόδωρης ζωηράδας μα και εμπνευσμένης Ηθικής, θα δοκιμάσετε τα πάντα ώστε στο τέλος να έχετε την κατάλληλη εμπειρία να κρίνετε μόνοι τι είναι καλό ή κακό, ενώ στην τελική σας μαγεύει η μέση οδός της Ιερής Συμβατότητας.
 
Ένας Τοξότης έχει ανάγκη από κοινωνική ένταξη και αποδοχή του αεικίνητου χαρακτήρα και φιλοσοφίας του, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να βιώσει την Ύπαρξη του και να μάθει από αυτήν. Σχεδόν πάντα ευγενικοί και  φιλικοί θέλουν να έχουν επαφή με το ευρύ κοινωνικό, ενώ με την φυσική ευθυμία, χιούμορ και γενναιοδωρία γίνονται ιδιαίτερα αγαπητοί. Εννοείται πώς περιμένουν από όποιον συναντήσουν να είναι το ίδιο δοτικός με αυτούς, ενώ παραξενεύονται με ντροπαλές ή επιφυλακτικές συμπεριφορές.
 
Η έννοια της ασφάλειας για τον Τοξότη βρίσκεται σε ένα Sac de voyage με εισιτήρια προς κάθε μορφή γνώσης, νόμους, διδασκαλία, κώδικες και σύμβολα. Ερεθίσματα που του κινητοποιούν την διεύρυνση του μυαλού να «πετάξει» σε ψηλότερα επίπεδα, να περισυλλέξει εμπειρίες, να τις φιλοσοφήσει και να τις μεταφέρει μέσα από ιστορίες και συμβουλές σε άλλους. Συνήθως δεν μοιρολατρούν το παρελθόν, ούτε αγχώνονται  για το μέλλον, μα δίνουν βάση στο παρόν ώστε να απολαύουν κάθε στιγμή του. Κανένα αποτέλεσμα δεν τους αφορά ούτε το «τέλος» της διαδρομής, μα το ίδιο το Ταξίδι είναι αυτό που τους συναρπάζει.
 
Έχουν μια ιδιαίτερη ενεργητικότητα για να μπορούν να προλαβαίνουν τα πολλαπλά ενδιαφέροντα τους και αρκετές είναι οι φορές που ξεφεύγουν κανονίζοντας ή αναλαμβάνοντας περισσότερα από ότι μπορούν. Αυτό οδηγεί στο να ξεκινούν πράγματα μα να μην τα ολοκληρώνουν ποτέ ή  να μπερδεύονται και τελικά να μην κάνουν τίποτα. νιώθοντας παγιδευμένοι. Ακόμα και από τους ίδιους τους στόχους τους μπορεί να βιώσουν έλλειψη ελευθερίας, κάτι που τους πνίγει και τους αποσπά, έτσι αρκετές φορές φαίνονται απερίσκεπτοι, εγωιστές, ανεύθυνοι ή επιπόλαιοι.
 
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να  μάθουν να είναι πιστοί στους στόχους τους, να βάζουν προτεραιότητες και να αναπτύξουν την συγκέντρωση τους, αλλιώς κινδυνεύουν από σπατάλη δημιουργικής ενέργειας και τάσεις φυγής. Επίσης χρειάζεται να είναι προσεκτικοί στις υποσχέσεις που δίνουν, καθώς μέσα από την απλόχερη «αγαθή» τους φύση δυσκολεύονται  να πουν όχι, υπόσχονται πολλά και στην τελική φαίνονται αναξιόπιστοι. Κάτι που χρειάζεται να εκτιμήσουν στην πορεία τους είναι τα συναισθήματα των άλλων, χωρίς να τα παραβλέπουν, όπως και να μάθουν να βλέπουν τις συνέπειες των πράξεων τους.  
 
Παιδία Κενταύρων, Ιπποτών, Αθλητών, Προφητών, Δικαστών, Ιερωμένων και «Ανίκητων Ηρώων»! Στα προικιά σας συγκαταλέγεται το ταλέντο της φιλοσοφικής και προφητικής σκέψης. Κατέχετε το «νου» δηλαδή αυτόν, που πηγαίνει μπροστά και διευρύνει το μέλλον για να αντλήσει άπιαστες πληροφορίες, ώστε να βρει το νόημα των πραγμάτων και να εκλογικεύσει κάθε κατάσταση ή κρίση.
 
Σημαντικός και συμβολικός ο Κένταυρος Χείρωνας, όπου στα χέρια του κρατά το Τόξο της Ελπίδας, σύμβολο που σας στιγματίζει από την πρώτη σας ανάσα. Ο ίδιος εγκαταλελειμμένος και πληγωμένος από την ίδια την Ανθρωπόμορφη Αλογίσια Φύση του, αντίθετα από άλλους Κενταύρους, ξεπέρασε την Ζωώδη Φύση του και μεταμορφώθηκε σε Πολυμαθή Διδάσκαλο μεγάλων Ηρώων. Έτσι και εσείς οι Τοξότες του, μα και εμείς κάτω από το δικό σας Φώς, καλούμαστε να ξεπεράσουμε και να κυριαρχήσουμε την χαμηλή ζωώδη πρωτόγονη φύση μας, να φιλοσοφήσουμε την κάθε δύσκολη πτυχή μας και να Πιστέψουμε, καθώς η εξερεύνηση χωρίς σκοπό και η ασυδοσία στην τροφή των αισθήσεων, παραπλανεί και αφαιρεί την δημιουργική και διδασκαλική δύναμη, κάνοντας μας σκλάβους των επιθυμιών μας. Σκλαβιά που στην ουσία ένας Τοξότης απεχθάνεται!
 
Αν τον αγαπήσεις, κράτα ζωντανή την θέρμη της θαλπωρής και την πόρτα ανοικτή. Μην τον αφήσεις να νοιώσει κτητικότητα ή εμμονή. Γίνε μαζί του φίλος, ακροατής, μοιράσου τα ενδιαφέροντα του και να ’σαι έτοιμος να τον ακολουθήσεις σε κάθε του διαδρομή ή τρέλα της στιγμής.
Σχετίζεται μεταξύ άλλων με Νόμους, δικαστήρια, εξερευνήσεις, την Eκκλησία και κάθε Θρησκεία, τα ταξίδια και το εξωτερικό,  την ανώτερη εκπαίδευση,την αφθονία.
Στα θετικά του συγκαταλέγονται η αισιοδοξία , η ελπίδα, η συγχώρεση, ο σεβασμός στην ελευθερία, ο ιδεαλισμός, η τύχη, η αυτοπεποίθηση και η διαίσθηση.
Στα αρνητικά του υπάρχει η επιπολαιότητα, η αδιακρισία, η αναβλητικότητα, οι γκάφες, η σπατάλη, ο φανατισμός, η ακρότητα, η προπαγάνδα και τυχοδιωκτισμός.
Σημαντικότερες μοίρες του ζωδίου – 02η  μοίρα αεροπορίας, 09η απλανές βασιλικός αστέρας Αντάρης, η 23η πύλη μαθητείας και θεραπείας (Χειρώνια Πύλη ) και η 27η μοίρα που σε αυτήν βρίσκεται το Γαλαξιακό μας κέντρο. Και η 29η αναιρετική του ζωδίου.
 
Αυτή η Ηλιακή σας επιστροφή θα είναι ιδιαίτερη και ευνοϊκή, με τον Ήλιο σας να «συνοδεύεται» από Ερμή και Αφροδίτη, ενώ ο Κύριος του ζωδίου σας Δίας σε Στάση από την 29η Ιχθύων κλείνει κύκλους ζητώντας να κρατηθεί όλη η μαθητεία και από τις 360ο  του ζωδιακού για να χαρίσει απλόχερα νέες αρχές και δώρα με την είσοδο του στο Κριό στα μέσα του Δεκέμβρη.
 
Ο Ήλιος σας χαρίζει Φώς για το «Φιλοσοφώ».

Μια ματιά σε όλα τα ζώδια γι’ αυτό το διάστημα:

Κριοί

Φιλικός και ευχάριστος για σας ο Ήλιος του Τοξότη , σας τονίζει ιδιαίτερα θέματα  σπουδών και για σας ανοίγονται ευχάριστοι δρόμοι ώστε να διευρύνεται τους ορίζοντες σας. Κάτι που είχατε αφήσει πίσω ως γνώση ή ακόμα και εάν βρίσκατε εμπόδια σε αυτό τώρα είναι η ευκαιρία να επανεξεταστούν και να προχωρήσουν. Κάποιοι από σας ετοιμάζετε βαλίτσες αφού έχετε ευκαιρία για ταξίδια ειδικά μέχρι τις 7/12 ή ακόμα και κάποιο ευχάριστο νέο πιθανόν να δεχτείτε από το εξωτερικό. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης κινείτε ανάδρομος στον οίκο της επικοινωνίας σας , της γειτονίας και των αδερφιών , έτσι θα χρειαστεί ισορροπία να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με τα αδέρφια σας .Ευκαιρίες φυσικά θα δοθούν στο να επανεξεταστούν καταστάσεις και να βρεθούν λύσεις . Φανατικές απόψεις φυσικά θα χρειαστεί να αποφεύγονται ενώ καλό είναι να υπολογίζονται δίκαια τα συναισθήματα και των δύο πλευρών . Ο Τοξότης είναι για σας παιδεία , θρησκεία , πολιτισμός, οι νόμοι και τα νομικά σας ζητήματα μεταξύ άλλων έτσι το «αναζητώ» και «φιλοσοφώ» σας στρέφει το αναζητήσετε λύσεις και να αναπτύξετε την ίδια σας την Φιλοσοφία και πίστη . Δωράκια θα πάρετε από τους νοννούς σας και κάποιοι από σας πιθανά να αποκτάτε εγγονάκια. Ο Δίας είναι έτοιμος να περάσει το δικό σας κατώφλι όπου και θα κερδίσετε την εύνοια του. Προσοχή γιατί είναι άφθονος και φέρνει κιλάκια!

Ταύροι  

Οι  ελπίδες και οι  στόχοι  σας να κείτονται μπερδεμένοι . Πιθανά να έχετε θέσει κάποια σχέδια τα οποία κοπιάζετε να πραγματώσετε. Κάποια τα έχετε τοποθετήσει σε πολύ ψηλό επίπεδο και απογοητεύεστε που δεν μπορείτε να τα φτάσετε και άλλα σας αφήνουν ακάλυπτη επιταγή αφού αναγκάζεστε να ξοδεύετε και σας προκαλεί ανασφάλεια. Ο Ήλιος των Τοξοτών σας βρίσκει την λύση μέσα από χρηματοδοτήσεις ,δανειοδοτήσεις ή και βοήθειες από τον σύντροφο γεγονός που θα χρειαστεί να φιλοσοφήσετε για την ιδανικότερη διαχείριση τους και να ευχαριστήσετε για αυτά ακόμα και εάν δεν καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες . Ο Τοξότης κρατά στα χέρια του τους φόβους σας και ένας από τους μεγαλύτερους είναι η απελευθέρωση από την ακουνησιά, μα και ως παιδία της Αφροδίτης , από την ασφάλεια των υλικών αποκτημάτων. Έτσι σας καλεί στην αναζήτηση και στην φιλοσοφία του τι πραγματικά χαρίζει ασφάλεια και ηρεμία , όχι τόσο στη τσέπη σας , μα στην ψυχή σας. Τα δωράκια σας τα παίρνετε από οικονομικά συντρόφων ,κληρονομίες ή ασφάλιστρα , ενώ ο Δίας με την είσοδο του στο Κριό θα σας παρέχει Θεία Προστασία.

Δίδυμοι

Με πονοκεφάλους και έντονους εκνευρισμούς σας ταλαιπωρεί ο Άρης στο δικό σας ζώδιο μα σωρεία κόσμου και βοήθειες έρχονται απο σημαντικούς για σας άλλους γι’αυτό καλά θα είναι να προσέχετε συμπεριφορές ειδικά την έκφραση του λόγου . Ο Ήλιος των Τοξοτών απέναντι από εσάς ρίχνει Φώς σε σχέσεις και συνεργασίες και θα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τι είναι αληθινό και τι όχι . Οι έντονες φανατικές απόλυτες απόψεις , όπως και μεγαλεπήβολες υποσχέσεις θα χρήζουν προσοχής ώστε να μην σας φέρουν απογοητεύσεις ή θόλο στη δημόσια σας εικόνα . Μέσα από Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα έχετε ευκαιρία αύξησης του κύκλου γνωριμιών σας ή θα σας εντάξουν σε ομάδες όπου θα  ωφελείστε από αυτές σε μετέπειτα στάδιο με την είσοδο του Δία στο Κριό . Ο Τοξότης για σας είναι ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις σημαντικές σας σχέσεις έτσι το «φιλοσοφείν» σας στρέφει σε αυτό το σημείο. Ένα σημείο που μιλά για ελευθερία, ειλικρίνεια και σεβασμό από και προς σε απόψεις , αλλά και την οδό της συμβατότητας. Η διαχείριση του λόγου είναι ιδιαίτερα σημαντική . Τα δωράκια σας τα εισπράττεται από σχέσεις ,νέους συνεργάτες  πιθανών από το εξωτερικό ,και από παππούδες ,αλλά πάλι θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες . Εξετάζεται κάθε περίπτωση, πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις και προετοιμαστείτε για τις ευκαιρίες της νέας χρονιάς .

Καρκίνοι

Το επόμενο διάστημα η καθημερινότητα σας συσσωρεύει ενέργεια με νέο κόσμο να εισέρχεται φουριόζικα σε αυτήν , και πιθανά να νοιώσετε εν μέρει διλήμματα στο πώς να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. ( ειδικά  μέχρι τις 7/12 που ο Ήλιος Ερμής και η Αφροδίτη συμπορεύονται στο ίδιο ζώδιο).  Ο Πλούτωνας από το απέναντι για σας ζώδιο των Αιγόκερων  από το 2008 και σταδιακά σας έχει εξαντλήσει μέσα από επώδυνες ψυχικά διαδικασίες ή απώλειες, ώστε εν κατακλείδι να μεταμορφωθείτε σε Υπερδύναμη Φωτός. Κάποιους από εσάς σας έχει αφήσει κάποια ψυχοσωματικά κατάλοιπα ή κάποια θέματα υγείας , τα οποία τώρα ήρθε ο καιρός να βρείτε υποστήριξη , λύσεις και κάποιο είδος αποθεραπείας. Εννοείτε ότι ελέγχεται διπλά τυχών διαγνώσεις και να έχετε προσοχή στη λήψη φαρμακευτικών .  Η καθημερινή διευκόλυνση , θέματα διατροφής και Υγείας είναι το ζώδιο του Τοξότη για εσάς έτσι την εποχή του έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε και να φιλοσοφήσετε ότι έχει να κάνει με το «Ευ ζην» . Τα δωράκια σας τα παίρνετε από συναδέρφους , ενώ ο Δίας σας προετοιμάζει για κάποιου είδος προαγωγή ή δημόσια αναγνώριση.  

Λέοντες  

Χαρά και ευλογία ο Ήλιος των Τοξοτών για εσάς παρά τις απαιτήσεις του Κρόνου για οργάνωση, όριο και δομή. Ο οίκος των παιδιών σας  , της δημιουργικότητας και των φλερτ σας ενεργοποιείτε ευχάριστα κάτι που εσάς σας χαροποιεί ιδιαίτερα ως παιδία Φωτός που είστε. Όσοι είχατε θέματα με τα παιδία σας θα ακούσετε από αυτά ευχάριστα νέα και θα βρεθούν λύσεις ισορροπίας εάν δεν αφήσετε και εσείς τις πατροπαράδοτες σας θεωρήσεις ή δικές τους προσκολλημένες απόψεις να μπουν εμπόδιο . Θα χρειαστεί να βρείτε και να αναθεωρήσετε από κοινού τις καταστάσεις και να φιλοσοφήσετε τι πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους .  Η δημιουργικότητα σας αυξάνεται και θα είναι μέρος της λάμψης σας . Θα λάμψετε σε χώρους χαράς , διασκέδασης ενώ ευχάριστές εκπλήξεις , νέες γνωριμίες και φλερτ για τους ελεύθερους θα σας ξεσηκώσουν σε νέες περιπέτειες. Τίποτα δεν θα σας έκανε πιο χαρούμενος να δείτε την οικογένεια σας να μεγαλώνει  είτε με το να αποκτάτε δικά σας παιδία είτε με τον Δία να αγκαλιάζετε εγγονάκια! Φυσικά αυτός είναι έτοιμος να σας διευθύνει τους ορίζοντες σας από την νέα χρονιά και να σας ταξιδέψει την δημιουργικότητα σας .

Παρθένοι

Όπως και οι Δίδυμοι έτσι και έσεις δυσκολεύεστε να καταλάβετε την φουριόζική ιδιοσυγκρασια του Ήλιου του Τοξότη .’Όπως πάντα υπολογιστικοί και τακτικοί , σας ξεπερνά η παράτολμη φιλελεύθερη του φύση , όπως και το ότι βρίσκει τρόπους εύστροφα να ξεφύγει ευθυνών . Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε δύσκολη θέση σε αυτό το ζώδιο αφού χάνει την συγκέντρωση του και του δημιουργούνται τάσεις φυγής. Ο Τοξότης για σας αφορά την πατρική εστία , τις ρίζες σας και τα θεμέλια που θέτεται για τις δική σας ενήλικη ζωή και την ακίνητη σας περιουσία . Αυτό θα πει πώς κάποιες πατροπαράδοτες θεωρήσεις και πιστεύω σας επηρεάζουν στο τρόπο που αντιμετωπίζεται τις δικές σας διαπροσωπικές σχέσεις . Είτε αυτές οι θεωρήσεις έχουν φιλοσοφημένο νόημα , είτε υπερισχύει η επιπόλαιη φύση , είτε η χιουμοριστική διάθεση στο μυαλό σας κολλάτε στην λεπτομέρεια πώς ο σύντροφός σας θα σας παρέχει την ίδια οικία θαλπωρή, κάτι που σας φέρνει σε απογοητεύσεις . Είτε έτσι είτε αλλιώς το σπίτι του Τοξότη είναι ο τυχερός σας οίκος , αφού πίσω από αυτόν είναι «μαθητεία» . Έτσι με τον Ήλιο του Τοξότη χρειάζεται να φιλοσοφήσετε την «Σοφία» που έχετε αποκτήσει από αυτούς και να την μεταποιήσετε με νέα Θεωρεία έχοντας σεβασμό και στα ζητούμενα του συντρόφου .  Ευχάριστα νέα πιθανά να ακούγονται στην οικογένεια σας , ενώ υπάρχει η εύνοια απόκτησης δικής σας οικίας .  Η φουριόζικη κατάσταση που μπορεί να επικρατήσει όπως και κάποιες  θεωρήσεις ή πεποιθήσεις έρχονται σε  κόντρα με τα θέλω σας , οπόταν  προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και με καθαρό μυαλό  να βρείτε την «Ουσία» στα ζητούμενα ,για να μην προκαλεστείτε με δύσκολα επικριτικά λόγια . Ο Δίας ετοιμάζεται να σας παρέχει κληρονομικά ή δανειοληπτικά ωφέλει.

Ζυγοί

Το μυαλό σας είναι έτοιμο να πάρει Φωτιά ώστε να βρείτε λύσεις και ιδέες που θα σας καλύψει ανάγκες που έχουν μείνει ακάλυπτες το προηγούμενο διάστημα . Για κανέναν δεν ήταν εύκολες οι καταστάσεις και όλοι χρειαζόταν να μεταμορφωθούμε με κάποιο τρόπο ,για να μπορέσουμε να θαυμάσουμε το απέραντο Φώς που κρύβει το σκοτάδι. Οι  επικοινωνία σας αυξάνεται ειδικά με άτομα του εξωτερικού , με αδέρφια ή και άτομα της γειτονίας είτε για να  αντλήσετε βοηθητικές πληροφορίες είτε για να μεταδώσετε πληροφορίες με σκοπό για κάποιους την αύξηση γνώσεων και για άλλους τις Νέες συνεργασίες. Τα ευχάριστα τα ακούτε έτσι και αλλιώς με τα δύο τελικά να τα νοιώσετε να πηγαίνουν παράλληλα . Οι σχέσεις σας με τα αδέρφια σας , σας έχει απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα έτσι με τον Ήλιο των Τοξοτών  σε αυτό τον οίκο σας στρέφει σε νέες θεωρήσεις και πιο Φιλοσοφημένη  στάση απέναντί τους ώστε να δοθούν οι ευκαιρίες για εξομάλυνση των σχέσεων σας μαζί τους. Νέες θεωρήσεις  στον τρόπο που σκέπτεστε επίσης όπως  και στο πώς επικοινωνείτε. Ο Δίας έτοιμος να περάσει στον 7ο οίκο σας , να ετοιμάζεστε για ωφέλειες από τους σημαντικούς για άλλους, συνεργασίες και απολαύσεις .

Σκορπιοί

Θα ήταν για σας ευχής έργον το να μπορούσε να έρθει κάποιος έτσι ξαφνικά και να κατευνάσει κάθε φόβο και ανασφάλεια σας. Να σας επιβεβαιώσει πώς τόσο οι υλικές αλλα και συναισθηματικές ανάγκες σύντομα θα τακτοποιηθούν χωρίς άλλες κρίσεις. Νοιώθετε τάσεις φυγής και θόλο στα αγαθά σας κάτι που σας προκαλεί παράλληλα και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Πλησιάζουν Χριστούγεννα και εσείς διερωτάσθε πώς θα καταφέρεται να έχετε αυτή την ζεστή θαλπωρή και να ικανοποιήσετε το μέσα σας .Γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον πώς όπως γεννιόμαστε γυμνοί , έτσι και φεύγουμε και κανείς δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο σε αυτό. Είσαστε παιδία που γνωρίζεται ότι ο Υπαρξιακός σκοπός μας είναι πίο βαθύς και σημαντικός και πως τα πραγματικά Αγαθά είναι μέσα μας, όσο κι αν σας τρομάζει.  Βρείτε το Κέντρο σας, και αφήστε το Φώς του Τοξότη να σας καθοδηγήσει ώστε να θαυμάσετε την κάθε σας διαδρομή και να περισυλλέξετε το κάθε «μάθημα» που σας έχει χαριστεί στην πορεία τους. Ο Τοξότης για σας ακριβώς αφορά τα οικονομικά σας αποκτήματα και το πώς αισθάνεστε ασφαλείς . Έτσι με τον Ήλιο αυτό έχετε ευκαιρία να Φιλοσοφήσετε και να απαλλαγείτε από την παραπλανητική τροφή των αισθήσεων για να απελευθερωθείτε από τα δεσμά των επιθυμιών σας . Έχετε Πίστη ? Τα ευχάριστα νέα έρχονται ίσως με το να  βρίσκεται ιδέες και λύσεις , ίσως να δημιουργείτε και να εμπορεύεσθε . Χαμογελάστε και με κάθε περίσκεψη στην διαχείριση των οικονομικών σας ετοιμαστείτε να βάλετε μπρός τα επιχειρηματικά σας πλάνα. Ο Δίας ετοιμάζεται να ευνοήσει την καθημερινότητα σας. Ο Τοξότης είναι για σας και το μέρος του λαιμού . Με διάκριση και πίστη αφήστε τον «λαιμό να κατευθύνει το κεφάλι».

Τοξότες

Ολο δικός σας αυτός ο Ήλιος , σας επιφυλάσσει ευχάριστές εκπλήξεις αφού μαζί σας για όλη την χρονιά θα προικιστείτε με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο , ενώ ο κυβερνήτης σας Δίας στην αρχή της Ηλιακής σας επιστροφής , ετοιμάζεται να γυρίσει ευθεία πορεία και να σας επεκτείνει την χαρά, τα παιδία  και τα δημιουργήματα σας . Στο κεφάλι σας πολλά . Η υγεία σας , η καθημερινότητα σας και το πώς θα νοιώσετε καλύτερα , οι σχέσεις σας , τα παιδία σας, η δημόσια σας εικόνα , οι στόχοι , οι ελπίδες σας . Μην ανησυχείτε και όλα θα πάρουν θετικά τον δρόμο τους , μα ως παιδία Κενταύρων είναι η στιγμή σας να δείξετε την «Χειρώνια πτυχή σας» . Φιλοσοφήστε το μέσα σας και απαλλαγείτε και εσείς από ανέκφραστες επιθυμίες που σας κρατάνε δέσμιους . Ταξιδέψτε στην περιπετειώδη ζωή σας και δώστε απέριττα τις συμβουλές σας μέσα από τις εμπειρίες σας ως Διδάσκαλοι .Μέσα από αυτό θα έχετε την ευκαιρία να κατευνάσετε και εσείς δικές σας πληγές. Όμως μην γίνεται απαιτητικοί ή κτητικοί απέναντι σε άλλους ή αν το νοιώσετε εσείς προσέξτε μην φανατιστείτε . Σκοπός ο κάθε ένας να ζήσει την διαδρομή του και να περισυλλέξει δικές του εμπειρίες. Καθαρίστε , ξεσκονίστε άστε τον εαυτό σας να λάμψει και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε κόσμο  γιατί σας ετοιμάζουν πάρτι! Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης για όλη την χρονιά σας είναι σε οίκο σχέσεων οπόταν μην έρθετε σε ρίξεις με σύντροφο ή συνεργάτες. Εμείς σας ευχόμαστε ολόψυχα να είναι άλλη μια χρονιά απ’ αυτές που εσείς γουστάρετε, γεμάτη τόλμη και περιπέτεια !

Αιγόκεροι

Τα πήγαινε έλα στην καθημερινότητα, θα σας έχουν εξαντλήσει, όπως και τα μπερδεμένα επικοινωνιακά μοτίβα ενώ και τα δικά σας γενέθλια πλησιάζουν και διερωτάσθε εάν θα τα περάσετε με τους οικείους σας , δουλεύοντας ή σε κάποιο νοσοκομείο . Το Φώς Ήλιου των Τοξοτών είναι τροφοδότης ζωής στον 12ο σας οίκο και χορευτές του ο Ερμής και η Αφροδίτη που δεν έχουν σκοπό να σας βλάψουν παρά να σας δώσουν ευκαιρία ευεξίας ,χαλάρωσης και περιποίησης του εαυτού σας  . Ο Τοξότης για σας είναι ο οίκος των Ονείρων , των μυστικών σας, το υποσυνείδητο , ο τρόπος που χαλαρώνεται και απομονώνεστε. Έτσι ευκαιρία να χαλαρώσετε με μάσκες ομορφιάς ενώ ταξιδεύετε στα όνειρα σας και ονειρεύεστε την ομορφιά των απολαύσεων και της αγάπης . Κάποιοι τα ερωτικά σκιρτήματα τα βιώνεται από κοντά αλλά παρασκηνιακά από τρίτους για να είστε σίγουροι πώς ότι ξεκινά είναι αληθινό ,με  δομές και βάσεις . Προσέξτε γιατί τα μεγάλα λόγια ή όνειρα κρύβουν προσδοκίες που ο κάθε άλλος να μην έχει την ικανότητα να πραγματώσει και να σας φανεί στη τελική «εχθρός». Άστε τον Ήλιο των Τοξοτών να σας απελευθερώσει από ότι σας κρατά δέσμιο το υποσυνείδητό σας και σας προκαλεί φόβους. Φιλοσοφήστε με απλότητα και απαλλαγείτε από αυτούς για να γίνεται αρωγοί Φωτός του συλλογικού ασυνειδήτου . Η δημιουργία σας επεκτείνετε ,ενώ ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τον Δία στο σπίτι σας ! Το καλύτερο δωράκι για σας θα ήταν ένα ταξίδι στο άγνωστο μοναχά για 2 !

Υδροχόος

Οι παρέα και οι φίλοι είναι για σας  ελπίδα ζωής . Εκ γενετής δηλαδή έχετε γεννηθεί για το «Εγώ επαναστατώ και ανακαλύπτω την αλήθεια», με τις ομαδοποιήσεις και τις ομαδοποιήσεις και οι σύλλογοι να είναι δικό σας δημιούργημα , αν και εσείς παραμένετε φιλικοί μα απρόσωποι. Ο Τοξότης είναι φιλικός προς εσάς και κρατά στα χέρια του ακριβώς του στόχους , τις ελπίδες , το κοινωνικό σας πλαίσιο και φίλους. Αφορά τις πολιτικές σας πεποιθήσεις μα και τα οικονομικά της εταιρίας σας για τους ελεύθερους επαγγελματίες , όλα θέματα που τονίζονται ιδιαίτερα με τον Ήλιο στο Τοξότη, έτσι το «Φιλοσοφείν» τίθεται σε αυτά τα σημεία . Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με κόσμο , με τους φίλους σας και να ομαδοποιηθείτε για να νοιώσετε χαρά και διασκέδαση , ενώ γίνεστε ιδιαίτερα αγαπητοί με την λάμψη σας . Μέσα από αυτό το μοτίβο υπάρχουν ευκαιρίες για νέους έρωτες και φλερτ ενώ κάποιο θέμα που σας απασχολεί βρίσκει την λύση του είτε μέσω κάποιον χρήσιμων πληροφοριών είτε γιατί θα υποστηριχτείτε μέσα από φίλους ή τις ομαδοποιήσεις σας . Οι ελπίδες σας θα συσπειρωθούν αλλά καλά θα ήταν να παραμείνετε στο στόχο και μην αφήνετε να σας αποσυντονίσει κάθε απροσδιόριστη δράση . Εάν έχετε συγγραφικό ή εμπορικό ταλέντο ψάξτε το , αφού ο Δίας έρχεται να σας επεκτείνει νόηση και λόγο!

Ιχθύες

Αγαπημένα μου ψαράκια , παιδία και εσείς Διός τίποτα δεν σας σταματά από το να ονειρεύεστε , να πιστεύεται και να ελπίζετε . Αν σας ρωτούσε κανείς εάν μπορείτε να πετάξετε να αγγίξετε τα αστέρια θα ξεπηδούσατε από τα Υδάτινα πεδία του Ποσειδώνα για να αποδείξετε πώς με την πίστη τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αν ο Τοξότης κρατά στα χέρια του την γνώση της φιλοσοφίας εσείς κρατάτε στα χέρια σας την ψυχή του συλλογικού ασυνειδήτου ,με τις γνώσεις σας να γίνονται λαοθάλασσα εμπειριών. Αν ο Τοξότης είναι ο Προφήτης ,ο Ιχθύς είναι ο διορατικός μοναχός που βλέπει πέραν από την σφαίρα της γήινης συνειδητότητας και «μιλά απευθείας με το θείο». Και οι Δύο παιδία Διός , με ηθική και αντιλήψεις ασύμβατες στη κάθε κοινή  λογική . Τον γνωρίζετε αυτόν τον Ηλιο , σας είναι συμπαθείς αφού και αυτός όπως και εσείς  μεγαλώσατε με στόχο την διεύρυνση . Ο ένας γνώσεων και ο άλλος της συνείδησης .  Για σας ο Τοξότης είναι ο οίκος της μητέρας σας ,της καριέρας σας ,μα προπάντων της δημόσιας σας εικόνας , το ψηλότερο σημείο όπου καθείς μπορεί αν φτάσει καθώς είναι και τα αποτελέσματα των γνώσεων σας . Έτσι ο Ήλιος των Τοξοτών σας  χαρίζει άλλη τόση λάμψη σε επαγγελματικά ζητούμενα και θα γίνεστε αγαπητοί σε συνεργάτες , όπου και από αυτούς θα εισπράττετε δώρα όπως και νέες συνεργασίες . Ο Έρωτας σας κτυπά την πόρτα και είναι έρωτας με κόντρα έτσι καλύτερα να αφήσετε τις πράξεις να μιλήσουν . Προσέχετε σε κάθε περίπτωση από απερίσκεπτή δράση  , την υπεραισιοδοξία ,και τις τάσεις φυγής ώστε να μένετε πιστοί σε ότι θα χρειαστεί να αναλάβετε . Οι καλλιτέχνες ευνοείστε ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Ο Δίας είναι ένα βήμα πριν τον τραπεζικό σας λογαριασμό όπου και θα τον δείτε να διευρύνετε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!